Haberler

Kabine yarın Erdoğan başkanlığında toplanıyor! Masada iki önemli konu başlığı var

Güncelleme:

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi yarın Cumhurbaşkanı Erdoğan liderliğinde toplanacak. Kabine'nin masasındaki konu başlıkları Tahıl Koridoru'nun geleceği ve dış yatırım odaklı ekonomi planı olacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan siyaset mesaisine pazartesi günü Kabine Toplantısı ile devam edecek. Milyonların gözünün çevrildiği toplantıda Rusya-Ukrayna Savaşı, rafa kaldırılan tahıl koridoru ve dış yatırım odaklı ekonomi planı değerlendirilecek.

PUTİN GÖRÜŞMESİNİN ŞİFRELERİ PAYLAŞILACAK

Cumhurbaşkanı Erdoğan Putin'le yaptığı telefon görüşmesinin şifrelerini Kabine ile paylaşacak. Sorunun çözümü için sunulan öneriler ve onların nasıl hayata geçirileceği görüşülecek.

50 YATIRIMCININ KATILIMIYLA YAPILAN TOPLANTI DA MASADA

Ekonomi de Kabine'nin önemli başlıklarından biri olacak. ABD merkezli yatırım bankası JP Morgan'ın organizasyonunda yaklaşık 50 yatırımcının katılımıyla yapılan toplantıya katılan Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, toplantı çıktılarını Kabine üyeleriyle paylaşacak.

ARTAN DÖVİZ REZERVİ DE ELE ALINACAK

Bakan Şimşek dış yatırımcıları Türkiye'ye çekmeye yönelik yürütülen ekonomi yönetiminin geldiği noktayı paylaşacak. Merkez Bankası'nın artan döviz rezervi de bu kapsamda ele alınacak.

TOPLU SÖZLEŞME SÜRECİ DE MASADA

Hafta ortasında başlayan ve memurları ilgilendiren toplu sözleşme süreci de gündemde. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, memur cephesinin beklentilerini başta Erdoğan olmak üzere Kabine'ye iletecek. İkinci toplantı öncesi ilk değerlendirme yapılacak.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Politika

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi Tahıl Koridoru Ekonomi Kabine Politika Güncel Haberler

Doğurganlık oranının en düşük olduğu 3 ilde pilot çalışma başlatılıyor

Doğurganlık oranının en düşük olduğu 3 ilde pilot çalışma başlatılıyor

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Bakmadan Geçme

Survivor'da kim elendi? Survivor Hilmi Cem elendi mi? 3 Haziran Survivor'a kim veda etti? MasterChef yeni sezon fragmanı yayınlandı! MasterChef Türkiye 2024 ne zaman başlıyor? MasterChef yeni sezon yarışmacıları kimler? LGS sınav gözetmen ücreti ne zaman yatacak 2024? LGS sınav görevi ücreti ne kadar? MAYIS AYI ENFLASYON NE ZAMAN AÇIKLANACAK 2024? TÜİK Mayıs ayı enflasyon oranı artacak mı, beklentiler neler? Resmi Gazete bugün (2 Haziran) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! HAZİRAN AYI KİRA ARTIŞI NE KADAR OLACAK? Yüzde 25 kira zam sınırı devam ediyor mu? Kira artış oranı ne kadar oldu? Survivor Atakan kimdir, kaç yaşında? Avatar Atakan Survivor'da hangi yıllar yarıştı? LGS taban puanları ve yüzdelik dilim hesaplama! 2024 LGS puanları ve yüzdelik dilimler ne zaman belli olacak? Survivor'da kim elendi, kim veda etti? 2 Haziran Survivor elenen isim! Survivor'da bu hafta kim gitti? Survivor Ogeday kimdir, kaç yaşında? Ogeday Girişken Survivor'da hangi yıllar yarıştı? Survivor eleme adayları kimler? 3 Haziran Survivor düelloyu kim kazandı? Survivor bu akşam kim elenecek? Jose Mourinho futbol kariyeri! Jose Mourinho kaç kupa kazandı, hangi takımları çalıştırdı? Türkiye-ABD Voleybol Maçı Canlı İzle! Türkiye-ABD voleybol maçı saat kaçta? #127952 Türkiye-ABD voleybol maçı şifresiz kanalda canlı yayın bilgileri! JOSE MOURİNHO KİMDİR, KAÇ KUPASI VAR? Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho hiç futbol oynadı mı? HAVA SICAKLIĞI HABERLERİ 2 HAZİRAN Bugün hava durumu nasıl? Adana'da hava sıcaklığı kaç derece? İl il hava durumu tahminleri!
Yozgat'ta 20'nin üzerinde sokak köpeği ölü bulundu

Yozgat'ta 20'nin üzerinde sokak köpeği ölü bulundu

500

Yorumlar (16)

isa yatar:

Emekli zammı yok dimi yazık

55
7
yanıtYanıtla
ERKAN :

MASADA HEP ÖNEMLİ KONU VAR AMA SONUÇ HİÇ DEĞİŞMİYOR

49
2
yanıtYanıtla
Ahmet Say:

Reis dolar Euro durdu şimdi yavaş yavaş düşürüp enflasyonu bitirmek ve başarılı bence okadar deprem oldu kaç şehir yerle bir oldu bence bu işi reis çözer

3
43
yanıtYanıtla
Emin Alıç:

Nas ne diyo bu işe

yanıt15
yanıt1
haylaz_7367:

senin gibiler yüzünden yazık oluyor bu ülkeye

yanıt5
yanıt2
bekir yapici:

yurtdisindaki haberlerde göre sadece hollandada bir kizimiz 83 milyon euro almanya genelinde bir cuma namazi cikisinda 35 milyon euro toplandigini okuduk özel firmalarin sahislarin devletlerin yaptigi muazzam yardimlarin miktarini nerede kullanildigini biz degil meclisteki 600 fuzuli adam bile bilmiyor sen biliyormusun?

yanıt1
yanıt0
haylaz_7367:

ülke insanı için yine sabır, yine şükür. havanda su dövmeye devam

39
0
yanıtYanıtla
Cengiz Ayhan:

Emekli maaşı yokmu masada

23
3
yanıtYanıtla
metehan mete:

Aslan gibi çocuklar işte; mezun olduğu okulun öğrettiği hukukun hakkını vermiş birinci olmuş; Adaleti İmanla yaşatacağına denklare ediyor. Allah adaletiyle hükmedenlerden eylesin.

15
7
yanıtYanıtla
OsmanlıMuhafızı1453:

Yanlış politikalar sonuç hüsran olacak maalesef

19
0
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title