Haberler

Bülent Turan'ın 3 yıl önceki açıklaması yeniden gündem oldu: İlan ediyorum, Kılıçdaroğlu aday olursa ben de adayım

Güncelleme:

6'lı Masa'nın cumhurbaşkanı adayı olarak CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu duyurmasının ardından AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan'ın 2020'de yaptığı "İlan ediyorum, Kemal Kılıçdaroğlu 2023'te cumhurbaşkanı adayı olsun, ben de Çanakkale Milletvekili Bülent Turan olarak cumhurbaşkanlığına adayım" açıklaması yeniden gündeme geldi. Sosyal medyada pek çok kişi "Aday olacak mısınız?" diye sorarken, CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin ise "Tebrik ederim. Hayırlı olsun" yorumunda bulundu.

6'lı Masa'nın cumhurbaşkanı adayı olarak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu duyurmasının ardından AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan'ın 2020'deki açıklaması yeniden gündeme geldi.

3 YIL ÖNCEKİ AÇIKLAMASINI PAYLAŞTILAR

Turan'ın 3 önce söylediği "İlan ediyorum, Kemal Kılıçdaroğlu 2023'te Cumhurbaşkanı adayı olsun ben de Çanakkale Milletvekili Bülent Turan olarak Cumhurbaşkanlığına adayım" dediği açıklamayı paylaşan sosyal medya kullanıcıları, Turan'a "Aday olacak mısın?" diye sordu.

GÜRSEL TEKİN: HAYIRLI OLSUN

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin ise bu paylaşımlara "Tebrik ederim. Hayırlı olsun" diyerek katıldı.

Kılıçdaroğlu'nun adaylığı sonrası AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan'ın 3 yıl açıklaması yeniden gündem oldu

NE DEMİŞTİ?

Turan'ın 3 yıl önce yaptığı açıklama şöyle: Sayın Kılıçdaroğlu Hükümeti eleştirirken AK Partili arkadaşlarımızın 'öyleyse aday olun' demesine kürsü heyecanıyla bir an sanki adaymış gibi ifade etti. Ancak sonra ne olur ne olmaz diyerek toparlamaya çalıştı. Kılıçdaroğlu'nun şimdiye kadar aday olmaması aslında bundan sonra da nasıl bir siyaset izleyeceğinin göstergesi. Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı adayı olamaz, bu kadar net. Kürsü heyecanıyla bir anlık ifadeydi o. Göreceksiniz ki bu sözleri revize edilecek. Bir defa Kılıçdaroğlu'nu kaset operasyonu ile genel başkan yapanların izni ve talimatı olmadan aday olacağını açıklaması beklenmez. Siyasi dostlarına rağmen aday olamaz. Kılıçdaroğlu siyasette aday olmak, lider olmak için genel başkan olmuş biri değil. İlan ediyorum, Kemal Kılıçdaroğlu 2023'te Cumhurbaşkanı adayı olsun ben de Çanakkale Milletvekili Bülent Turan olarak Cumhurbaşkanlığına adayım."

İşte sosyal medyadan bazı paylaşımlar:

Kılıçdaroğlu'nun adaylığı sonrası AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan'ın 3 yıl açıklaması yeniden gündem oldu

Kılıçdaroğlu'nun adaylığı sonrası AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan'ın 3 yıl açıklaması yeniden gündem oldu

Kılıçdaroğlu'nun adaylığı sonrası AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan'ın 3 yıl açıklaması yeniden gündem oldu

Kılıçdaroğlu'nun adaylığı sonrası AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan'ın 3 yıl açıklaması yeniden gündem oldu

Haberler.com / Emre İliksiz - Politika

Kemal Kılıçdaroğlu Bülent Turan Gürsel Tekin Milletvekili Çanakkale İstanbul AK Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Samsunspor Trabzonspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Samsunspor TS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester City Wolverhampton maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.City Wolverhampton maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Samsunspor Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Samsunspor TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Benzine ve motorine indirim gelecek! SON DAKİKA! Akaryakıta indirim var mı, ne zaman? Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (7)

ERKAN :

geri vites bekliyoruz

107
11
yanıtYanıtla
Hasan Issız:

Geri vites nasıl olur 3 gün içerisinde alasını gördük. Bakalım devamında daha neler göreceğiz.

yanıt52
yanıt28
Mehmet Vatandaş:

Hasan, üç gün önceki ne ki, "Senden cumhurbaşkanı olmaz" diye neler neler söylediği insanın yanında şimdi kraldan çok kralcı olana bak en kralını görürsün:))

yanıt18
yanıt10
Mehmet Vatandaş:

delikanlı adam sözünü tutar:))

8
1
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

mecbur yan çizecek yoksa yukarıdan patırtı kütürtü kopar

9
0
yanıtYanıtla
senar:

sıkıyosa olsun.

3
0
yanıtYanıtla
esrefpasali:

kilictaroglu aday oldu, aciklandi, itirazlik bir durumu varsa acikla.. bos yapma...erdogan adayligini acikladimi?

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title