Haberler

Koç: ''Her yurttaşımız için önümüzdeki seçimlerde vereceği oy namusudur" -

CHP Genel Başkan Yardımcısı Haluk Koç, "Doğrunun yanında olmak zorundayız, helalin yanında olmak zorundayız. Her yurttaşımız için önümüzdeki seçimlerde vereceği oy namusudur" dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Haluk Koç, "Doğrunun yanında olmak zorundayız, helalin yanında olmak zorundayız. Her yurttaşımız için önümüzdeki seçimlerde vereceği oy namusudur" dedi.

Koç, Adalet Mahallesi'nde partisinin seçim çalışmaları kapsamında halka hitap etti.

Son anketlerin, CHP'nin Samsun Büyükşehir Belediyesi ve İlkadım ilçesinde hedefe yaklaştığını gösterdiğini savunan Koç, " Türkiye'de bu kadar haksızlık yapılırken, Türkiye'de emirle, talimatla fezlekeler değiştirilirken, yolsuzluklar örtülürken, göz göre göre haram yenirken, Samsun'un onurlu insanları ne yapacak, haramilerin yanında yer tutmayacaklar tabi, hakkın yanında yer alacaklar, Cumhuriyet Halk Partisi'nin yanında yer alacaklar" diye konuştu.

"İyi niyetle, inanarak Adalet ve Kalkınma Partisi'ne oy veren sevgili hemşehrilerime seslenmek istiyorum" diyen Koç, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Sizin oy verdiğiniz zamanki AKP değil artık. Olay bozuldu, tılsım bozuldu. Ayakkabı kutularından çıkanlar, rüşvetler, yolsuzluklar, milyon dolarlar, artık sizin helaline oy verdiğiniz o partiyi, şu anda Türkiye'de şaibeli konuma getirdi. Doğrunun yanında olmak zorundayız, helalin yanında olmak zorundayız. Her yurttaşımız için önümüzdeki seçimlerde vereceği oy namusudur. Madem sen hakimi değiştiriyorsun, madem polisi değiştiriyorsun, savcıyı değiştiriyorsun, kendini saklamaya çalışıyorsun, o zaman ben bir oya sahip olan, bir namuslu yurttaş olarak, hakim 30 Mart'ta ben olacağım, savcı ben olacağım, polis ben olacağım, benim yüreğimin iradesini sandıkta değiştiremeyeceksin."

MHP'ye oy veren vatandaşlara da seslenen Koç, "İlkadım'da 2011 seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi'nin aldığı oy 56 bin 500, Milliyetçi Hareket Partisi'nin aldığı oy 22 bin. Arada bu kadar büyük bir fark var. Onlar da bizim kardeşlerimiz, onlar da haksızlığa karşı uğraşıyorlar ama orayı haramilere teslim etmemek için tek adres Cumhuriyet Halk Partisi'dir, onun için oylarımızı birleştireceğiz. Vedat Yılmaz'ı İlkadım, Tarık Cengiz'i de Büyükşehir Belediye Başkanı yapacağız" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Politika

Cumhuriyet Halk Partisi Haluk Koç Türkiye İlkadım Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title