Haberler

MHP Ankara İl Başkanlığı'na yoğun ilgi: 'Millet İttifakı'na bir tane bile belediye vermeyeceğiz'

Güncelleme:

Milliyetçi Hareket Partisi Ankara İl Başkanı Alparslan Doğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin talimatlarıyla görevlendirildiği Ankara İl Başkanlığı'na yoğun ilgi olduğunu belirterek, Millet İttifakı'na belediye vermeyeceklerini söyledi. Doğan, atamanın ardından 18 günde 4 bin yeni üyenin katıldığını ve çalışmaların gece gündüz devam ettiğini ifade etti.

Mhp Ankara İl Başkanlığı'na yoğun ilgi: " Millet İttifakı'na bir tane bile belediye vermeyeceğiz"

ANKARA - Milliyetçi Hareket Partisi Ankara İl Başkanı Alparslan Doğan, "Genel Başkanımızın bu güvenini boşa çıkarmayıp, Ankara'da özellikle Millet İttifakı'na bir tane bile belediye vereceğimizi düşünmüyoruz" dedi.

Mhp Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin talimatlarıyla Alparslan Doğan, Ankara İl Başkanı olarak görevlendirildi. Atamanın ardından yoğun günler geçiren MHP Ankara İl Başkanlığı, ziyaretçi akınına uğruyor.

Başkan Doğan, "Genel Başkanımız Devlet Bahçeli beyefendinin takdirleriyle 18 gün önce bu göreve atanmış bulundum. İnşallah rabbim, Genel Başkanımıza, Ankara'mıza, teşkilatımıza bizleri mahcup etmez. Görüyorsunuz çok güzel bir katılım var. Günlük 2 bin, 2 bin 500 kişi ağırlıyoruz. Hiç üye yapmadığımız gün 350-400 kişi üye yapıyoruz. İnşallah bundan sonraki süreçte de böyle devam edeceğini düşünüyoruz. Genel Başkanımızın kucakladığı bir ortamda bizler de kucaklayarak Genel Başkanımızın uyumadığı bir dönemde, gece gündüz çalıştığı bir dönemde biz de evlatları olarak gece gündüz uyumadan çalışıp, mücadelemizi verip inşallah önce Ankara'da sonra da Türkiye genelinde Genel Başkanımızın, teşkilatımızın yüzünü güldürecek güzel başarılar alacağımıza inanıyoruz" ifadelerini kullandı.

18 günde 4 bin yeni üyenin katıldığını bildiren Doğan, "18 günde en az 35-40 bin Ankaralı hemşehrimizi burada ağırladık ve ağırlamaya da devam edeceğiz inşallah. Biz burada misafirlerimizi ağırlamaya devam ediyoruz ama teşkilatlarımız da çalışıyor. İlçe teşkilatlarımız devamlı çalışıyor. İl yöneticisi arkadaşlarımız, divandaki arkadaşlarımız sahadalar. Seçim startını Genel Başkanımız zaten vermişti. Biz gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Yerel seçimlere ilişkin ise Doğan, "Genel Başkanımızın bu güvenini boşa çıkarmayıp, Ankara'da özellikle Millet İttifakı'na bir tane belediye vereceğimizi düşünmüyoruz" açıklamasında bulundu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Milliyetçi Hareket Partisi Millet İttifakı Devlet Bahçeli Ankara MHP Politika Haberler

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Tahran, yardım için Ankara'nın kapısını çaldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gereken her türlü desteği vermeye hazırız

Tahran, yardım için Ankara'nın kapısını çaldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gereken her türlü desteği vermeye hazırız

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Düştükleri notu görmeniz lazım! Fenerbahçe'den Galatasaray'a maç sonu olay gönderme

Düştükleri notu görmeniz lazım! Fenerbahçe'den Galatasaray'a maç sonu olay gönderme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title