Haberler

Meclis'i ayağa kaldıran tepki! HDP'li vekil "Operasyonlar durdurulsun" diyerek tülbendini yere attı

Güncelleme:

TBMM'deki bütçe görüşmeleri sırasında terör örgütüne yönelik operasyonlara tepki gösteren HDP Diyarbakır Milletvekili Remziye Tosun, başındaki tülbendini yere atarak "Operasyonlar durdurulsun" dedi. Tosun'un "Tülbendimi, tüm savaş kararlarının verildiği buraya atıyorum" sözleri AK Parti sıralarını ayağa kaldırırken, özellikle Kayseri Milletvekili Mustafa Elitaş sert tepki gösterdi.

HDP Diyarbakır Milletvekili Remziye Tosun, bütçe görüşmelerinin sürdüğü Meclis Genel Kurulu'nda, terör örgütü PKK elebaşı Öcalan'ın hapishane şartlarını ve TSK'nın sınır ötesi operasyonlarını eleştirdi ve durdurulmasını istedi.

"TÜLBENDİMİ SAVAŞ KARARLARININ VERİLDİĞİ BURAYA ATIYORUM"

Teröristlerin hakkını savunmak için başörtüsünü çıkaran Tosun, "Ben de çatışmaların son bulması için, tecrit sisteminin kaldırılması için, bu coğrafyaya onurlu bir barışın gelmesi için tülbendimi, tüm savaş kararlarının verildiği buraya atıyorum" diyerek yere attı. Tosun'a AK Parti ve MHP sıralarından tepki yükseldi.

AK PARTİLİ ELİTAŞ'TAN TEPKİ: ONA LANET OLSUN

AK Parti Grup Başkanvekili Kayseri Milletvekili Mustafa Elitaş, Tosun'un bu sözlerine "Burada başındaki tülbendi, "Savaş kararlarının alındığı bu parlamentoya lanet olsun" diye atıyorsa, ona lanet olsun, lanet olsun" diye tepki gösterdi.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Politika

Mustafa Elitaş Remziye Tosun Diyarbakır AK Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (REAL MADRİD-CADİZ) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 4 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Vanspor çekildi mi neden çekildi? Vanspor - Bursaspor maçında ne oldu? İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 20 Mayıs hangi burç? 20 Mayıs'da doğanlar hangi burç oluyor? 20 Mayıs tarihi hangi burç olur? Amedspor - Menemenspor CANLI İZLE! Amedspor - Menemenspor maçı hangi kanalda, saat kaçta?
500

Yorumlar (57)

Zübeyir Kıvrak:

VALLAHİ NERENİZİ AÇARSANIZ AÇIN NERENİZİ YIRTARSANIZ YIRTIN TERÖRÜN KÖKÜ KAZINACAK YOK ÖYLE ÜÇ KURUŞA BEŞ KÖFTE

369
29
yanıtYanıtla
KAMURAN AKGÖL:

Ne savaşı lan, savaş iki ordu arasında olur, teröristle savaş mı olur.

361
32
yanıtYanıtla
Sedat Kolsuz:

Vekilim başını açmak için bahane arıyormuş Baş örtüsü Allahu (c.c) emri olduğu için hanımlarımız takar.Bizim ailemiz de baş örtüsü takıyor ancak ölüm çıkarır .Vekilim şehitlerimiz için de keşkem bunu yapabilseydin .

246
47
yanıtYanıtla
Vatansever:

Bunlara destek çıkanların bunlara sahip çıkanın bu partiye oy verenleri de Allah'a havale ediyorum yazacağım çok şey var ama biliyorum ki yayınlanmayacak

188
17
yanıtYanıtla
Anti yobaz:

HDP kapatilsin pkklilara para vermekten vazgecin

182
18
yanıtYanıtla
Vez gez:

İçinde Kürt olmayan Kürt partisi.

162
20
yanıtYanıtla
mardinli yiğit:

ne alaka?

yanıt5
yanıt63
SonyNokia:

vatana ihanet edenler bedelini fitil fitil ödeyecek...

yanıt42
yanıt3
Gamer Amca Tv:

son terorist yok oluncaya kadar durmak yok .....

158
15
yanıtYanıtla
Sevda Gül :

Hemen tutuklanmali ! Yoksa sinir ötesi Sehidlerimizin kani sizin de ellerindedir!!!!!!!

152
19
yanıtYanıtla
Tüm 57 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title