Haberler

MHP Genel Başkanı Bahçeli'den Altındağ Belediye Başkanı Balcı'ya teşekkür

Güncelleme:

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı'ya deprem bölgesinde yaptıkları hizmetlerden ötürü teşekkür etti.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı'ya deprem bölgesinde yaptıkları hizmetlerden ötürü teşekkür etti.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, aynı zamanda memleketi de olan deprem bölgesi Osmaniye'de gerçekleştirilen özverili çalışmalardan dolayı Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı'ya teşekkür etti. Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile MHP Genel Merkezi'nde bir araya geldi. Görüşmeye dair değerlendirmelerde bulunan Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı, "6 Şubat Depremi'nin hemen ardından ekiplerimizle birlikte Osmaniye'de yaraların sarılması için yoğun bir şekilde çalıştık. Burada öncelikle arama kurtarma ekiplerine yardımcı olduk. Osmaniye'de kurduğumuz 2 aşevi aracılığı ile her gün 4 bin kişiye sıcak yemek ikramında bulunduk. Osmaniye Valiliği'nin kurduğu konteyner kente de kendi atölyelerimizde ürettiğimiz konteyner evlerle destek olduk. Konteyner kentte ayrıca çocuklarımız için oyun parkı da kurduk. Osmaniye'deki çalışmalarımızı geçtiğimiz günlerde tamamladık. Çalışmalarımızın tamamlanmasının ardından MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi telefonla arayarak bizlere teşekkürlerini iletmişti. Telefon görüşmesinin ardından bizleri MHP Genel Merkezi'nde de ağırlayarak Osmaniye'deki çalışmalarımız adına teşekkürlerini yineledi. Sayın Devlet Bahçeli beyefendiye nazik davranışları için bizlerde şükranlarımızı sunuyoruz" dedi.

"Destekleri için teşekkür ediyoruz"

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye Ankara'nın kalbi Altındağ'da hayata geçirilen yatırımlarla ilgili de bilgi sunduğunu ifade eden Balcı, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde Altındağ'a marka yatırımlar kazandırdık ve kazandırmaya devam ediyoruz. Ankara'nın kalbi Altındağ'da hayata geçirdiğimiz, Samanpazarı Meydanı, Hacı Bayram Veli Müzesi, Hacı Bayram Veli Külliyesi, Bilim Merkezi, kentsel dönüşümler, spor merkezleri ve kütüphaneler gibi önemli yatırımlarımızı da Sayın Devlet Bahçeli'ye aktardık. Yakın ilgileri ve destekleri için kendilerine şükranlarımızı sunuyoruz. Cumhur İttifakı olarak ülkemizi Türkiye Yüzyılı'na emin adımlarla taşımaya devam edeceğiz. Rabbim birliğimizi ve beraberliğimizi bozmasın inşallah" şeklinde konuştu. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Milliyetçi Hareket Partisi Devlet Bahçeli Asım Balcı Altındağ Deprem Balcı MHP İnşaat Belediye Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Deliha 2 konusu nedir? Deliha 2 oyuncuları kimler? Deliha 2 filmi ne zaman, nerede çekildi? Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 158. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! Metro ne zaman açılıyor? 1 Mayıs otobüs, Marmaray, vapur ve tramvay ücretsiz mi? Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altının kim aldı? 1 Mayıs Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri! CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi? Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title