Haberler

MHP İl Başkanı Samanlı: Yerel basına destek olmamız gerekiyor

Güncelleme:

Malatya Gazeteciler ve Televizyoncular Cemiyeti (MGTC) yönetimini ağırlayan MHP Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı, "Yerel basına her zaman destek olmamız gerekiyor" dedi.

Malatya Gazeteciler ve Televizyoncular Cemiyeti (MGTC) yönetimini ağırlayan MHP Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı, "Yerel basına her zaman destek olmamız gerekiyor" dedi.

MGTC Başkanı Mehmet Aydın ve yönetimi MHP İl Başkanı Mesut Samanlı'yı makamında ziyaret etti. Yerel basının sorunlarının görüşüldüğü ziyarette konuşan MHP'li Mesut Samanlı, yerel basına gereken değerin verilmesi gerektiğine dikkat çekti. Gazeteciliğin zor koşullar altında icra edildiğini ifade eden Samanlı, "Gazetecilik emeği yüksek olan meslektir. Gecesi, gündüzü ve tatili olmayan her koşulda mücadele veren emekçi kardeşlerimizin mesleğidir. Bizim de bunların kıymetini ve değerini her zaman bilmemiz gerekiyor. Siyasi partiler, belediye başkanları ve milletvekilleri olarak basın mensuplarına her zaman destek olmamız gerekiyor" ifadelerine yer verdi. MGTC yönetiminin birbirinden değerli isimlerden oluştuğunu söyleyen Samanlı, "Mehmet Aydın başkanıma ve hepsi birbirinden değerli yönetimini ve bu mesleği severek yapan insanlardan kurulu olmasından dolayı ayrıca büyük bir mutluluk duyduğumu belirtmek istiyorum" dedi. 15 Temmuz darbe girişiminin yıl dönümüne yaklaşıldığını da ifade eden Samanlı, "15 Temmuz süreçlerinin bir daha yaşanmaması için milletimizin devletimizin daha duyarlı bir şekilde davranmasını ve o süreci bir daha halkına yaşatmaması için gerekli tedbirlerin şimdiden alınması gerektiğini bir kez daha belirtmek istiyorum" diye konuştu.

Başkan Samanlı, ayrıca bu yılda korona virüs salgını nedeniyle partilerinde bayramlaşma programının olmayacağını açıklayarak, "Sizlerin vesilesi ile tüm vatandaşlarımızın Kurban Bayramını kutluyorum" dedi. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Milliyetçi Hareket Partisi Mehmet Aydın Malatya Haberler

Bakmadan Geçme

Elazığ'da deprem mi oldu SON DAKİKA? 3 Mayıs CUMA (Sivrice) Elazığ depremi şiddeti, merkezi ne? #128558 Fenerbahçe hangi gün kuruldu? FB 3 Mayıs'ta mı kuruldu? 3 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 3 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Makas ne zaman icad edilmiştir? Makas kaç yılında icad edildi? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 3 Mayıs 2024 Cuma! 3 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 3 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi? 3 Mayıs Türkçülük Günü kutlama mesajları ve sözleri! 3 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title