Haberler

Meral Akşener İzmir'de İl Ziyaretlerine Devam Ediyor

Güncelleme:

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İzmir'de Zübeyde Hanım Anıt Mezarı'nı ziyaret etti ve İzmir İl Başkanlığı'na giderek teşkilat üyeleriyle buluştu.

KERİM UĞUR

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, yerel seçimler için başlattığı il ziyaretlerine bugün İzmir ile devam etti. Akşener, İzmir'de Zübeyde Hanım Anıt Mezarı'nı ziyaret etti, karanfil bıraktı. İzmir İl Başkanlığı'nın elif plaketi verdiği Akşener, "İzmir teşkilatı elif olmamı istiyor bundan sonra elif olacağım" dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 14 Mayıs ve 28 Mayıs seçimleri sonrası 30 Mart 2024'te yapılacak yerel seçimler için il, ilçe teşkilatlarını ziyarete başladı. Geçtiğimiz hafta sonu Edirne'de Trakya bölgesindeki teşkilat üyeleriyle bir araya gelen Akşener, bugün İzmir'e gitti.

Meral Akşener, İzmir'de Zübeyde Hanım Anıt Mezarı'nı ziyaret etti. Partililer tarafından karşılanan Akşener, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün annesi Zübeyde Hanım'ın Anıt Mezarı'na karanfil bıraktı.

Akşener, daha sonra İzmir İl Başkanlığı'nı ziyaret etti. İl Başkanı Sinan Bezircilioğlu, Akşener'e çeşitli simgesel hediyeler takdim etti. Bezircioğlu, Arapça'daki elif harfinin olduğu plaketi verirken "Genel başkanımızın duruşu gibi elif gibi bu hediyeyi kendisine takdim ediyorum" dedi. Akşener de "İzmir teşkilatı elif olmamı istiyor bundan sonra elif olacağım" diye konuştu.

Kaynak: ANKA / Politika

Meral Akşener Zübeyde Hanım İYİ Parti İzmir Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title