Haberler

Kılıçdaroğlu, Ağıralioğlu'nun ateş püsküren sözleri karşısında sessizliğini bozdu: Kırgınlık duymadım

Güncelleme:

"Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığından rahatsız değiliz. Ama dayatılan adaya karşıyız" diyerek ateş püsküren İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu'nun sözlerine CHP liderinden ilk yorum geldi. Ağıralioğlu'na kırgın olmadığını belirten Kılıçdaroğlu, "Siyasetçi eleştirir ama saygıyı korumak zorundasınız. Ağıralioğlu da eleştirebilir. Kırgınlık duymadım. Biz altı lider Türkiye'nin geleceğine odaklandık geçmişine değil." dedi.

İyi Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayını belirleme sürecinde yaşananlara zehir zemberek sözlerle tepki gösterdi. Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığına itiraz eden Ağıralioğlu, "Biz bugün çok önemli bir eşiğe geldik. Milletimizin ihtiyacı böyle olduğu için arz ediyorum. Vicdan sıkışmıştır. Tarih sıkışmıştır. Tercih sıkışmıştır. Devletin şerefli makamlarını bölücülerin pazarlığı haline getirdiler. Kurucusu olduğumuz masada bize pusu kurulmasından rahatsızız. Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığından rahatsız değiliz. Ama dayatılan adaya karşıyız." ifadelerini kullandı.

KILIÇDAROĞLU'NDAN İLK YORUM

İYİ Partili Ağıralioğlu'nun sözlerine Kemal Kılıçdaroğlu'ndan ilk yorum geldi. Halk Tv canlı yayınına katılan Kılıçdaroğlu, Ağıralioğlu'na kırgın olmadığını belirtti.

"AĞIRALİOĞLU DA ELEŞTİREBİLİR, KIRGINLIK DUYMADIM"

Kılıçdaroğlu, şunları söyledi: "Meral Hanımla görüşmedim. Artık kavgaları bir tarafa bırakmak zorundayız. Geçmişin kavgalarının bu ülkeyi ne hale getirdiğini biliyoruz. Siyasetçi eleştirir ama saygıyı korumak zorundasınız. Ağıralioğlu da eleştirebilir. Kırgınlık duymadım. Biz altı lider Türkiye'nin geleceğine odaklandık geçmişine değil.

"DEVLETİME SAYGILIYIM"

Zor koşullarda okudum. 7 kardeşiz. Babam memurdu. Halktan birisiyim. Rahmetli annem okuma yazma bilmezdi. 7 kardeşten üniversiteye giden sadece benim. Zor koşullarda okudum, zor sınavları kazandım. Devletin bütün kademelerinde çalıştım. Devletime saygılıyım. Devleti devlet yapan kurumlarıdır. Bakanlarla başbakanlarla çalıştım.

"İÇİMDE BİR FIRTINA YOK"

Düşüncelerimizi çok rahat söylerdik. Eleştirirdik. Neden olmaz olduğunu da söylerdik. Sonuçta karar siyaset organlarınındı. Devlet Planlama Teşkilatı gibi kurullar devletin akademisi gibiydi. Buralarda her siyasi görüşten kişi vardı. Ama ne yazık ki kapatıldı. İçimde bir fırtına yok.

"HAYIR DİYENLERİ DE DİNLEYECEĞİZ"

Sakin bir insanım. İlk genel müdürüm bana dedi ki 'Kemal bir gün iyi yerlere geleceksin ama sana sadece evet diyenleri değil hayır diyenleri de dinle'. O gün bugündür bu da aklımdadır. Hayır diyenleri de dinleyeceğiz."

Haberler.com / Turan Yiğittekin - Politika

Kemal Kılıçdaroğlu Yavuz Ağıralioğlu Milletvekili İYİ Parti İstanbul Türkiye Politika Güncel Haberler

İsrail vahşetinin durması artık an meselesi! Blinken, uçağa biner binmez Bakan Fidan'ı aradı

İsrail vahşetinin durması artık an meselesi! Blinken, uçağa biner binmez Bakan Fidan'ı aradı

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

Bakmadan Geçme

Havalar ne zaman ısınacak? Havalar ne zaman, hangi tarihte ısınıyor? Meteoroloji tarih vererek uyardı! Prens 3. sezon ne zaman çıkacak? Prens 3. sezon var mı, nerede yayınlanacak? AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanır? AÖF sınav sonuçları nereden, hangi siteden öğrenilir? AÖF sonuç sorgulama ekranı 2024! 1 HAZİRAN TV YAYIN AKIŞI: Bugün hangi diziler var? KANAL D, SHOW TV, STAR TV, ATV, TV8, NOW LGS sınavı kaç dakika? LGS sınavı saat kaçta başlıyor, saat kaçta bitiyor? İşte 2024 LGS sınav süresi! WHATSAPP ÇÖKTÜ MÜ? Whatsapp'ta sorun mu var, neden açılmıyor? 1 Haziran Cumartesi Whatsapp neden yüklenmiyor, kasıyor? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya ayrıldı mı? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya neden ayrıldı? Cumartesi günleri noter açık mı? Cumartesi günleri noterler saat kaça kadar açık, kaçta kapanıyor? 1 HAZİRAN BİM AKTÜEL YENİ GELEN ÜRÜNLER! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Özer Çiller öldü mü? Özer Çiller kimdir, nerden öldü? Tansu Çiller'in eşi Özer Çiller öldü mü? Askerlik kaldırılacak mı? Zorunlu askerlik kaldırılıyor mu, neden? Bakan Güler, tartışmalara noktayı koydu! 1 Haziran hangi burç? 1 Haziran'da doğanlar hangi burç oluyor? 1 Haziran tarihi hangi burç olur? KURBAN BAYRAMI TATİLİ KAÇ GÜN 2024? Kurban Bayramı tatili ne zaman başlıyor, bitiyor? LGS hangi gün, ne zaman yapılacak? LGS sınavı hangi tarihte uygulanacak? İşte 2024 LGS sınavı tarihi! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 1 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda?
Jose Mourinho'nun ilk talebi ortaya çıktı: Kimseyi satmayın, herkesi görmek istiyorum

Jose Mourinho'nun ilk talebi ortaya çıktı: Kimseyi satmayın, herkesi görmek istiyorum

500

Yorumlar (11)

Fahri Çelik:

Esas seçimden sonra görün bunları. Yoksa Ağıralioglu yenilir yutulur şeyler demedi

9
5
yanıtYanıtla
baris koc:

konuk oldugun tv..yardim gecesine katilmayan 4 tv den biri..yoruma gerek bile kalmiyor aslinda

8
5
yanıtYanıtla
x girilmez:

köprüyü geçene kadar herkesi idare edecem diyorsun. ondan sonra hazır olun bir geçsin bakın neler neler olacak

5
2
yanıtYanıtla
Dayioğlu :

7 parti yalan söyleme

3
4
yanıtYanıtla
Abdullah Ağaç.:

Adamın yüzü bile kızarmadı..

2
0
yanıtYanıtla
Murat Eroğlu:

Nasıl bir gelecek peki? Mesela pkk ile nasıl bir mücadele yönteminiz olacak. Yoksa tam tersi pkk yi kanatlarınız altına mı alacaksınız.

1
1
yanıtYanıtla
Mustafa Usta:

By by kemal sen dinlemeye devam et Atı alan üsküdarı geçer.

1
1
yanıtYanıtla
osmanlı:

Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar..

1
1
yanıtYanıtla
Abdulkadir Kaymaz:

Doğru , bira kutularını boş görmüş . İçerlerken görmemiş .

0
1
yanıtYanıtla
Poyraz tarık pro oyun:

Demokrat dedem inandığın yolda yürü. Gerçekleri Bada geçince göstereceks iniz. Bu fakir halk kimlere oy verdiğini bilsin..

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title