Haberler

Kılıçdaroğlu, canlı yayındaki itirafıyla Muharrem İnce'yi haklı çıkardı

Güncelleme:

Dün konuk olduğu canlı yayında gazetecilerin sorularını yanıtlayan CHP lideri Kılıçdaroğlu, "Biz, Muharrem İnce'nin aday olduğu seçimde bırakın sandık görevlisi koymayı, Şanlıurfa'nın ilçelerine girememiştik bile" ifadelerini kullandı. Kılıçdaroğlu bu sözleriyle her fırsatta "CHP ben adayken 13 bin sandığa gözlemci koymadı" diyen Muharrem İnce'yi haklı çıkardı.

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 28 Mayıs'ta yapılan cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turunun ardından ilk kez katıldığı canlı yayında gazetecilerin sorularını yanıtladı.

"ŞANLIURFA'NIN İLÇELERİNE GİREMEMİŞTİK"

Seçimi neden kaybettiğine ve genel başkanlık koltuğunu bırakıp bırakmayacağı sorularına yanıt verecen Kılıçdaroğlu, programın bir yerinde "Biz, Muharrem İnce'nin aday olduğu seçimde bırakın sandık görevlisi koymayı, Şanlıurfa'nın ilçelerine girememiştik bile" itirafından bulundu.

MUHARREM İNCE'Yİ HAKLI ÇIKARDI

Kılıçdaroğlu bu çıkışıyla her fırsatta "CHP ben adayken 13 bin sandığa gözlemci koymadı" diyen Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'yi haklı çıkarmış oldu.

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Politika

Sandık Görevlisi Muharrem İnce Şanlıurfa Politika Güncel Haberler

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

İran'da Cumhurbaşkanı Reisi'nin düşen helikopteriyle ilk temas

İran'da Cumhurbaşkanı Reisi'nin düşen helikopteriyle ilk temas

Ali Koç, takımı toplayıp Rams Park'ta kutlama yaptı! Ortalık bir anda karıştı

Ali Koç, takımı toplayıp Rams Park'ta kutlama yaptı! Ortalık bir anda karıştı

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

500

Yorumlar (5)

Hacı Şembeki:

Chp nin muharremden başka yolu yok...

85
21
yanıtYanıtla
ERKAN ÜNAL:

İnanan var mı hâla,varsa uyandırayım yine kaybedecek,Erdoğan çekilsin Kemal bey Bi yolunu bulur seçimi yine kaybeder

89
2
yanıtYanıtla
Carsambali:

Yani demek istiyorki,oylari calip oyle secimi kazandilar oylemi KK....!Yav adam 0.46 oranla ilk turda kaybetti..sen ne anlatiyon bize ya..

63
5
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

dürüst olmayan toplumlar neye layıksalar sahip oldukları şey o olur layığını bulur layık oldukları gibi yönetilir mutluluk huzur adalet refah ancak layık olan toplumların hakkıdır dürüst olmayan toplumların ise hiç bir zaman iki yakası bir araya gelmez hakedilen ne ise olan o dur

31
11
yanıtYanıtla
Hasan Yandik:

Sade kişi arkadaş senin yorumlarını okuyorum burda bir dediğin bir dediğini tutmuyor laf mı soktun oldu yüzde 52 küsüre ne demek istiyon yaz yok öyle yok böyle savunduğun adam kaybetti ama ona şahıs olarak bir lafın yok demi

yanıt0
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title