Haberler

MHP Genel Başkan Yardımcısı Tanrıkulu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Kenan Tanrıkulu, günün birlik ve beraberlik günü olduğunu belirterek, "Ülkemiz özellikle 2016 yılının ikinci yarısından itibaren çok ciddi anlamda iç ve dış siyasi krizler yaşanmıştır.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Kenan Tanrıkulu, günün birlik ve beraberlik günü olduğunu belirterek, "Ülkemiz özellikle 2016 yılının ikinci yarısından itibaren çok ciddi anlamda iç ve dış siyasi krizler yaşanmıştır. Buna karşılık Anamuhalefet ve bir takım kendini bilmezler bunu seyretmekle yetinmekte, hatta iş birliğine gitmektedir. Ramazan iftarlarında bir araya gelenler, sözde adalet yürüyüşünde buluşmalar bunun en somut örneğidir." dedi.

Partisinin İzmir İl Kongresi'nde konuşan Tanrıkulu, Türkiye'nin menfaatlerine hizmet eden konularda sonuna kadar gideceklerini ve inandıklarını sonuna kadar söylemeye devam edeceklerini belirtti.

Türkiye'nin her alanda bıçak sırtı bir süreçten geçtiğini ifade eden Ahmet Kenan Tanrıkulu, ekonomik ve siyasi gelgitlerin Türkiye'nin önünü tıkadığını belirtti.

"Gün, birlik ve beraberlik günüdür"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, partisinin İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu'nun tutuklanmasına tepki olarak başlattığı yürüyüşe ilişkin ise "sözde adelet yürüyüşü" ifadesini kullanan Tanrıkulu, şöyle konuştu:

"Ülkemizde özellikle 2016 yılının ikinci yarısından itibaren çok ciddi anlamda iç ve dış siyasi krizler yaşanmıştır. Buna karşılık Anamuhalefet ve bir takım kendini bilmezler bunu seyretmekle yetinmekte, hatta iş birliğine gitmektedir. Ramazan iftarlarında bir araya gelenler, sözde adalet yürüyüşünde buluşmalar bunun en somut örneğidir. Bu yüzden gün, birlik ve beraberlik günüdür."

Türkiye'nin ciddi bir tehlike ve tehditlere maruz kaldığını savunan Ahmet Kenan Tanrıkulu, "Türk milleti 15 Temmuz FETÖ darbe girişiminin travmasını da henüz tam anlamıyla atlatamamıştır. Türkiye, PKK/PYD, DEAŞ ve FETÖ terör örgütleriyle yurt içi ve dışında amansız bir mücadele içindedir. Bölücü hainler Türkiye'nin içini karıştırmak için yeni tezgahlar peşindedir." şeklinde konuştu.

Tanrıkulu, partisinin, merkez sağda yeni bir parti kurmak isteyenlerin saldırısı altında olduğunu da ifade etti.

MHP İl Başkanı Necat Karataş'ın tek listeyle girdiği MHP İzmir İl Teşkilatının 12'nci kongresine, MHP İzmir Milletvekili Oktay Vural, ilçe başkanları ve delegeler katıldı.

Kaynak: AA / Politika

Milliyetçi Hareket Partisi Ahmet Kenan Tanrıkulu Türkiye İzmir Politika Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kamu çalışanları için Kurban Bayramı tatili 9 gün oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kamu çalışanları için Kurban Bayramı tatili 9 gün oldu

Eskişehir'de skandal olay! Alkol alıp camilere girdi, Kur'an-ı Kerim'leri yırttı

Eskişehir'de skandal olay! Alkol alıp camilere girdi, Kur'an-ı Kerim'leri yırttı

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Emeklilerin Kurban Bayramı ikramiyeleri 10-14 Haziran'da yatırılacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Emeklilerin Kurban Bayramı ikramiyeleri 10-14 Haziran'da yatırılacak

Bakmadan Geçme

Bahar 16. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 15. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? #128250 Kutsal Damacana 4 filminin konusu ne, oyuncuları kim? Kutsal damacana 4, ne zaman nerede çekildi? #128250 Kurban Bayramı tatili kaç gün? Bayram tatili 9 gün mü oldu, özel sektöre de 9 gün mü? Niyazi Gül Dörtnala filmi konusu nedir? Niyazi Gül Dörtnala oyuncuları ve Niyazi Gül Dörtnala özeti! Niyazi Gül Dörtnala ne zaman, nerede çekildi? Niyazi Gül Dörtnala konusu ve oyuncuları Kurban Bayramı ikramiyeleri ne zaman yatacak? Emeklilere bayram ikramiyesi ne zaman verilecek? Thor filmi konusu nedir? Thor ne zaman, nerede çekildi? Thor oyuncuları ve Thor özeti! Ölümcül Çarpışma filmi oyuncuları kim, konusu ne? Ölümcül Çarpışma filmi ne zaman, nerede çekildi? 4-5 Haziran hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 4-5 Haziran Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? AYM iptal kararları! Anayasa Mahkemesi'nin iptal ettiği KHK maddeleri neler? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Haziran 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Haziran 2024 Bursa su kesintisi listesi! 4 Haziran Güncel Akaryakıt Fiyatları: Motorin, Benzin ve LPG'ye İndirim mi, Zam mı Var?
Cumhurbaşkanlığı'ndan AYM kararları sonrası ilk yorum: Cumhurbaşkanı'nın yetkileri iptal edilmedi

Cumhurbaşkanlığı'ndan AYM kararları sonrası ilk yorum: Cumhurbaşkanı'nın yetkileri iptal edilmedi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title