Haberler

Kılıçdaroğlu, Suriye'deki Katliamla İlgili Açıklama Yapmadı

Güncelleme:

CHP lideri Kılıçdaroğlu, grup toplantısındaki konuşmasında dün ortaya çıkan Suriye'deki dehşet görüntüleriyle ilgili açıklama yapmadı.

Dün ortaya çıkan ve tüm dünyayı ayağa kaldıran Suriye'deki dehşete düşüren fotoğraflar tüm dünyada büyük yankı uyandırdı. CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun, konuşmasında, dün yayınlanan ve Suriye'de yaşanan Esad zulmünü kanıtlayan fotoğraflarla ilgili açıklama yapmaması dikkat çekti.

DEHŞET FOTOĞRAFLARI ORTAYA ÇIKTI

Esad rejiminin muhaliflere yönelik yaptığı işkence görüntüleri Dünyanın her yerinden tepkilere neden oldu. AA'nın yayınladığı görüntülerde mahkumların aç bırakılarak ve çeşitli işkencelerle öldürüldüğü belgelendi.

İNGİLİZ BAKAN: SORUMLULAR HESAP VERMELİ

İngiltere Dışişleri Bakanı William Hague, Suriye'de Esed rejimi tarafından işlenen savaş suçlarını belgeleyen rapor ve fotoğraflarla ilgili, "Şok edici bir haber. Sorumlular hesap vermeli" değerlendirmesinde bulundu.

Sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden bir takipçisinin Suriye'de Esed rejimi tarafından işlenen savaş suçlarını belgeleyen fotoğrafları görüp görmediğini sorması üzerine Hague, "Suriye halkına karşı işlenen sistematik vahşetin delilleri artıyor. Sorumlular hesap vermeli" diye yazdı.

Kaynak: Haberler.Com / Politika

Kemal Kılıçdaroğlu William Hague Suriye Politika Haberler

Komşu ülkeden atılan roketler İsrail'i cehenneme çevirdi

Komşu ülkeden atılan roketler İsrail'i cehenneme çevirdi

Esenyurt'ta mide bulandıran görüntüler! Dükkanına gelen çocuğu dövdü, yetmedi annesini taciz etti

Esenyurt'ta mide bulandıran görüntüler! Dükkanına gelen çocuğu dövdü, yetmedi annesini taciz etti

Hakkari Belediye Başkanı Mehmet Akış görevden alındı, yerine kayyum atandı

Hakkari Belediye Başkanı Mehmet Akış görevden alındı, yerine kayyum atandı

Bakmadan Geçme

Di Marzio kimdir? Di Marzio kaç yaşında, nereli, mesleği ne? LOL çöktü mü? 4 Haziran Salı LOL sorun mu var? #129300 Icardi gidiyor mu? Icardi ayrılacak mı? #129300 Emekliye bayram ikramiyesi artacak mı? 3 bin TL emekli ikramiyesi ne kadar olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı? #129300 4 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 4 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 4 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 4 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 4 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

500

Yorumlar (28)

şaşırmadımselahattin@hotmail.com:

katliamla ilgili açıklama yapmaz tabi ki katliyamı yapan esed onun türünden alevi

24
3
yanıtYanıtla
NASs -tl nas291@hotmail.com:

KILIÇTAROĞLU NUN KONUŞMALARI BAĞIRSAK GÜRÜLTÜSÜ GİBİ BOŞ VE ANLAMSIZ

21
2
yanıtYanıtla
zazaBulumen@hotmail.com:

kılıçtar oğlu için ölenler önemsiz

20
1
yanıtYanıtla
Almanyali_66a.bozkurt@hotmail.com:

Onun daha önemli isleri var..Hem Esad onun Dostu ve Kemal Dosta ihanet etmez...Eyyyyy CHP....Senin bir Adamin Esad Dostu öbür Adamin ( Sarigül ) yari Sisli Mülkünü ele gecirmis bir kisi. Ama siz bunlari görmeyin..bos verin..Üc Maymunu oynayin...Saygilar

17
3
yanıtYanıtla
Leylaaliyn8@bp.com:

Bu fotograflar neyin nesi bilmeyerek ne yorum yapacak..... AKP mühaliflerin Suriyede yaptigi vahşetlere yorum yapdimi?? Türkiyyede meydanlarda ölen cocuklara yorum yaptimi? TIRlerleki silah sürsatlara yorum yaptimi?

3
14
yanıtYanıtla
Leylaaliyn8@bp.com:

Bu milletin gözu kör olmus.... Dünene kadar Esada kardeşim diyen Erdogan deyil midi, Cemaat ile can-ciger sarmaşik olan Erdogan deyil miydi? Bugün Suriyeye muhammat dolu TIRler gönderen Erdogan deyilmi? Muhammat , silah giderse Suriyede katliamlar tamamlanir mi, devam mi olur?Iktidarin siyasi ikiyüzlüyünü görmüyorsunuz, Kilicdaroglunun susmasi gözünüze batiyor....

6
9
yanıtYanıtla
pehhpehhh@msn.com:

millet kör degilde sen at gözlüklüsün, kardeşim dediginde katliyammı yapıyordu esad dengesiz sen anca at gözlüklü chp zihniyetlileri kılıçtaroğlunu iyi gösterebilirsin

yanıt0
yanıt0
AssassinWolfwhitewolfMMTB@gmail.com:

Esada kardeşim derken onu sürekli uyardı iyiye gitmiyorsun diye adamın işine gelmedi. Sen bir arkadaşının kötü yola sürüklendiğinde onu uyarmazmısın yoksa bi tekmede senmi atarsın. Sen herhalde insanlara yapılan zulmün fotoğraflarını görmedin herhalde o resimlere bak da çok beğendiğin kılıçtaroğlunun kime destek verdiğini iyi gör. Muhalefeti adam gibi yapacaksın kendi ülkeni menfaatin uğruna oy uğruna düşmanlarına şikayet etmeyeceksin...

yanıt0
yanıt0
GERÇEK DEMOKRATnezir_sukan@mynet.com:

Esed le beraber hareket eden, Esedden medet uman birisi tabiki bu işkenceleri görmezden gelecek. Tayyip Erdoğan Cennete gitse sırf muhalafet olsun Kılıçdaroğlu Cehenneme gider.

12
2
yanıtYanıtla
kadirhaso2200@hotmail.com:

müslüman müslümana acır .

13
1
yanıtYanıtla
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title