Haberler

Kaftancıoğlu ülkücü grubun yürüyüşüne katıldı, Bakan Soylu'dan yorum gecikmedi: Acınası işler

Güncelleme:

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun seçim çalışmaları kapsamında ülkücü grubun yürüyüşüne katıldı. Yürüyüş sırasında Kaftıcoğlu'nun arkasında Göktürk Kağanlığı'nın sancağını açan vatandaşlar bozkurt işaretleri eşliğinde "Bozkurtlar ulusun Tanrı Türk'ü korusun" sloganları attı. Kaftancıoğlu'nun görüntüleriyle ilgili konuşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Bunların hepsi acınası işler" yorumunu yaptı.

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin 2. tura kalmasının ardından Cumhur ve Millet İttifakı tarafları çalışmalarına start verdi. Bu kapsamda ülkücü bir grubun yürüyüşüne katılan CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun görüntüleri dikkat çekti.

SLOGAN ATTILAR

Kaftancıoğlu'nun katıldığı yürüyüşte Göktürk Kağanlığı'nın sancağı ve Azerbaycan bayrağı açıldı. Bayrakların önünde yürüyen Kaftancıoğlu'nun arkasındakiler ise bozkurt işareti yaparak, "Bozkurtlar ulusun Tanrı Türk'ü korusun" sloganları attı.

"ANLIYORUM Kİ KILIÇDAROĞLU OCAK TEŞKİLATI KURACAK"

Kaftancıoğlu'nun görüntüsüne İçişleri Bakanı Süleyman Soylu sessiz kalmadı. Sosyal medya üzerinden "Söylemiştim" notuyla paylaşım yapan Soylu, "Anlıyorum ki Kılıçdaroğlu yeni bir ocak teşkilatı kuracak. Bu ocak teşkilatının başına da Kaftancıoğlu'nu getirecek. Yani milliyetçi, sağcı ocak teşkilatı kurma hassasiyeti içine girmişler. Bunların hepsi acınası işler" dedi.

Kaftancıoğlu ülkücü grubun yürüyüşüne katıldı, Bakan Soylu'dan yorum gecikmedi: Acınası işler

"KISKANMA DEĞİŞİK"

Soylu'nun paylaşımına Kaftancıoğlu'ndan yanıt geldi. Kaftancıoğlu, "Kıskanma değişik! Sen ve senin gibiler vatanı seviyoruz kisvesi altında parsel parsel kupon arazilerle satarken vatanı, 25 yıl boyunca bu vatana, insanımıza hizmet ettim devletin bir kör kuruşuna bile halel getirmeden. 'Vatanını en çok seven, görevini en iyi yapandır' M.K.Atatürk" ifadelerini kullandı.

Kaftancıoğlu ülkücü grubun yürüyüşüne katıldı, Bakan Soylu'dan yorum gecikmedi: Acınası işler

Mesut Şahin
Haberler.com - Politika

Canan Kaftancıoğlu İçişleri Bakanı Süleyman Soylu İstanbul Göktürk Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (6)

Tuncay Halıcı:

Bukelamun gibi bunlar bir oy icin sekilden sekile giriyolar daha dun seloya ozgurluk ozerklik cikaracaz diyenler bugun bozkurtla ki bozkurtlarla alakasi yok bunlarin nereye gideceklerini sasiriyorlar pinokyo ekremle bukelamun kaftancioglu .....

51
10
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

Atatürk sağ olsa gözleri yaşarır ve oyunuzu bağımsız ve demokratik laik türkiye cumhuriyetinin selameti için her daim göğsünü gere gere ne mutlu türküm diyen bu cumhuriyetin ülkenin bölünmez bütünlüğünün yeğane koruyucusu yılmaz bekçisi olan ak partiye verin derdi gibime geliyor

14
1
yanıtYanıtla
ilhan kır :

her an her şey olabiliyorlar ama yalandan

11
0
yanıtYanıtla
mahalle sakini:

Türkler Ermenilere soykırım yaptı diyen kaftancıoğlu değil mi bu ? Milleti aptal sanıyorlar.

5
0
yanıtYanıtla
Zübeyir Kıvrak:

SEN NE İMİŞSİN BE KOLTUK ATAİSTİ, KOMÜNİSTİ DÜN ÜLKÜCÜLERE FAŞİST DİYENLERİ BİLE ÜLKÜCÜ YAPTIN YA BRAVO SANA!!!!!

5
0
yanıtYanıtla
ismail bey :

Zavallı... Nereye düştüm ben diyordur... Kalpten sonra, kurt yapmayıda öğrenirler... Ama favorileri iki parmaklı zafer işareti... Belki, birgün işaret parmağını kaldırıp, tekbir getirmekte nasip olur...

5
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title