Haberler

Jelibon rezervi çıkışıyla alay konusu olan Melih Gökçek, Ankara'daki sel üzerinden kendisini eleştirenlere yüklendi

Güncelleme:

Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, katıldığı canlı yayında söylediği "Yer altında 6 milyar dolarlık jelibon rezervi bulunmuş" sözleri nedeniyle sosyal medyada alay konusu olmuştu. Gökçek, Ankara'da yaşanan sağanak yağış nedeniyle motosikletli bir kuryenin yaşadığı zor anları paylaşarak kendisini jelibon çıkışı sebebiyle eleştirenlere yüklendi.

Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, sosyal medyada yer alan paylaşımları gerçek sanarak "Yeraltında 6 milyar dolarlık jelibon bulunmuş." demişti. Gökçek'in bu sözleri sosyal medyada en çok konuşulan konular arasında girdi ve üzerine binlerce espriler yapıldı.

"ANKARA'DAKİ REZALET İÇİN İKİ LAF ETSENİZE"

Gökçek Ankara'da etkili olan sağanak yağışların ardından peş peşe paylaşımlarda bulundu. Gökçek yağışların etkili olduğu bölgelerden görüntüler paylaşıp "Jelibon" çıkışı nedeniyle kendisini eleştirenlere tepki gösterdi. Motosikletli bir kuryenin göle dönen caddede yaşadığı zor anları paylaşan Gökçek, "Etli·k Seval Caddesi·… İki günden beri jelibon diye her yerlerini yırtanlar, Ankara'daki bu rezalet için iki laf etsenize… Kız şırınga dün proje sunumunda espriler patlatıyordun, bir de bu sele bir espri· patlatsana" ifadelerini kullandı.

Jelibon çıkışıyla alay konusu olan Melih Gökçek, Ankara'daki sel üzerinden kendisini eleştirenlere yüklendi

"HİZMETTE SINIR YOK"

Paylaşımlarına devam eden Gökçek, bu kez içi suyla dolan bir otobüsten görüntüleri yayınlayarak "Mansur Yavaş elektrikli otobüsten sonra suyla çalışan otobüs yaptırmış. 414 İvedik Metro Aktepe hattı. Hizmette sınır yok. Alkışlar Mansur'a" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Politika

Melih Gökçek Haberler

Bakmadan Geçme

Ateş Kuşları final mi yapıyor? Ateş Kuşları bitiyor mu 2024? Kara Ağaç Destanı final mi yapıyor? Kara Ağaç Destanı bitiyor mu 2024? Galatasaray maçı ne zaman? Bu hafta Galatasaray kiminle oynuyor, GS maçı ne zaman, saat kaçta? Fenerbahçe maçı ne zaman? Bu hafta Fenerbahçe kiminle oynuyor, FB maçı ne zaman, saat kaçta? İstanbul hafta sonu yağmurlu mu? 4-5 Mayıs Cumartesi Pazar İstanbul yağmurlu mu? Beşiktaş Rizespor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Beşiktaş Rizespor maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Beşiktaş Rizespor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Beşiktaş Rizespor maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Halim Okta kimdir? Halim Okta hangi takımları çalıştırdı? Alex de Souza hangi takıma geliyor, Fenerbahçe'ye mi geliyor? Beşiktaş Rizespor maçı CANLI izle! 3 Mayıs BJK Rizespor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Gaddar 15. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Kara Ağaç Destanı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (4)

bekir yapici:

SANKI ONUN ZAMANINDA ANKARAYI SEL BASMIYORDU ANKA PARKA CAKTIGI VE 25 YILDA CAR CUR ETTIGI PARAYI ALT YAPIYA HARCASAYDI BU GÜN BELKIDE ANKARAYI SEL GÖTÜRMEZDI

24
6
yanıtYanıtla
Mehmet Candan:

25 yıldır ne yaptın paraları hani alt yapı? Eleştirilecek senden başkası yok

22
6
yanıtYanıtla
taner ipek:

jelibondur o jelibom olsa duramayız

14
5
yanıtYanıtla
omer yıldırım:

Ankara yı birkaç yıl öncesine kadar kim yönetiyordu acaba bu altyapı kimin eseri

6
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title