Haberler

Kravatını Çıkardı, At Bindi, Vatandaşlardan Yakın İlgi Gördü

MHP Erzurum Milletvekili Adayı Adem Yurdigül, manevi duyguların doruğa ulaştığı Ramazan Ayı’nın ikinci Cuma’sını manevi değerlerimizden olan Alvarlı Efe ve şehitlerimiz ile geçirdi.

MHP Erzurum Milletvekili Adayı Adem Yurdigül, manevi duyguların doruğa ulaştığı Ramazan Ayı'nın ikinci Cuma'sını manevi değerlerimizden olan Alvarlı Efe ve şehitlerimiz ile geçirdi. Vatan uğruna can veren şehitlerimizin dökülen kanlarının Türk Milletinin tapu senedi olduğunu ifade eden Yurdigül, "Milli ve manevi değerlerimiz sarılarak güçlenip kök salarız" dedi.

Çiftlik Mahallesinde vatandaşların isteği üzerine ata binen genç vekil adayı gönüllere taht kurdu.

Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi ve Erzurum Milletvekili Adayı Adem Yürdigül Alvarlı vatandaşlar ile bir araya geldi. Cuma Namazını Alvar Camiinde kılan Yurdigül, Efe Hazretlerinin kabrini ziyaret ederek dua etti. Daha sonra vatandaşlar ile hasbihal eden Yurdigül, ülkenin içinde bulunduğu durumu ve şer güçler tarafından oynanan oyunlar hakkında sohbet etti.

Savaşların artık ekonomi üzerinden yürütüldüğünün altını çizen Adem Yurdigül, "Dış mihrakların uşaklığını yapan içimizde ki hainler ve dış ülkelerdeki fikir babaları, Türk Milletini diz çöktürmek için var güçleri ile çalışıyorlar. Özellikle kur üzerinden operasyon yaparak seçim öncesi panik havası estirip oy devşirmenin gayreti içindeler. Ancak unuttukları bir şey var, oda ayak oyunları ve manipülasyonlar ile bu milleti kimsenin diz çöktüremeyeceğidir. Geçmişte olduğu gibi günümüzde de bir olarak, beraber olarak, liderlerimize sıkı sıkı sarılarak bu oyunları bozacağız. Dünya'yı yönetmek isteyenler üzerimize geliyor. Kuklalarını yönetime getirme gayreti içindeler. Bunu 15 Temmuz'da denediler olmadı, şimdi farklı bir yol izliyorlar. Milliyetçi Hareket Partisi kesinlikle bu oyunları bozacaktır, tıpkı 15 Temmuz'da bozduğu gibi" dedi.

Şehitleri Unutmadı

Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi ve Erzurum Milletvekili Adayı Adem Yürdigül, Alvar ziyaretinin ardından vatan uğruna canlarını seve seve veren şehitlerimizi ziyaret ederek, kabirleri başında dua etti. Şehitlerimizin döktükleri kanın ülkemizin tapu senedi olduğunu ifade eden Yurdigül, "Şehitlerimizin aziz hatıralarını ve bizlere emanet ettikleri yakınlarını hiç bir zaman unutmayacağız" dedi.

Çiftlik Mahallesinde At Bindi

MHP Erzurum Milletvekili Adayı Adem Yürdigül Karskapı Şehitliği ziyaretinin ardından Çiftlik Mahallesi'nde vatandaşlar ile bir araya geldi. Cirit atları ile meşhur olan mahallede ata binmeyi ihmal etmeyen Yurdigül'ün profesyonel biniciliği dikkat çekti. Ata biniş tekniği ve hakimiyeti vatandaşlar tarafından takdir topladı. Meclise göndereceğimiz vekillerin köylünün halinden anlaması gerektiğini ifade eden vatandaşlar, "Sayın vekillerimiz bizleri ziyarete geldiklerinde ayakkabıları tozlanmasın diye çaba sarf ediyorlar. Bize bizim halimizden anlayan, takım elbise giyinen ama yeri geldiğinde kravatını çıkarıp at binip cirit oynayabilen vekiller lazım. Kısacası bizi bilen, derdimizle dertlenen vekiller lazım" diye konuştular. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Erzurum Politika Güncel Haberler

Enflasyon mayıs ayında yüzde 3,37 arttı, yıllık bazda yüzde 75,45 oldu

Enflasyon mayıs ayında yüzde 3,37 arttı, yıllık bazda yüzde 75,45 oldu

Fikirtepe'de lise bahçesinde rezalet! İlişkiye girerken kameraya yakalandılar

Fikirtepe'de lise bahçesinde rezalet! İlişkiye girerken kameraya yakalandılar

Küçükçekmece'de piknik yapan vatandaşlar başından vurulmuş bir erkek cesedi buldu

Küçükçekmece'de piknik yapan vatandaşlar başından vurulmuş bir erkek cesedi buldu

Bakmadan Geçme

İL DIŞI BAŞVURU EKRANI! Öğretmen il dışı atama başvuruları başladı mı, başvuru ekranı ne zaman açılacak? Et fiyatları neden düştü? 1 kilo et kaç TL 2024? Inditex indirimi ne zaman 2024? Inditex Haziran ayı indirimleri ne zaman başlayacak? Hangi markalara indirime girecek? HAZİRAN AYI KİRA ARTIŞ ORANI YÜZDE KAÇ OLDU? 2024 Haziran kira artışı ve kira zammı ne kadar olur? Hakkari Belediye Başkanı kimdir? Hakkari Belediye Başkanı neden gözaltına alındı, olay ne? Mayıs ayı enflasyon oranı ne? Mayıs ayında enflasyon yüzde kaç arttı? MAYIS AYI ENFLASYON RAKAMLARI AÇIKLANDI! Beş aylık enflasyon farkı ne kadar oldu? Memur ve memur emeklisi ne kadar zam alacak? TÜİK MAYIS ENFLASYON ORANI AÇIKLANDI! 2024 Mayıs ayı enflasyon ne kadar, yüzde kaç oldu? 2024 YKS SINAVA GİRİŞ BELGESİ SORGULAMA! YKS ne zaman, saat kaçta? Kurban Bayramı'nın 1 günü hava nasıl olacak? İstanbul'da Kurban Bayramı'nda hava nasıl olacak? #128226 ALES 2 NE ZAMAN 2024? #9997 ALES başvuruları ne zaman, hangi tarihte? ALES başvuru ücreti ne kadar? Adana hava durumu | Adana'da bugün hava kaç derece? #127777 LGS SONUÇ HESAPLAMA! #9997 LGS puan hesaplama ekranı 2024: Liselere Geçiş Sınavı puan hesaplama nasıl yapılır? #9999 Nazım Hikmet kimdir, şiirleri neler? Nazım Hikmet ne zaman öldü? Nazım Hikmet neden Rusya'ya gitti? #128226 LGS taban puanları ne zaman açıklanacak? 2024 LGS yüzdelik dilimleri ve puanları ne zaman belli olur?
Doğurganlık oranının en düşük olduğu 3 ilde pilot çalışma başlatılıyor

Doğurganlık oranının en düşük olduğu 3 ilde pilot çalışma başlatılıyor

title