Haberler

Kurultay'a giden İYİ Parti'den Akşener ile devam kararı

Güncelleme:

İYİ Parti lideri Meral Akşener, Genel İdare Kurulu üyeleri ile bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantı sonrası açıklama yapan İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, 24 Haziran Cumartesi günü Ankara ATO Congresium'da 3. Olağan Büyük Kurultayı gerçekleştireceklerini belirterek, "İYİ Parti ailesi bu büyük buluşmada liderimiz sayın Meral Akşener'in etrafında kenetlenerek ülkemizin içine sokulduğu çıkmazdan kurtuluşu ve yeni yol haritasını müjdeleyecektir." dedi.

İyi Parti'de 3. Olağan Büyük Kongre hazırlıkları hızlandı. İYİ Parti lideri Meral Akşener, bugün Genel İdare Kurulu Üyeleri ile bir araya geldi. Toplantının ana gündem maddesi kurultay oldu.

KURULTAY 24 HAZİRAN'DA

Toplantının ardından sosyal medya üzerinden bir açıklama yapan İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, kurultayın daha önce belirtildiği gibi 24 Haziran'da gerçekleştirileceğini söyledi.

Zorlu şunları söyledi:

"Bugün Genel İdare Kurulu toplantımız gerçekleştirilmiş olup seçim sonrası gelişmeler ve yaklaşan Büyük Kongremiz hakkında görüş alışverişinde bulunulmuştur. İYİ Partimiz kongre sürecinin bir gereği olarak 22 Mayıs 2023 tarihinde ilan edildiği üzere 24 Haziran 2023 Cumartesi günü Ankara ATO Congresium'da 3.Olağan Büyük Kurultayını gerçekleştirecektir.

"İYİ PARTİ AİLESİ AKŞENER'İMN ETRAFINDA KENETLENECEK"

İYİ Parti ailesi bu büyük buluşmada liderimiz sayın Meral Akşener'in etrafında kenetlenerek ülkemizin içine sokulduğu çıkmazdan kurtuluşu ve yeni yol haritasını müjdeleyecektir. Bu süreçte bizi birbirimize düşürmeye çalışanlara, yolumuza tuzak kuranlara ve şahsi çıkarlarını gözetenlere karşı tüm teşkilatlarımızla birlikte ve dimdik duracağız.

"İYİ PARTİ İKTİDAR HEDEFİNE ÇOK DAHA GÜÇLÜ ADIMLARLA İLERLEYECEK"

Unutulmamalıdır ki, nice engellere, elektriği kesilen salonlara, hakaret ve tehditlere karşı durarak bugünlere ulaşan cesurlar hareketi 'Ben' değil 'Biz' olabilmenin adresidir. İYİ Parti tüm mensuplarıyla, Türkiye'nin umudu ve milletinin sesi olan Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener önderliğinde iktidar hedefine çok daha güçlü adımlarla ilerleyecektir."

İYİ Parti'den kongre mesajı: 24 Haziran'da Akşener'in etrafında kenetlenerek yeni yol haritasını müjdeleyeceğiz

Mesut Şahin
Haberler.com - Politika

Genel İdare Kurulu Meral Akşener Kürşad Zorlu İYİ Parti Ankara Politika Güncel Haberler

Mersin'de katliam gibi trafik kazası: 10 kişi öldü, 30 kişi yaralandı

Mersin'de katliam gibi trafik kazası: 10 kişi öldü, 30 kişi yaralandı

Aslan mucizeye izin vermedi! Süper Lig'de şampiyon Galatasaray

Aslan mucizeye izin vermedi! Süper Lig'de şampiyon Galatasaray

İsrail basını yazdı: Rusya'dan güç alan İran büyük saldırı hazırlığı içinde

İsrail basını yazdı: Rusya'dan güç alan İran büyük saldırı hazırlığı içinde

Bakmadan Geçme

GALATASARAY ŞAMPİYON MU? #127942 Galatasaray kaç puanla şampiyon oldu? Galatasaray'ın kaçıncı şampiyonluğu? MERSİN'DEKİ KAZADA KAÇ KİŞİ ÖLDÜ? Mersin'deki zincirleme kaza nerede gerçekleşti? MERSİN'DE KAZA MI OLDU? Mersin'deki trafik kazasında kaç kişi öldü, olay ne? KASIMPAŞA BEŞİKTAŞ MAÇI CANLI İZLE! #9917 Kasımpaşa Beşiktaş maçı canlı skor! MAÇ KAÇ KAÇ, kim gol attı? GALATASARAY KİM GOL ATTI? Galatasaray Konyaspor MAÇ KAÇ KAÇ, kim gol attı? CANLI SKOR FENERBAHÇE KİM GOL ATTI? Fenerbahçe İstanbulspor maçında fark açılıyor! Kim gol attı, MAÇ KAÇ KAÇ? KADIKÖY'DE İLK DÜDÜK ÇALDI! #9917 Fenerbahçe İstanbulspor maçı kaç kaç, kim gol attı? SANİYE SANİYE CANLI ANLATIM! ŞAMPİYONLUK MAÇI BAŞLADI! #129349 Galatasaray Konyaspor maç kaç kaç, kim gol attı? CANLI ANLATIM! #9917 TRABZONSPOR ANKARAGÜCÜ CANLI HD İZLE! Trabzonspor Ankaragücü maçı hangi kanalda, İLK 11'LER AÇIKLANDI! #9917 FENERBAHÇE İSTANBULSPOR MAÇI CANLI HD İZLE! Fenerbahçe İstanbulspor maçı hangi kanalda, ilk 11'ler kim? #9917 GALATASARAY ŞAMPİYONLUK KUTLAMASI NE ZAMAN? #129349 Galatasaray'ın şampiyonluk kutlaması olacak mı, nerede olacak? #9917 GALATASARAY - KONYASPOR MAÇI CANLI İZLE! #129349 Galatasaray maçı hangi kanalda, saat kaçta? Galatasaray - Konyaspor maçı FULL HD İZLE! #9917 GALATASARAY İLK 11'LER! Konyaspor ile karşılaşmada Galatasaray'ın ilk 11'leri kim? Erbaaspor Muşspor maçı CANLI izle! (HD) 26 Mayıs Erbaaspor Muşspor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Erbaaspor - Muşspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Erbaaspor - Muşspor maçı nereden izlenir?
Süper Lig'e veda eden son takım Ankaragücü oldu

Süper Lig'e veda eden son takım Ankaragücü oldu

500

Yorumlar (5)

necmettin durmaz:

dünyada bir ilk iyi parti hem milliyetçi görünecek hem de bölücülerle kol kola yürüyecek

127
38
yanıtYanıtla
Gökhan Akgül:

DOĞRU, KÜRT AÇILIMINA DA AKŞENER KOL KOLA GEZMİŞTİ...

yanıt5
yanıt8
Temel Temel:

Allahtan Kork bu lafı bu parti için yazarken. bu ülkede zamanında kim kimler ile kol kola idi sende bende millette biliyor.

yanıt4
yanıt13
Hikmet Sezer:

hep aynı

59
7
yanıtYanıtla
Orcun Yazicioglu:

akşenerle anca havanızı alırsınız siz

24
9
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title