Haberler

Kılıçdaroğlu'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'la ilgili bomba iddia: Seçime girmeyebilir

Güncelleme:

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara'da internet medyasının temsilcileriyle bir toplantıya katıldı. Yaklaşan seçimlere dair konuşan Kılıçdaroğlu, "Erdoğan seçilemeyeceğini anlarsa seçime girmeyebilir. Seçim kaybetmek istemez. Anlarsa 'Ben girecektim ama YSK onaylamadı' diyecek" dedi.

Türkiye 2023 seçimlerine hazırlanırken CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'ndan seçim hakkında çok konuşulacak bir açıklama geldi. Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçimlerde aday olmamasının ihtimal dahilinde olduğunu aktardı.

"ERDOĞAN SEÇİME GİRMEYEBİLİR"

Kemal Kılıçdaroğlu, konuyla ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı işaret ederek, "Erdoğan seçilemeyeceğini anlarsa seçime girmeyebilir. Seçim kaybetmek istemez. Anlarsa 'Ben girecektim ama YSK onaylamadı' diyecek. Ama biz YSK'nın onun emrinde olduğunu biliyoruz" dedi.

Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarından detaylar şöyle:

"Erdoğan, kurşun askerlerini yani yargıyı geri çek. İstanbul için hemen seçim kararı al. Milletin kararı önemlidir. Yüreğin yetiyorsa yap. Aynı çağrıyı Yalova için de yapıyoruz. Milletin iradesine güveniyorsan hemen seçim yap.

"ANKETLERİ ANALİZ EDİYORUZ"

2014'te seçim güvenliğinde karnemiz iyi değildi. O dönem ülkenin her yerine gidebiliyoruz. Geçmişte 10 bin sandığa arkadaşlarımız gitmemişti. Onlarla ilişkimizi kestik. Altılı masada bir CHP'linin başka parti tarafından aday gösterilmesini konuşmadık. CHP'nin anket çalışması da yok. Yapılmış anketleri analiz ediyoruz.

"NİYE MASAYI DAĞITALIM"

Masa dağılmaz. Erdoğan elinden geleni yapıyor. Niye masayı dağıtalım? Altı liderin göstereceği aday kazanacak. Vekil seçimleri ortak listesini konuşmadık. Benim düşüncem tek adayla girilmeli. Biz kurtarıcı aramıyoruz. Yeni kral aramıyoruz."

Kaynak: Haberler.com / Politika

Recep Tayyip Erdoğan Kemal Kılıçdaroğlu 6'lı Masa Politika Güncel Haberler

Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

Yerine kayyum atanan Hakkari Belediye Başkanı yüklü miktarda para ile yakalanmış

Yerine kayyum atanan Hakkari Belediye Başkanı yüklü miktarda para ile yakalanmış

Yasak aşk az kalsın canından ediyordu! Kadının eşine yakalanan adam 3'ncü kattan atladı

Yasak aşk az kalsın canından ediyordu! Kadının eşine yakalanan adam 3'ncü kattan atladı

Bakmadan Geçme

İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 3-4 Haziran 2024 İzmir su kesintisi listesi! Vizontele ne zaman, nerede çekildi? Vizontele filmi hangi il ve ilçede çekilmiştir? #128250 İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Haziran Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Vizontele filmi oyuncuları kim? Vizontele filmi konusu, oyuncuları ve Vizontele özeti! #128250 3 Haziran 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? #128680 3 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Haziran 2024 Ankara su kesintisi listesi! A101 6 HAZİRAN AKTÜEL KATALOG | 6 Haziran'da A101'de neler olacak? 4 Haziran Salı 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 4 Haziran burç yorumları nedir? Hafta sonu 3 milyondan fazla aday YKS'ye girecek! 2024 YKS'ye kaç kişi başvurdu? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 3 Haziran günün maçları nereden izlenir? Düzenli tüketmek karaciğeri tertemiz yapıyor! Karaciğeri temizleyen besinler nelerdir? KURBAN BAYRAMI 9 GÜN TATİL Mİ? Kurban Bayramı'nda kaç gün tatil olacak? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 3 Haziran günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi?
DEM Parti 'kayyum' kararı sonrası belediyelerin önünde nöbet eylemleri başlatıyor

DEM Parti "kayyum" kararı sonrası belediyelerin önünde nöbet eylemleri başlatıyor

500

Yorumlar (22)

FATİH ARSLAN:

Sen 20 senedir kaybediyorsun. Kendin için neden bu hesabı yapmadın. Resmen rakibimde gurur var kaybedeceği seçime girmez demişsin..

316
78
yanıtYanıtla
Zübeyir Kıvrak:

YAHU BU NASIL BİR MUHALEFET ADAMLAR SEÇİMLE YATIP YALAN,İFTİRA,HAYALLE KALKIYOR MUHALEFET PROJE ÜRETİP İKTİDARI ZORA SOKMALI BÖYLE KAOS YARATIP HİÇ OLMASSA VATANDAŞI DAHADA ZORA SOKMAYIN

266
69
yanıtYanıtla
Orhan Celik:

Ne kafa va rmiş ya bu kadar akilimiydi bu )))

218
64
yanıtYanıtla
İlker KELEŞ:

KARŞISINA ÇIKMAYA KORKUYORSUN BU ÇOK BELLİ KILIÇDAROĞLU...

180
75
yanıtYanıtla
VATANDAŞ:

Adam istiyor lakin kılıçtaroglu olmamalı.

yanıt22
yanıt17
Turgay Çakmak:

HER GÜN DEGİŞİK BİR ŞEY UYDURUP GÜNDEMDE KALMAYA ÇALIŞMAK BUNLAR BOŞ İŞLER HER GÜN HER GÜN KAFA ÜTÜLEME YETER ARTIK GINA GELDİİ ÖÖFFF SIKTIN BEE ŞU SEÇİM OLSA BİR BOYUNUN ÖLÇÜSÜNÜ ALSAN ARTIK

180
47
yanıtYanıtla
Zamanla Akıllanan Adam:

önce Ekmelettin İhsanoğlu sonra Muharrem ince. seçilemeyeceğini bildiği için Erdoğan!ın karşısına çıkamadı. şimdi ise küresel pandeminin etkisiyle daralan ekonomiden medet umup sesi gür çıkıyor.

149
43
yanıtYanıtla
Ramazan Demir:

RTE ne yaparsa yapsın, Eninde sonunda kaybedecek. Çünkü halka karşı siyaset yapılmayacağını görecek.

43
144
yanıtYanıtla
kadir aker:

demekti bunca yıl kendisi bunca yıl kaybedeceğini biliyormuş ki aday olmuyormuş kendi partililerinin başını yakıyormuş

127
36
yanıtYanıtla
Hamit Gündoğdu:

Sayın Kılıçdaroğlu ben bu tezi en az bir yıldır yazıyorum sizde teyit ettiniz. Ancak Tayyip Erdoğan'ın aday olup olmaması sizin adaylığıniza bağlı. Yine kazanamaz da işi zora sokar. Yani aday olmayın oda olmaz.

48
93
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title