Haberler

İYİ Parti'de SMS krizi! Üyelere gönderilen "istifa" mesajı ortalığı fena karıştırdı

Güncelleme:

Yerel seçimlerde CHP ile ittifak kararı alınmamasına tepki gösteren çok sayıda vekilin istifa ettiği İYİ Parti'de sular durulmuyor. İstifa dalgasının parti içinde yarattığı bir kriz de üyelere gönderilen "istifa etmek istenirse ne yapmaları gerektiği" konusunda gönderilen bilgilendirme mesajı oldu. Söz konusu SMS'lerden birini paylaşan İYİ Parti Teşkilat Başkanı Buğra Kavuncu, "Bu tip mesaj gönderilenlerin sayısı artıyor. Gerekli tedbiri alıyoruz" dedi.

Seçimde CHP ile ittifakı savunan milletvekillerinin teker teker partiden istifa etmesiyle depremin yaşandığı İyi Parti'de bu kez SMS krizi çıktı. Parti üyelerine "istifa etmek istenirse ne yapmaları gerektiği" konusunda cep telefonu mesajları gelmeye başladığını ifade eden İYİ Parti Teşkilat Başkanı Buğra Kavuncu, "Bu tip mesaj gönderilenlerin sayısı artıyor. Gerekli tedbiri alıyoruz" dedi.

İSTİFALARIN ARDINDAN BU KEZ SMS KRİZİ YAŞANIYOR

İYİ Parti'de CHP'nin "yerel seçimlerde işbirliği" teklifini reddetmesiyle birlikte birbiri ardına istifalar gelmeye başladı. Ankara ve İstanbul için istisna yapılmasını ve işbirliği kurulması gerektiğini düşünen partililer ya istifa etti ya da merkez tarafından istifaları istendi. İstifa dalgasının parti içinde yarattığı bir kriz de üyelere gönderilen "istifa etmek istenirse ne yapmaları gerektiği" konusunda gönderilen bilgilendirme mesajı oldu.

PARTİ ÜYELERİNE "İSTİFA" MESAJI GİTMEYE BAŞLADI

İYİ Parti Teşkilat Başkanı Buğra Kavuncu, söz konuş mesajlardan birini sosyal medya hesabından paylaştı. Mesajda, "Sayın üyemiz, İstanbul milletvekilimiz Salim Ensarioğlu ile Diyarbakır İl Teşkilatımız İyi Parti'den istifa etmiştir. Siz de istifa etmek isterseniz e-devlet üzerinden Siyasi Parti Üyeliği İptal Başvurusu menüsünden İyi Parti'den istifa edebilirsiniz" yazıyor.

İYİ PARTİ: GEREKLİ TEDBİRLERİ ALIYORUZ

"Bu tip mesaj gönderilenlerin sayısı artıyor. Gerekli tedbiri alıyoruz" diyen Kavuncu, devamında şöyle yazdı; "Bunların sebebi de çok belli, önceki akşam katıldığım canlı yayında gerçek sayıları ve gerekçelerini açıklayınca delege ve siyaset ağalarının üyelerimizi maraba zannettiği gerçeği de ortaya çıktı. Bu siyasi düzeni, eskimiş siyaset anlayışını değiştirmemiz lazım. Bunun da yolu çağa uygun bir Siyasi Partiler Kanunu'ndan ve demokrasinin daha fazla dijitalleştirilmesinden geçiyor. İradeniz kimsenin ipoteği altında değil, hür ve müstakil budur!"

İYİ Parti'de SMS krizi! Üyelere gönderilen 'istifa' mesajı ortalığı fena karıştırdı

Erdem Aksoy
Haberler.com - Politika

Buğra Kavuncu İYİ Parti SMS Politika Güncel Haberler

Yaşam belirtisi yok! İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazına ulaşıldı

Yaşam belirtisi yok! İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazına ulaşıldı

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından 'Benim için dua edin' paylaşımı

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından "Benim için dua edin" paylaşımı

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

500

Yorumlar (3)

Doğuş:

Ben bu kadına hiç güvenmedim

29
2
yanıtYanıtla
Milletin Adami:

degisim sart. Kürsat zorlu basa gelmeli

1
6
yanıtYanıtla
Yorumcu Davut :

ya meral apla sen 15 temmuzdan aylar önce 6 ay sonra başbakanım diye çığırmayla işler yürüyecek sandın. öyle olmuyor o işler.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title