Haberler

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman: Şehirleri merkezi yönetimle uyumlu üretken belediyeciliğe kavuşturmak için çalışıyoruz

Güncelleme:

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, MHP'nin Türk milletini ve devletini önceleyen anlayışla siyaset sahnesinde müstesna bir yere sahip olduğunu belirtti. Büyükataman, yerel seçimlerde şehirleri merkezi yönetimle uyumlu üretken belediyeciliğe kavuşturmak için çalıştıklarını söyledi.

Mhp Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, Türkiye'nin merkezi yönetimde yakaladığı ivmeyi, yerel yönetimlerde de yakalaması gerektiğine inanıyor ve merkezden yerele Türkiye'nin tek yürek olmasını hedefliyoruz. Hem mevcut belediye başkanlıklarımızı muhafaza etmek ve bunun üzerine yenilerini eklemek için hiç durmadan çalışacak hem de Cumhur İttifakı'nın ruhuna uygun hareket ederek milletimizi zillet belediyeciliğinin beceriksizliğinden kurtaracağız dedi.

Mhp Bursa İl Teşkilatı üyeleri, partinin 14'üncü Olağan İl Kongresi'nde bir araya geldi. Divan başkanlığını MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman'ın yaptığı kongreye AK Parti İl Başkanı Davut Gürkan, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz ve Cumhur İttifakı'nda bulunan parti temsilcileri katıldı. Burada konuşma yapan İsmet Büyükataman, partisinin 54 yıllık siyasi hayatında daima Türk milletini ve devletini önceleyen anlayışla siyaset sahnesinde müstesna bir yere sahip olduğunu belirtti.

'MİLLİ KONULARDAKİ KARARLI DURUŞUMUZ, BÜTÜN TÜRK DÜNYASININ YÜKSELİŞ DÖNEMİNİ BAŞLATMIŞTIR'

9 Ağustos'ta başlattıkları kongre sürecinin demokratik olgunlukla devam ettiğini dile getiren İsmet Büyükataman, Olgunlukla ve büyük bir kararlılıkla geçen kongrelerimiz dosta güven vermiş, düşmanlarımızı da bir kere daha titretmiştir. 15 Temmuz gecesinden itibaren mimarlığını yaptığımız Cumhur İttifakı'nın politikaları milletimizden onay almış ve 2023 seçimleri Cumhur İttifakı'nın zaferi ile sonuçlanmıştır. Ankara merkezli politikalarımız, Türk ve Türkiye Yüzyılı'nın kapılarını aralamış ve ülkemizi yeni yüzyılda bölgesinde lider, dünyada söz sahibi bir devlet konumuna getirmiştir diye konuştu.

'MİLLETİMİZİ ZİLLET BELEDİYECİLİĞİNDEN KURTARACAĞIZ'

31 Mart 2024'te yapılacak yerel seçimlerin en az cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimi kadar önemli olduğunu belirten Büyükataman, Milliyetçi Hareket Partisi ve Cumhur İttifakı olarak, 'beklentisiz destek, kesintisiz hizmet' şiarıyla şehirlerimizi merkezi yönetimle uyumlu üretken belediyeciliğe kavuşturmak için çalışıyoruz. Türkiye'nin merkezi yönetimde yakaladığı ivmeyi, yerel yönetimlerde de yakalaması gerektiğine inanıyor ve merkezden yerele Türkiye'nin tek yürek olmasını hedefliyoruz. Hem mevcut belediye başkanlıklarımızı muhafaza etmek ve bunun üzerine yenilerini eklemek için hiç durmadan çalışacak hem de Cumhur İttifakı'nın ruhuna uygun hareket ederek milletimizi zillet belediyeciliğinin beceriksizliğinden kurtaracağız. Aynı zamanda, deprem bölgesindeki şehirlerimizde yaraların ivedi bir şekilde kapanması, afete duyarlı ve planlı kentlerin oluşması için Milliyetçi Hareket Partisi olarak aziz milletimizin hep yanında olacağız.

Konuşmaların ardından Muhammet Tekin'in başkan adaylığında tek listeyle gidilen seçimde oylamaya geçildi. (DHA)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Politika

İsmet Büyükataman Siyaset MHP Politika Güncel Haberler

AK Parti'den CHP'ye geçen Mazgirt Belediyesi'nin elektriği 5 yıldır ödenmeyen borç nedeniyle kesildi

AK Parti'den CHP'ye geçen Mazgirt Belediyesi'nin elektriği 5 yıldır ödenmeyen borç nedeniyle kesildi

Deprem tehlikesi altındaki İstanbul'da Bakırköy Belediye Başkanından akılalmaz vaat

Deprem tehlikesi altındaki İstanbul'da Bakırköy Belediye Başkanından akılalmaz vaat

İstanbul'da korkunç saldırı! Aracına çok sayıda mermi isabet eden öğretmen hayatını kaybetti

İstanbul'da korkunç saldırı! Aracına çok sayıda mermi isabet eden öğretmen hayatını kaybetti

Bakmadan Geçme

Karneler ne zaman alınacak 2024? Karneler hangi tarihte, ayın kaçında dağıtılacak? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 6 Haziran günün maçları nereden izlenir? Bakırköy Belediyesi hangi parti? Bakırköy Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? 2024 Bakırköy yerel seçim sonuçları! FB KONGRESİ NE ZAMAN? Fenerbahçe Başkanlık seçimi hangi gün? SÜPER LİG YENİ SEZON NE ZAMAN? #9917 2024 2025 Süper Lig ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 7 Haziran Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 7 Haziran burç yorumları nedir? 6 HAZİRAN BİM AKTÜEL YENİ GELEN ÜRÜNLER! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bakırköy Belediye Başkanı'nın vaadi ne? Bakırköy Belediye Başkanı Ayşegül Ovalıoğlu'nun tepki çeken vaadi ne oldu? Dolar ne kadar, yükseldi mi? 6 Haziran Dolar ne kadar oldu, kaç TL? Cumhurbaşkanı Erdoğan CHP'yi ne zaman ziyaret edecek? Özgür Özel ve Cumhurbaşkanı Erdoğan ne zaman görüşecek? İzmir'de bugün yağmur var mı? 6 Haziran İzmir'de yağmur yağacak mı, hava nasıl olacak? 7 Haziran hangi burç? 7 Haziran'da doğanlar hangi burç oluyor? Bingöl'de deprem mi oldu? Bingöl deprem büyüklüğü ne kadar, kaç şiddetinde? AFAD ve Kandilli son dakika deprem verileri! POMEM sonuçları açıklandı mı? 31. Dönem POMEM mülakat sınav yerleri belli oldu mu? ÖSYM sınav yeri öğrenme nasıl yapılır? ÖSYM sınav yeri nereden, hangi siteden öğrenilir?
Müge Anlı'da mide bulandıran cinayet itirafı: Halamla babaannem bir adamı öldürüp kıyma makinasında çekti

Müge Anlı'da mide bulandıran cinayet itirafı: Halamla babaannem bir adamı öldürüp kıyma makinasında çekti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title