Haberler

İmamoğlu'nun CHP'nin önde gelen isimleriyle yaptığı online toplantı ifşa oldu

Güncelleme:

CHP'de genel başkanlığa göz kırpan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun, CHP'nin önde gelen isimleri ile yaptığı online toplantıya ait olduğu iddia edilen görüntüler yayınlandı. Toplantıda CHP'li Tekin Bingöl, Gökhan Günaydın, Onursal Adıgüzel, Bülent Tezcan bulunurken; görüşmede CHP olağanüstü kurultayı konuşuldu. Ne zamana ait olduğu bilinmeyen videonun paylaşıldığı hesapta, "İmamoğlu'nun değişim A Takımı ile gizli darbe toplantısı!" yazması dikkat çekti.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun CHP'nin önemli isimleriyle yaptığı online toplantıya ait olduğu öne sürülen bir kayıt yayınlandı. Videoda İmamoğlu dahil tüm isimlerin, CHP'deki değişim sürecine yönelik fikir alışverişi yaptığı görülüyor. Görüntüleri yayınlayan hesap ise videoyu "İmamoğlu'nun değişim A Takımı ile gizli darbe toplantısı!" notuyla paylaştı.

İMZA TOPLAMAYI VE KONGREYİ KONUŞTULAR

Videoda söz alarak konuşan CHP'nin önde gelen isimleri, görevden alınan il ve ilçe yöneticilerinin yapacakları itirazın görüşüleceği Parti Meclisi'ni toplantıya çağırmak için imza toplama ve olağanüstü kongre toplanması konularını konuşuyor.

ALTERNATİF OLAĞANÜSTÜ KURULTAY İHTİMALİ ARIYORLAR

Açılış konuşmasını yapan İmamoğlu ise "Birkaç hususta ilk planlamamızı yapmıştık aslında. Hem bu Parti Meclisi süreciyle ilgili bir zemin oluşturmaya dönük bir kararlılık göstermiştik. Bunun da özellikle örgütün görevden almalar sürecine dair bir hazırlık olacaktı. Bu konuda en son Gökhan Bey bir süreç başlattı. İkincisi yine bu özellik ile alternatif bir olağanüstü kurultay süreci olabilir mi olgunlaşabilir mi buna dair bir zemin var mı? Elimizdeki veriler üzerinden bir heyet konuşulmuştu. O konuda da katkısı olacak olan burada olan ve olmayan arkadaşların da katkılarıyla birlikte bir çalışma, bir öngörü zemini oluşacaktı. Bu konuda da bir çalışma sürdürüldü diye biliyorum. Bir de malum aslında Selin Hanım işte Amerika'dan gelir gelmez içine eklenecek olan bir çalışma yapacaktı. Biz de onu yürütüyoruz aslında. Bugün de bir toplantının içinde şu anda Selin Hanım. Böyle bir aşamaları var. İstersen bu Parti Meclisi'nden başlayalım. Sonra olağanüstü kurultay zemini ya da ihtimali, alternatifi nasıl bir bakış diye devam edelim." diyor.

Kılıçdaroğlu'na darbe mi? İmamoğlu'nun CHP'nin önde gelen isimleriyle yaptığı online toplantı ifşa oldu

"İMAMOĞLU'NUN DARBE TOPLANTISI"

Öte yandan; ne zaman çekildiği bilinmeyen videonun yayınlandığı hesaptan şu açıklama yapıldı: "İmamoğlu'nun değişim A Takımı ile gizli darbe toplantısı! Kimler var? Bülent Tezcan, Tekin Bingöl, Muharrem Erkek, Özgür Özel, Gökhan Günaydın, Onursal Adıgüzel, Selin Sayek Böke, Veli Ağbaba, Engin Altay, Engin Özkoç, Hakkı Süha Okay, Veysi-Hakan Uyanık, Pınar Uzun, Gökhan Zeybek, Sevgi Kılıç!

Tamamı partiye çökmüş, dönemlerdir her türlü malı götürmüş, son seçimde milletvekili listelerini yapmış kişiler. Değişim Manifestosunu Bülent Tezcan yazıyor, örgütleri Tekin Bingöl ayarlıyor, Gökhan Günaydın PM'yi organize ediyor. Murat Ongun belediye parasıyla "Yeni MYK üyelerini" sosyal medyada linç ettiriyor. Tanju, genel merkeze Atatürk'ün koltuğunu atıyor. Ayağa kalk CHP örgütü! İhaneti gör!!! Partine sahip çık!"

Kılıçdaroğlu'na darbe mi? İmamoğlu'nun CHP'nin önde gelen isimleriyle yaptığı online toplantı ifşa oldu

Gözde Nur Bayar
Haberler.com - Politika

Onursal Adıgüzel Gökhan Günaydın Gökhan Günaydın Ekrem İmamoğlu Bülent Tezcan Tekin Bingöl Bingöl Politika Güncel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Bakmadan Geçme

Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde? Newcastle – Brighton maçı nereden, nasıl izlenir? Newcastle Brighton canlı yayın linki! Azerbaycan deprem mi oldu? Az önce nerede, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 11 Mayıs Cumartesi depremler! KOCAELİSPOR – SAKARYASPOR CANLI: Kocaelispor – Sakaryaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Kocaelispor Sakaryaspor canlı yayın linki! BOLUSPOR – ÇORUM FK CANLI: Boluspor – Çorum FK maçı nereden, nasıl izlenir? Boluspor Çorum FK canlı yayın linki! ŞANLIURFASPOR – MANİSA FK CANLI: Şanlıurfaspor – Manisa FK maçı nereden, nasıl izlenir? Şanlıurfaspor Manisa FK canlı yayın linki! TUZLASPOR – GENÇLERBİRLİĞİ CANLI: Tuzlaspor – Gençlerbirliği maçı nereden, nasıl izlenir? Tuzlaspor Gençlerbirliği canlı yayın linki!
Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

500

Yorumlar (12)

kagan soylu:

İmamoglu geleceğin cumhurbaşkanı ve chp genel başkanıdır... Yazın bir kenara....

44
145
yanıtYanıtla
girilmez:

sadece trollerin şişirdiği bir balondur yakında patlar yaz bi kenara

yanıt78
yanıt11
Ömer Gündoğan:

Hele bir CHP yi alsın. Ondan sonra herşey İstanbul gibi çok güzel olacak

yanıt30
yanıt8
AbduLSameD Yildirim:

Allah Muhafaza... Ama Muhafazakar siyaset çok yıprandı çok

yanıt1
yanıt1
Jesy:

Arkasındaki bizanslı heykelleri tesadüf mü

77
37
yanıtYanıtla
ilkay:

arkasındaki masada Atatürk heykeli ve yan tarafında Allah yazısı var. Sallamayın

yanıt5
yanıt16
Bahaddin Yolcu:

İstanbulu kazanamicak son çaresi. Silinmek üzere bu adam. Güven vermiyor.

90
15
yanıtYanıtla
Hakan Zerenüz:

geleceğin cumhuru hakan fidandır

68
25
yanıtYanıtla
erkan tortumcu:

kılıçdaroğlu sempatiği antipatiye çevirdi arkadaş akabenin oyu %35 e düşmüşken yine seçimi verdin artık senin samimiyetine inanmıyorum

69
12
yanıtYanıtla
Vatan Aşığı:

Hiçbir ihanet yoktur ki ifşa olmasın. Bir Parti üyesisin ve üyesi olduğun partinin kuyusunu kazıyorsun. Tıpkı bir Ülkenin vatandaşı olduğu Vatanına yaptığı ihaneti gibi.. Hz. Ali r.a, ne güzel söylemiş “ en büyük düşman bize benzeyip de bizden olmayandır “ …

49
16
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title