Haberler

Metin Külünk'ten çok konuşulacak çıkış: Bu üslupla hareket edilirse 1 Nisan sabahı erken seçim konuşulur

Güncelleme:

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için AK Parti'den aday adaylığını açıklayan Metin Külünk, konuk olduğu programda çok konuşulacak bir çıkışa imza attı. Külünk, "Geçim problemleri için adım atılmayıp üstüne 'biz kimi koysak kazanır' üslubuyla hareket edilirse 31 Mart'ın ertesi sabahı erken seçim konuşulur" dedi.

Geçtiğimiz günlerde AK Parti'den İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday adayı olduğunu açıklayan Metin Külünk, konuk olduğu programda ekonomik sıkıntılara vurgu yaparak AK Parti'nin 'biz kimi koysak kazanır' üslubuyla hareket etmesi durumunda 31 Mart'tan sonra erken seçim tartışmalarının gündeme geleceğini ifade etti.

"CEP TELEFONLARINI KAÇ KİŞİ ALABİLİYOR?"

Külünk yaptığı açıklamada "Restoranlar dolu şimdi bizim bir takım arkadaşlarımız seçimden önce yaptılar bu hatayı. Efendim, şu kadar cep telefonu satılıyor, bu kadar daire satılıyor. Daireleri kim alıyor? Cep telefonlarını kaç kişi alabiliyor? Herkes Beşiktaş'ta sahilde yemek mi yiyebiliyor İstanbul'da… İstanbul'un çevresinde 10 milyonluk bir nüfus Beşiktaş ile eşit değil… Şişli'nin bir hattı ile, Üsküdar'ın bir hattı ile, Kadıköy'ün bir hattı ile eşit değil" dedi.

"1 NİSAN SABAHI ERKEN SEÇİM KONUŞULUR"

Seçimlerde belirlenecek adayların özenle seçilmesi gerektiğine vurgu yapan Külünk, "Şimdi bunu görmeden özellikle son finansal sıkıntılı sürecin alana direkt baskı yaptığının ortaya çıkardığı yüzde 60'lık bana göre bu insanların geçimle ilgili problemlerini görüp bunlara yönelik adım atılmadığı zaman bir de üstüne üstlük açık yüreklilikle ifade edeyim adaylar sürecinde 'biz kimi koysak kazanır, merkezden belirledik gönderiyoruz bunu seçin' üslubu ile hareket edilirse 31 Mart'ın ertesi 1 Nisan sabahı Türkiye'de erken seçim konuşulur. Ve Cumhurbaşkanımız Beştepe'de rahat oturamaz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Politika

Belediye Başkanlığı Metin Külünk İstanbul AK Parti Politika Güncel Haberler

MHP lideri Bahçeli, Özgür Özel'i öve öve bitiremedi: CHP'ye yeni bir renk kattı

MHP lideri Bahçeli, Özgür Özel'i öve öve bitiremedi: CHP'ye yeni bir renk kattı

İstanbul'da polislere ateş açan magandalardan birisi öldü, diğeri hastanede

İstanbul'da polislere ateş açan magandalardan birisi öldü, diğeri hastanede

Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan: Görüntüler 7 yıl öncesine ait, tamamıyla aile ortamı

Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan: Görüntüler 7 yıl öncesine ait, tamamıyla aile ortamı

Pendikspor ve Fatih Karagümrük Süper Lig'e veda etti

Pendikspor ve Fatih Karagümrük Süper Lig'e veda etti

500

Yorumlar (18)

haylaz_7367:

Yeter la defolun gidin yeter artık ülkeyi bitirdiniz

151
126
yanıtYanıtla
Mustafa Antalyalı:

kimi getirelim, 30 lu 40 lı masayı getirirsek, dövecek dızımız de kalmaz görmüyormusun antalyayı izmiri

yanıt134
yanıt124
haylaz_7367:

Bindiler sırtımıza inmiyorlar, utanacak surat var mı bir bakın hele

146
100
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

teleşlanmalarına gerek yok bitkisel hayatı girmiş bir ekonomik coğrafyada yaşayan ve olanları gören bu insanların olduğu yerde hala bu kadar oy alıp iktidara gelmişlerse kaybetmeleri mümkün değil zaten muhalefette iktidar olmak için isteksiz çünkü fatih sultan mehmet gelse artık ortalığı düzeltemez

126
80
yanıtYanıtla
Hasan Issız:

Sürekli aynı algı sanki muhalefetten Ülkeyi yönetebilecek adam gibi adam çıkardınız da biz mi oy vermedik. Atatürk diyorsunuz Hdpkk selam veriyorsunuz. İslama çağ dışı diyen adamı parti başına getiriyorsunuz. Biz size niye oy verelim???

yanıt111
yanıt42
Gabriel:

Hasan Issız iyi bir muhalefet olsa ne çıkar ? Sizin kitle eline kuran alıp meydanda sallayanlara verir yine oyunu…Ayrıca açılım adı altında mektup okutanlarada hesap sordun mu ?

yanıt27
yanıt37
Hasan Issız:

Gabriyel, Recep Tayyip Erdoğan Kuran'ı Kerim'i her zaman okuyor sizinkiler gibi seçim zamanı Eyüpte Kur'an okumuyor. Ataist olduğu halde oy çalmak için iftar sofralarında dua etmiyor. 2. si TRT ye çıkan kişinin çıkarılmasını doğru bulmuyorum ancak ne konuştuğu önemli Pkk eli kanlı bir terör örgütü olup Kürt vatandaşları temsil etmemektedir dedi. Hesap sorma kısmı da bugün Büyük şehirleri aldıysanız cezasıdır.

yanıt2
yanıt2
Hasan Issız:

Gabriel. 2. si TRT ye çıkan kişinin çıkarılmasını doğru bulmuyorum ancak ne konuştuğu önemli Pkk eli kanlı bebek katili bir terör örgütü olup Kürt vatandaşları temsil etmemektedir dedi. Hesap sorma kısmı da bugün Büyük şehirleri aldıysanız cezasıdır.

yanıt2
yanıt1
haylaz_7367:

Dürüst insan dürüst yönetim mutlak vardır bu ülkede, mecbur muyuz bunlara yeter da bıktık bıktık

87
60
yanıtYanıtla
Sami Kasa:

Aynen öyle olacak zaten EMEKLİ bu haldeyken seçime gitmek bile bile lades intihar ediyor akp mhp

91
41
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title