Haberler

İstifa eden MYK üyelerinden Selin Sayek Böke: Sayın Kılıçdaroğlu'na sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum

Güncelleme:

CHP'de bugün gerçekleşen Merkez Yürütme Kurulu toplantısında seçim sonuçları masaya yatırılırken, 5 saate yakın süren görüşmede MYK üyelerinin tamamı istifa etti. Görevinden ayrılan isimlerden biri olan CHP Genel Sekreteri Selin Sayek Böke yaşanan gelişme sonrası yaptığı paylaşımda "Eşit ve özgür bir Türkiye için verdiğimiz mücadeleyi Parti Meclisi üyesi olarak sürdüreceğim. Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na, partimizin emektar örgütüne sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Merkez Yürütme Kurulu (MYK), 28 Mayıs'taki Cumhurbaşkanı Seçimi ikinci turunun ardından bugün saat 13.40'ta parti genel merkezinde Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında toplandı.

TÜM ÜYELERİN İSTİFASINI ONAYLADI

Cumhurbaşkanı Seçimi'nin sonuçlarının değerlendirildiği ve CHP'nin yol haritasının ele alındığı MYK toplantısı 18.30'da sona erdi. Edinilen bilgiye göre, Kılıçdaroğlu MYK üyelerinin tamamının istifasını kabul etti.

CHP'Lİ BÖKE'DEN İSTİFA SONRASI İLK AÇIKLAMA

CHP Genel Sekreteri Selin Sayek Böke, toplantının ardından sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Böke, şumesajı verdi; "Cumhuriyet Halk Partisi Merkez Yönetim Kurulu olarak Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na istifalarımızı sunduk. Yeni oluşacak Merkez Yönetim Kurulu'nda bir görev almamakla birlikte Sayın Genel Başkanımız ve Cumhuriyet Halk Partisi'nin emekçileriyle, eşit ve özgür bir Türkiye için verdiğimiz mücadeleyi Parti Meclisi üyesi olarak sürdüreceğim. Ülkemizde demokrasiye ve adalete güçlü bir şekilde sarılmaktan asla vazgeçmeyen on milyonlar olduğu sürece mücadele ve umut hiç bitmeyecek.

"SAYIN KILIÇDAROĞLU'NA TEŞEKKÜRLERİMİ SUNUYORUM"

Kuşkusuz bu mücadele ve umudun sürükleyicisi 100 yıllık Cumhuriyet tarihimizde olduğu gibi bugün de kuruluşun ve kurtuluşun partisi Cumhuriyet Halk Partisi olacak. Bu çetin mücadelede on milyonların umutlarına ses ve güç olmuş Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na, partimizin emektar örgütüne, belediye başkanlarımıza, değerli yol arkadaşlarımıza ve bizleri bu zorlu mücadele sürecinde hiç yalnız bırakmamış tüm halkımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Bitmedi daha sürüyor o kavga ve sürecek, yeryüzü aşkın yüzü oluncaya dek..."

İstifa eden MYK üyelerinden Selin Sayek Böke: Sayın Kılıçdaroğlu'na sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum

Erdem Aksoy
Haberler.com - Politika

Merkez Yürütme Kurulu Kemal Kılıçdaroğlu Selin Sayek Böke Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Samsunspor Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Samsunspor TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Benzine ve motorine indirim gelecek! SON DAKİKA! Akaryakıta indirim var mı, ne zaman? Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (9)

Mustafa Usta:

Daha bunlar iyi günleriniz..Birbirinizi yiyeceğiniz günler çok yakın.Herşey çok güzel olacak.Kendileri çalıyor kendileri oynuyor...Millet sadece bunları gülerek seyrediyor...

48
22
yanıtYanıtla
Bakkal Market:

Kılıçdaroğlu nun celladı İmamoğlu olucak demedi demeyin.bunlarda usul Erkan böyle işler

27
10
yanıtYanıtla
necmettin durmaz:

aman ne büyük olay senin Türkiyede işin olmaz

24
11
yanıtYanıtla
Panther Panthera:

Anca gidersin, "O Kavga surecek" ne deme, Siz alismissiniz kavgaya,doguse, birde utanmadan kalp yapiyorsunuz. Yalan dolan hep.

8
1
yanıtYanıtla
Ercan cıftcı:

Herkes gider Faik Öztrak kalır. 7 sülale CHP ye sülük gibi yapışmışlar. Takip edin görün,

6
2
yanıtYanıtla
Babayaro:

Eşit ve özgür Türkiye için mücadeleye, eşit ve özgür bir CHP için mücadele etmek ile başlamanızı tavsiye ediyorum.

1
4
yanıtYanıtla
SeyYah Saruhanli:

mansur yavaş ve ekrem imamoglu haric hepsi istifa etmeli kemal beyde istifa etmeli yöneten oydu sonuçta.

0
4
yanıtYanıtla
ali d:

alçaklara karlar yağdı üşümedin mi :)))) toplantıdan çıkar iken arkandan bunları söylemek isterdim)))))

2
1
yanıtYanıtla
Zeki Anti:

Komik tekrar, yahu herkes göstermelik istifa ediyor da esas sorumlu başkan niye istifa etmiyor, maksat dost alışverişte görsün hesabı.

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title