Haberler

İYİ Parti'den istifa eden Yavuz Ağıralioğlu, Erbakan'ın danışmanı Davut Güloğlu ile iftar yaptı

Güncelleme:

Millet İttifakı'nın aday olarak Kemal Kılıçdaroğlu'nu tercih etmesine ve HDP'ye yönelik tepkileri sonrası İYİ Parti'den istifa eden Yavuz Ağıralioğlu, Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Danışmanı Davut Güloğlu'yla bir araya gelerek iftar yaptı. Yemeğe ait bir fotoğrafı da sosyal medya hesabından paylaşan Ağıralioğlu, "Kendisine gösterdiği bu vatansever ve dik duruşu için tekrar teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Millet İttifakı'nın 13. Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na ve HDP'ye yönelik tepkisi nedeniyle zehir zemberek açıklamalar yaparak İyi Parti'den istifa eden Yavuz Ağıralioğlu, dün Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Danışmanı Davut Güloğlu ile iftar yemeğinde bir araya geldi.

YAVUZ AĞIRALİOĞLU'NA TEŞEKKÜR ETTİ

Görüşme sonrası sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Davut Güloğlu, siyasi tavrı nedeniyle Yavuz Ağıralioğlu'na teşekkür etti.

"VATANSEVER VE DİK DURUŞU İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM"

İftar yemeğinde çekilen bir fotoğrafı da paylaşan Güloğlu şu ifadeleri kullandı; "Dostum Yavuz Ağıralioğlu ile bir araya geldik. Kendisine gösterdiği bu vatansever ve dik duruşu için tekrar teşekkür ediyorum."

İYİ Parti'den istifa eden Yavuz Ağıralioğlu, Erbakan'ın danışmanı Davut Güloğlu ile iftar yaptı

NE OLMUŞTU?

Yavuz Ağıralioğlu, 28 Mart Salı günü İyi Parti'den istifa etmişti. İstifasının gerekçesi olarak Millet İttifakı'nın ortak cumhurbaşkanı adayının Kemal Kılıçdaroğlu olmasını ve HDP'yi gösteren Ağıralioğlu, şu ifadeleri kullanmıştı; "Siyasi mücadelem içinde partim ve partimin aidiyet duyduğu bu pakt içindeki pozisyonum partime yük olmaya başlamıştı. İstifam böyle bir duyguyu barındırıyor. Cumhurbaşkanlığı ortak adaylığı iradesine imza atmadım, partimin oldu bitti ile karşı karşıya bırakılıp, emeklerin 3-5 günde heba edilmesine itiraz ettim. Dayatmayı kabul edilemez bulduğumu ifade ettim. Adaylığa da başvurmadım. Benim için erdemli olan buydu. Erdemli ve zorunlu olan kısmı şurasıdır, açıklamalarımla partimin mutabık kaldığı siyasi zemini gölgeler haline geldim.

"3-4 KERE GÖREV DEĞİŞİKLİĞİNE MARUZ KALDIM"

Kuralsız, ahlaksız, ilkesiz, ölçüsüz kazanmaktansa; mertlikle kaybetmeyi yeğleyen siyasi dili önceledim. Bize dayatılan, bu dayatmanın akabinde memleketin en müstesna makamlarının şantaja maruz kaldığı gerçeğinin beni mecbur ettiği kararı verdim. İYİ Parti ile olan siyasi beraberliğimi nihayete erdiriyorum. Nihayete erdirdiğim şey, İYİ Parti'nin kırmızı çizgisi olarak bildiğim şeyler. Kem söz etmem, arkadaşlarımdır. Haklarını ihlal etmem ama onlara kudret dilerim. Görev değişikliklerinden sonra aldığım tutumlar ortadadır. 3-4 kere görev değişikliğine maruz kaldım, bazılarını basından öğrendim. Kendimi çok değersiz hissettim."

Erdem Aksoy
Haberler.com - Politika

Kemal Kılıçdaroğlu Yavuz Ağıralioğlu Millet İttifakı Davut Güloğlu Sosyal Medya İYİ Parti İftar Politika Güncel Haberler

İsrail vahşetinin durması artık an meselesi! Blinken, uçağa biner binmez Bakan Fidan'ı aradı

İsrail vahşetinin durması artık an meselesi! Blinken, uçağa biner binmez Bakan Fidan'ı aradı

Jose Mourinho'nun ilk talebi ortaya çıktı: Kimseyi satmayın, herkesi görmek istiyorum

Jose Mourinho'nun ilk talebi ortaya çıktı: Kimseyi satmayın, herkesi görmek istiyorum

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

Bakmadan Geçme

1 HAZİRAN TV YAYIN AKIŞI: Bugün hangi diziler var? KANAL D, SHOW TV, STAR TV, ATV, TV8, NOW LGS sınavı kaç dakika? LGS sınavı saat kaçta başlıyor, saat kaçta bitiyor? İşte 2024 LGS sınav süresi! WHATSAPP ÇÖKTÜ MÜ? Whatsapp'ta sorun mu var, neden açılmıyor? 1 Haziran Cumartesi Whatsapp neden yüklenmiyor, kasıyor? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya ayrıldı mı? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya neden ayrıldı? Cumartesi günleri noter açık mı? Cumartesi günleri noterler saat kaça kadar açık, kaçta kapanıyor? 1 HAZİRAN BİM AKTÜEL YENİ GELEN ÜRÜNLER! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Özer Çiller öldü mü? Özer Çiller kimdir, nerden öldü? Tansu Çiller'in eşi Özer Çiller öldü mü? Askerlik kaldırılacak mı? Zorunlu askerlik kaldırılıyor mu, neden? Bakan Güler, tartışmalara noktayı koydu! 1 Haziran hangi burç? 1 Haziran'da doğanlar hangi burç oluyor? 1 Haziran tarihi hangi burç olur? KURBAN BAYRAMI TATİLİ KAÇ GÜN 2024? Kurban Bayramı tatili ne zaman başlıyor, bitiyor? LGS hangi gün, ne zaman yapılacak? LGS sınavı hangi tarihte uygulanacak? İşte 2024 LGS sınavı tarihi! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 1 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 1 Haziran Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 1 Haziran dün gece deprem mi oldu? LGS kaçta başlıyor kaçta bitiyor? LGS sınavı kaç dakika, kaç saat sürecek? İşte 2024 LGS detayları!
1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

500

Yorumlar (18)

Hakan:

Akp ye yarandı. Vekilliği kapar artık. Olmadı bi bürokratlık falan...

211
361
yanıtYanıtla
Ayşegül Öztabak:

sana neee

yanıt114
yanıt61
hahahahaha:

hakan soda iç ama iftardan sonra :)

yanıt23
yanıt8
Murat Tekstil Taştan:

hdp ye yaranmaktan iyidir

yanıt112
yanıt40
Yiğido:

Vatansızlarla ve döneklerle bir olmaktan çok daha şereflidir

yanıt254
yanıt127
ercan gurbhetchi:

MHP, AKP den ne bakanlık ne m.vekilliği aldı. Millet ittifakında ise kıyasıya bakanlık m.vekilliği pazarlığı var:) MHP ye yuvaya dönmeli Ağıralioğlu.

yanıt196
yanıt92
CUMA İNAN:

Körler sağırlar birbirini ağırlar. Ülkeye sizden yönetici olursa davut Güloğlu ile bol bol katıla katıla Karadeniz havası çalar oynasınız.

99
180
yanıtYanıtla
Yiğido:

Selaattin demirtaşla saz çalıp terör uşaklığı yapmaktan daha iyidir

yanıt72
yanıt19
Poyraz:

Ağıraliogluna ip sonrası bir fırsat doğdu iyi değerlendirmeli

154
68
yanıtYanıtla
mardinli yiğit:

bomboş bir iş.

66
109
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title