Haberler

Meclis Üyeleri Gün Yüzüne Çıktı

Güncelleme:

Siirt'te Ak Parti ve BDP, Belediye Meclis üyeleri ile İl Genel Meclis üyelerini açıkladı.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK parti), 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak yerel seçimlere 40 gün gibi bir zaman kala Siirt İl Genel ve Belediye Meclis üyesi aday listesi açıklandı.
Ak parti Siirt İl Başkanı Nihat Yumuk, seçim öncesi tüm hazırlıkların yapıldığını belirterek, halkın beklentilerine cevap verebilecek bir ekiple halkın önüne çıkmayı amaçladıklarını söyledi.

Yumuk, "Siirt Merkez başta olmak üzere tüm ilçe ve belde belediye başkan adayları daha önce açıklanmıştı. Siirt İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri adaylarını listesi de halkımızın beklentilerine cevap verebilecek ve dengeleri gözetleyerek belirlendi" dedi.

Belirlenen listede Siirt İl Genel Meclis üyesi aday listesi şu şekilde oluştu: 1-Hikmet Ekin, 2-Sadık Adıgüzel, 3-Necati Sürme, 4-Osman Tufan Oçuk, 5-Hüseyin Hilmi Erden. Belediye Meclis adaylığı listesinde ise: 1-Mustafa Altınkum, 2-Nurten Temiz, 3- Mehmet Selami Uyan, 4-Ali Timurlenk, 5-Sabahattin Ataker, 6-Ayhan Eren, 7-Mehmet Naci Arık, 8-Adnan Yıldız, 9-Çetin Ensaroğlu, 10-Nihat Altunç, 11-Abdulcebbar Zeybekoğlu, 12-Mansur Özkılıç, 13-Mutlu Özer, 14-Abdulkadir Demirhan, 15-Abdurrahman Arslan, 16-Necip Dede, 17-Suat Ayyıldız, 18-Sedat Beklin, 19-Mehmet Oğuz, 20-Servet Çelikbaş, 21-Nevzat Olgaç, 22-Yüksel Şahin, 23-İdris Tan, 24-Murat Seyit, 25-Melahat Tepe, 26-Servet Bardak, 27-Mehmet Refik Zamur, 28-Recep Tan yer aldı.

Barış ve Demokrasi Partisinde ise İl genel ve Belediye Meclis üyeleri Şöyle; 1 Hatice Tay, 2 Murat Sevim, 3 Sabri Basut, 4 Metin Beydoğan, 5 Tamer Kılınç

Muhabir: M. Yücel DURAK

Kaynak: Temsilci / Politika

Siirt Merkez Ak Parti Ak Parti Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title