Haberler

Meral Akşener'in danışmanından şaşırtan açıklama: Demirtaş ve Kavala'nın hapiste olması hukuksuzluk

Güncelleme:

Eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ile Osman Kavala'nın mahkumiyetini "hukuksuzluk" olarak nitelendiren İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı Turhan Çömez, "Türkiye AİHM'ye taraf olmuş, imza atmış bir ülke. Ve AİHM'e göre bu insanların cezaevinde olmaması lazım. Dolayısıyla burada da bir hukuksuzluk var" ifadelerini kullandı.

İyi Parti lideri Meral Akşener'in başdanışmanı Turhan Çömez, eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ve Osman Kavala'nın tutukluluğuna ilişkin dikkat çeken bir değerlendirmede bulundu.

"BU İNSANLARIN CEZAEVİNDE OLMAMASI GEREKİYOR"

Demirtaş ve Osman Kavala konusuna değinen Çömez, "Türkiye AİHM'ye taraf olmuş, imza atmış bir ülke. Ve AİHM'e göre bu insanların cezaevinde olmaması lazım. Dolayısıyla burada da bir hukuksuzluk var" dedi.

"HERKESİN ÖZELEŞTİRİ YAPMAYA İHTİYACI VAR"

Halk TV'de katıldığı programda "Bu ülkeden herkesin özeleştiri yapmaya ihtiyacı var" diyen Çömez sözlerine, "Siz bana yıllar önce 'bir ülkenin güçlü bir ülke olması için ne lazım' diye sorsaydınız. Ben size 'askeriyesi, ekonomik gücü' derdim. Bugün bir şey söylüyorum: Hukuk" diyerek devam etti.

Kaynak: Haberler.com / Politika

Selahattin Demirtaş Meral Akşener Osman Kavala İYİ Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Starbucks zam geldi mi? Starbucks fiyatları ne kadar oldu? Akaryakıta zam mı geldi 3 Mayıs 2024? Elazığ'da deprem mi oldu SON DAKİKA? 3 Mayıs CUMA (Sivrice) Elazığ depremi şiddeti, merkezi ne? #128558 Fenerbahçe hangi gün kuruldu? FB 3 Mayıs'ta mı kuruldu? 3 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 3 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Makas ne zaman icad edilmiştir? Makas kaç yılında icad edildi? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 3 Mayıs 2024 Cuma! 3 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 3 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi?
500

Yorumlar (6)

Bilir Kişi:

Eee yani? Şimdi iyi(kötü) parti hdp yi mi destekliyor? Yoksa selahattini mi destekliyor? Hdp zaten selahattini destekliyor normal olarak. Bu sebeple meral apla ve partisi de hdp yi desteklemiş oluyor. Uyumaya devam edin hadi meral aplayı destekliyorum diyenler :)

24
15
yanıtYanıtla
Selim Güler:

Ya öyle sen bu devleti isiyonla sonra hukuksuzluk.Bunlar hepsi vatan haini bir yere hizmet ediyorlar.Birtek hdp degil görülür vatan haini partisi,altili masanin hepsi bunlara hizmet bunlar Amerikanin ,avrupanin masasi

19
17
yanıtYanıtla
ALİCAN:

Tabanı ülkücülerden oluşan İYİ parti üst yönetimi Selahattin Demirtaşın hapiste ne işi var diyor.ABD eski dışişleri bakanlarından Henry Kissenger::ABD, büyüklüğünü içindeki hainleri yok etmeye başka ülkelerdeki hainleri ise korumaya borçlu olduğunu söylemişti.

12
11
yanıtYanıtla
Zübeyir Kıvrak:

PEKİ SİZİN HUKUK ANLAYIŞINIZ NEDİR ONU İZAH EDİN

15
5
yanıtYanıtla
Sevda Gül :

Vatanin topragina sizin gibileri töremis temizlemekle bitmiyor! Sizin serrinizden Allaha siginirim ve Vatanimi Milletimi ve Islam Alemini Rabbim sizin serrinizden korusun! Bir topal sinek yeterya…….,

4
3
yanıtYanıtla
Arslan Arslan:

Anlaşıldı siz ahım hangi ulkeyse oranın vatandaşımız BIZI AHIM MAHIM BAGAMAZ, çok istiyorsanız gidin figonun sülinun yanına içerden protesto edin, yiyorsa

5
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title