Haberler

MHP genel af tartışmalarını yeniden alevlendirdi! Bakan Bozdağ ile görüşecekler

Güncelleme:

Geçtiğimiz aylarda bir araya gelen Alaattin Çakıcı ve MHP lideri Bahçeli'nin genel af konusunu konuştuğu iddia edilmiş ancak bu iddia her iki taraftan da yalanmıştı. MHP Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, bugün yeni bir açıklamada bulunarak 'infaz hesaplamasının gözden geçirilmesi' konusunda Adalet Bakanı Bozdağ ile görüşeceğini ifade etti.

Mhp Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve Alaattin Çakıcı'nın Ağustos ayındaki görüşmesinin ardından genel af konusu yeniden gündeme gelmişti. İkili arasında genel af konusunun görüşüldüğü iddiaları Bahçeli ve Çakıcı tarafından yalanmıştı.

BAKAN BOZDAĞ İLE GÖRÜŞECEKLER

Mhp Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız yaptığı açıklama ile tartışmaları tekrar alevlendirdi. Yıldız, konuyla ilgili Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ile görüşeceğini açıkladı.

İNFAZ HESAPLAMASININ GÖZDEN GEÇİRİLMESİNİ GÖRÜŞECEKLER

Yıldız, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'la bugün görüşeceğini Twitter hesabından "İnfaz hesaplamasının gözden geçirilmesi gerekliliğini sayın adalet bakanımıza bugün anlatacağım" diyerek duyurdu. Yıldız ile Bozdağ'ın bu görüşmesinin ardından açıklama yapması bekleniyor.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız Adalet Bakanı ile görüşecek! Yeni Af mı geliyor?

GENEL AF MHP'NİN 2018 VAADİYDİ

Mhp, 2018 yılında seçime giderken af konusunu da seçim beyannamesine eklemişti. MHP , kanadı ara sıra bu konuya ilişkin hazırlık yaptığını açıklarken mecliste tartışılan bir yasa tasarısı olmadı. Yıldız ve Bozdağ'ın bu görüşmesiyeni bir af tasarısı çıkar mı sorularını da beraberinde getirdi.

Kaynak: Haberler.com / Politika

Bekir Bozdağ Feti Yıldız MHP Haberler

500

Yorumlar (4)

Qwe Qwe:

Aynen getirin affı. Zaten millet hergun birbirini vuruyor öldürüyor sokaklarda yok yere. Daha sokağa çıkamayız artık. Hepten Teksas a döndü ülke. Nasıl olsa ceza yok denecek kadar az. Ceza alan da af tan çıkıyor zaten.

137
17
yanıtYanıtla
bekir yapici:

dünyada bizdeki kadar asagi yukari her secim öncesi af cikartan bir ülke daha yok vicdan ve utanma duygusunu kaybettiler sahsa özel af bile cikardilar simdi yine icerdeki insanlarin umutlariyla oynuyorlar zaten bir denetimli adli takip zirvasi cikardilar bir cok suclu hapise girmiyor pandemi ayaklarinda sokaga salinan mahkumlar ne alemde bilen varmi?

117
11
yanıtYanıtla
Kenan:

seçim için atılan yem. palavra ...bunlara oy yok

99
17
yanıtYanıtla
corci:

salın suçları salın bir onlar eksikti

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title