Haberler

MHP 28. dönem Erzurum milletvekili adayı Ankara'da temaslarda bulundu

Güncelleme:

MHP 28. dönem Erzurum milletvekili adayı Mehmet Musa Çakır, Ankara'da bir dizi temasta bulundu. Çakır, MHP kurmaylarıyla Erzurum üzerine sohbet ederek tecrübelerine kulak verdi. Ayrıca yerel seçimlere vurgu yaparak parti yöneticilerine teşekkür etti.

Mhp 28. dönem Erzurum milletvekili adayı Mehmet Musa Çakır, Ankara'da bir dizi temasta bulundu.

Aynı zamanda MHP Erzurum İl Başkan yardımcısı olan Çakır, Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Edip Semih Yalçın, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, Medya, Tanıtım ve Halkla İlişkilerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir'i ziyaret etti.

Beraberinde İl Yönetim Kurulu üyesi İbrahim Dumlu ile birlikte gerçekleştirdiği temaslarına Anadolu Basın Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Tuğrul Kaya'nın da eşlik ettiği Mehmet Musa Çakır, Erzurum'dan genel merkeze selamlar götürdü. MHP kurmaylarıyla Erzurum üzerine sohbet eden Çakır, parti yöneticilerinden önemli tavsiyeler aldı, tecrübelerine kulak verdi. Ankara'daki Erzurum Günleri programına da katılan Çakır, ESAV'ın organize ettiği etkinliğe parti yöneticilerini de davet etti.

Tecrübe Paylaşımı

Bulduğu her fırsatta parti genel merkezinde temaslarda bulunan ve parti kurmaylarıyla istişarelerde bulunan Mehmet Musa Çakır, "Parti yöneticilerimizle her bir araya gelişimizde onların bilgi birikim ve tecrübelerinden istifade etme fırsatı buluyoruz. Genel Başkan Yardımcılarımızın tavsiye ve önerileri bizim için paha biçilemeyecek kadar değerli. Bu bakımdan onlarla bir araya her gelişimiz, siyaseten bizi daha da olgunlaştırıyor" diye konuştu.

Yerel Seçim Vurgusu

Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Edip Semih Yalçın, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, Medya, Tanıtım ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir'e ev sahiplikleri için teşekkür eden MHP'li Musa Çakır, "Önümüzde yerel seçimler var. 14 Mayıs seçimlerini zaferle geride bırakmamızın ardından Adem Yurdagül Başkanımızın öncülüğünde kongrelerimizi de tamamladık. Bundan sonraki süreçte tüm gücümüzle enerjimizle yerel seçimler için çalışmaya devam edeceğiz. Büyüklerimizle bir araya gelmek onların oluşturduğu yol haritası üzerinden çalışmalar yapmak gücümüze güç katacak. Bu vesileyle partili yöneticilerimize tekrar teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Milletvekili Adayı Erzurum Ankara Dizi MHP Politika Haberler

Şimdi ABD ve İsrail düşünsün! Çin'den tam bağımsız Filistin devletinin kurulmasına tam destek

Şimdi ABD ve İsrail düşünsün! Çin'den tam bağımsız Filistin devletinin kurulmasına tam destek

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a zehir zemberek yanıt: O hançeri 15 Temmuz'da milletin sırtına sapladın

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a zehir zemberek yanıt: O hançeri 15 Temmuz'da milletin sırtına sapladın

Çorum'un Alaca ilçesini sel vurdu! Evler ve tarım arazileri sular altında kaldı

Çorum'un Alaca ilçesini sel vurdu! Evler ve tarım arazileri sular altında kaldı

Bakmadan Geçme

Survivor ilk eleme adayı kim oldu? Dün akşam Survivor'da dokunulmazlığı kim kazandı? 30 MAYIS BİM AKTÜEL YENİ GELEN ÜRÜNLER! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Çin Filistin'i destekliyor mu? Çin, Filistin-İsrail savaşında kimi destekliyor? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 30 Mayıs Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Kadir İnanır'ın sağlık durumu nasıl, hastalığı ne? Kadir İnanır'ın son durum ne? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 30 Mayıs dün gece deprem mi oldu? İsrail'in Refah Katliamlarının Lanetlenmesine Dair Karar Resmi Gazete'de yayınlandı! Bugün (30 Mayıs) Resmi Gazete kararları neler? Konferans Ligi Şampiyonu Şampiyonlar Ligi'ne gidiyor mu? Limon FC olayı ne, Limon FC maçında ne oldu? #129300 30 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 30 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! İsrail lanetleme kararı nedir? Lanetleme kararı alınınca ne olur?
Macron'dan Filistin sözü: Gerekli reformlar yapılırsa tanırız

Macron'dan Filistin sözü: Gerekli reformlar yapılırsa tanırız

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title