Haberler

LGBT renkleriyle afiş yapıldığı iddialarına Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan yanıt

Güncelleme:

Sosyal medyada paylaşılan ve kısa sürede gündem olan "Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı LGBT renkleriyle afiş yaptı" iddiaları üzerine açıklama yapıldı. Bakanlık'tan yapılan açıklamada "Görselde yer alan söz konusu afişler Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı döneminde hazırlanmış ve kullanımdan kaldırılmıştır. Bakanlığımız yıpratılmak istenmektedir" ifadelerine yer verildi.

Sosyal medyada yıllar öncesine ait afiş bir afiş, sosyal medyada "Aile Ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı LGBT renkleriyle afiş yaptı" diyerek paylaşıldı.

"AFİŞLER KULLANIMDAN KALDIRILMIŞTIR"

İddialar üzerine Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, konuyla ilgili açıklama yaptı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Sosyal medyada paylaşıma sokulan bir görsel üzerine aşağıdaki açıklamanın yapılması gereği duyulmuştur. Bazı sosyal medya hesaplarından bilinçli ve iyi niyetli olmayan bir karalama kampanyası daha gündeme sokulmaya çalışılmaktadır. Görselde yer alan söz konusu afişler (mülga) Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı döneminde hazırlanmış ve kullanımdan kaldırılmıştır.

"BAKANLIĞIMIZ YPRATILMAK İSTENMEKTEDİR"

Yeni yapılmış gibi dolaşıma sokulan görsel ile aile kurumunun güçlendirilmesi için yaptığı çalışmalar kamuoyunun malumu olan Bakanlığımız yıpratılmak istenmektedir. Söz konusu görselde yer alan bazı simgeler ile Bakanlığımız ilişkilendirilmeye çalışılsa da bu konudaki tutumumuz hem bakanlık hem de hükümet olarak nettir. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da aile kurumumuza zarar verebilecek her türlü akıma karşı tedbirlerimizi almaya devam edeceğiz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

LGBT renkleriyle afiş yapıldığı iddialarına Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan yanıt

"AFİŞLER YILLAR ÖNCESİNE AİT"

Konuyla ilgili Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı'na bağlı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi de paylaşımda bulundu. Paylaşımda "Yıllar öncesine ait afişler dayanak gösterilerek ortaya atılan, "Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı LGBT renkleriyle afiş yaptı" iddiası manipülasyon içermektedir. Bakanlık, aile kurumuna zarar verebilecek her türlü akıma karşı tedbirler almaktadır." ifadeleri kullanıldı.

LGBT renkleriyle afiş yapıldığı iddialarına Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan yanıt

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Politika

Aile Ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Aile LGBT Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu? Samsunspor Trabzonspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Samsunspor TS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester City Wolverhampton maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.City Wolverhampton maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Samsunspor Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Samsunspor TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Benzine ve motorine indirim gelecek! SON DAKİKA! Akaryakıta indirim var mı, ne zaman? Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir?
500

Yorumlar (21)

Arte Nowy:

Renklerden lütfen elinizi ayağınızı çekin. Onlar sadece renk.

130
78
yanıtYanıtla
Hsn:

Renkleri sapkınlıklarının simgesi haline getirenlere söyle bunları

yanıt22
yanıt12
Bilir Kişi:

Hadi oradan hadi! Asıl siz çocukların üzerinden elinizi çekin! Başaramayacaksınız. Bu sapkın düşünceyi meşrulaştıramayacaksınız bu ülkede! Güya renk deyip, algı yapıyor. Hadi oradan hadiiii!

yanıt25
yanıt14
Sukran Sönmez:

neye göre kime göre

yanıt1
yanıt9
Arte Nowy:

bilirkişi şimdi senin çocuğun okulda gökkuşağı çizse lgbt ci mi olacak. böyle dense hoşuna mı gidecek burası özgür laik demokratik TÜRKİYE CUMHURİYETİ. beğenmeyen pılını pırtısını toplayıp çok sevdiğiniz arap ülkelerinin yolunu tutabilir.

yanıt7
yanıt6
Vatan Daş:

Bu sosyal medya gerçekten çöp oldu. Artık sosyal medya terörü diye bir kavram var. Biri ortaya birşey atıyor,insanlar sorgulamadan, doğrulamadan hurra lince kalkıyor. İnsanlığa sığmaz...

108
12
yanıtYanıtla
Sadullah sıtkı:

sosyal medya kesınlıkle yasaklansın kadınlar acık dışarı çıkamasın bız boyle ıstıyoruz

44
47
yanıtYanıtla
Arte Nowy:

arabistana git irana git afganistana git tutan mı var. ATATÜRK iyiki var.

yanıt5
yanıt10
Haşim Örnek:

Algı yapma sen kesin CHP li birisin çünkü biz muhafazakar kesimin kesinlikle böyle algı ile işi olmaz. Toplumu kin ve nefrete surklemeye çalışma açık kapalı herkesin kendi tercihi senin istemenle dünya dönmüyor.

yanıt1
yanıt1
Google ile kayıt ol :

Gökkuşağı çizmek artık LGBT'ci lik mi sayılacak? o zaman boya kalemlerinden falan çıkartın bi kaç renk. kimse gökkuşağı falan çizemesin. ilk okuldaki ana sınıfındaki çocuklar lgbtci mi sayılacak şimdi?

60
16
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title