Haberler

Kılıçdaroğlu'nun "Gerekirse 16'lı masa kuracağım" sözlerine, İYİ Partili Ümit Özlale'den tepki

Güncelleme:

İYİ Parti Kalkınma Politikaları Başkanı ve İzmir Milletvekili Ümit Özlale, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Değil 6'lı Masa, Türkiye'nin aydınlığa çıkması için gerekirse 16'lı masa kuracağım" sözlerine tepki gösterdi. Özlale, "Bunu dediğiniz zaman 6'lı masadaki bütün sürecin olumlu gittiği varsayımı üzerine bu cümleyi kurmuş olursunuz. Biz kaybettiğimiz bir seçimden gerekli dersleri almak zorundayız. Biz bir seçim kaybettik." dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, dün yaptığı konuşmasında, "En zor koşullarda Türkiye'yi aydınlığa çıkarmak tarihin bize yüklediği bir görevdir. Açık ve net söylüyorum; değil 6'lı masa Türkiye'nin aydınlığa çıkması için gerekirse 16'lı masa kuracağım" dedi. Bu sözlere İYİ Parti kanadından ilk tepki ise İYİ Parti İzmir Milletvekili Ümit Özlale'den geldi. Özlale, "Bu her şey yolunda gitmiş gibi bir ifade. Biz seçim kaybettik, gerekli dersleri almalıyız" ifadelerini kullandı.

YEREL SEÇİMLER İÇİN MESAJ VERDİ

Dün akşam katıldığı bir canlı yayında gündemdeki konuları değerlendiren Özlale, "Bize düşen şey Millet İttifakı'nın nerede yanlış yaptığını bulmaktır. Biz İYİ Parti olarak seçim kazanmak istiyoruz, biz İYİ Parti olarak belediye kazanmak istiyoruz. İYİ Parti olarak bizim yerel yönetimlerdeki gücümüzü göstermek istiyoruz" dedi.

GENEL KURULU İŞARET ETTİ

Seçimden istedikleri sonuçla ayrılmadıklarını bu durumu İYİ Parti'nin tüm kurulları ile tartıştıklarını belirten Özlale, "Bu hafta sonu oluşacak olan genel kurul, İYİ Parti'nin yeniden istediği oy oranlarına nasıl çıkacağı konusuyla ilgili önemli ipuçları taşıyor" şeklinde konuştu.

Gözde Nur Bayar
Haberler.com - Politika

Kemal Kılıçdaroğlu Milletvekili Ümit Özlale İYİ Parti Türkiye İzmir Politika Güncel Haberler

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

İsrail vahşetinin durması artık an meselesi! Blinken, uçağa biner binmez Bakan Fidan'ı aradı

İsrail vahşetinin durması artık an meselesi! Blinken, uçağa biner binmez Bakan Fidan'ı aradı

Bakmadan Geçme

İSTANBUL HAVA DURUMU İstanbul'da bu hafta hava nasıl? Meteoroloji uyardı! Havalar ne zaman ısınacak? Havalar ne zaman, hangi tarihte ısınıyor? Meteoroloji tarih vererek uyardı! Prens 3. sezon ne zaman çıkacak? Prens 3. sezon var mı, nerede yayınlanacak? AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanır? AÖF sınav sonuçları nereden, hangi siteden öğrenilir? AÖF sonuç sorgulama ekranı 2024! 1 HAZİRAN TV YAYIN AKIŞI: Bugün hangi diziler var? KANAL D, SHOW TV, STAR TV, ATV, TV8, NOW LGS sınavı kaç dakika? LGS sınavı saat kaçta başlıyor, saat kaçta bitiyor? İşte 2024 LGS sınav süresi! WHATSAPP ÇÖKTÜ MÜ? Whatsapp'ta sorun mu var, neden açılmıyor? 1 Haziran Cumartesi Whatsapp neden yüklenmiyor, kasıyor? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya ayrıldı mı? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya neden ayrıldı? Cumartesi günleri noter açık mı? Cumartesi günleri noterler saat kaça kadar açık, kaçta kapanıyor? 1 HAZİRAN BİM AKTÜEL YENİ GELEN ÜRÜNLER! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Özer Çiller öldü mü? Özer Çiller kimdir, nerden öldü? Tansu Çiller'in eşi Özer Çiller öldü mü? Askerlik kaldırılacak mı? Zorunlu askerlik kaldırılıyor mu, neden? Bakan Güler, tartışmalara noktayı koydu! 1 Haziran hangi burç? 1 Haziran'da doğanlar hangi burç oluyor? 1 Haziran tarihi hangi burç olur? KURBAN BAYRAMI TATİLİ KAÇ GÜN 2024? Kurban Bayramı tatili ne zaman başlıyor, bitiyor? LGS hangi gün, ne zaman yapılacak? LGS sınavı hangi tarihte uygulanacak? İşte 2024 LGS sınavı tarihi!
1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

500

Yorumlar (17)

Ali KARA :

onu biliyoruz bay bay kemal, 16 lı değil 66 lı da kurarsın da, hükmü Türk Milleti verir.

73
4
yanıtYanıtla
Yusuf Çelebi Sarıbaş:

Akparti diğer siyasilerden daha demokrat çıktı hemen hemen tüm bakanları ve 3 dönem millet vekillerini yeniledi. .Hatta bazı bakanları yerinden alamaz dendi fakat aldı,iç tüzüğünü harfiyen uuyguladı.

68
6
yanıtYanıtla
Hakan Arslanoglu:

Kılıçdaroğlu bütün dostlar kahvesini kapatıp isterse 32' li masa kursun yine son okeyi Erdoğan atar dönen oyunları bitirir..

56
4
yanıtYanıtla
Ahmet İhsan Asma:

Sizin güneşiniz zift gibi kara.Onun için Türkiye'ye doğmayın sakın.Biz sizsiz mutluyuz.

51
6
yanıtYanıtla
Fatih Yıldız:

Bu millet yemez daha bunları BAY BAY KEMAL SÖZDE DİKTATÖR RECEP TAYYİP ERDOĞAN ASIL DİKTATÖR SENSİN SEN BAY BAY KEMAL

48
2
yanıtYanıtla
siyah.beyaz:

akıllı adamın vereceği en güzel cevap ..

39
3
yanıtYanıtla
Barış Yeşildağ:

Acaba cehape masa ve sandalye isinemi girse

38
4
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

sayın kılıçtaroğlu türkiyede siyaset adamı olamayacak dürüstlükte biridir ihanet için sıraya girilmiş bir yerde altılı yerine on altılı masa kurmak sıraya girenlerin sayısını artırmaktan başka işe yaramaz adamın biri önce rakibe oy verdim diyor sonra dalga geçtim diye milletle alay ediyor

15
19
yanıtYanıtla
ERKAN ÜNAL:

Size de Bir iki belediye verecekler seçimlerde sonra susacaksınız,kimle ittifaklar yapıldığına bakmadan hemde,sonra yine kaybedeceksiniz

27
1
yanıtYanıtla
mesut:

Ab ve küreselciler dünyanın her yerinde kaybederken senin burada kazanman imkansız kemal abi

22
3
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title