Haberler

İstanbul'da PKK'ya para finanse edenlere yönelik operasyon: 38 şüpheli yakalandı

Güncelleme:

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, PKK/KCK terör örgütünün gençlik yapılanmasına para finanse eden 38 şüpheli yakalandı.

İstanbul'da PKK'ya para finanse edenlere yönelik operasyon: 38 şüpheli yakalandı

İSTANBUL - İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca PKK/KCK terör örgütünün gençlik yapılanmasına yönelik yürütülen soruşturma çerçevesinde, ormanların yakılması ve tren ile hızlı tren hatlarına sabotaj düzenlenme gibi sansasyonel nitelikte eylem gerçekleştirmede görevli olan sözde üyelere para finanse ettiği belirlenen 38 şüpheli yakalandı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Soruşturma Bürosu tarafından yürütülen soruşturma çerçevesinde, PKK/KCK silahlı terör örgütünün gençlik yapılanması içerisinde faaliyet gösteren ve bir kısmı da yakalanan 17 şüphelinin, örgüt adına ormanların, tarım arazilerinin, seraların yakılması ve tren ile hızlı tren hatlarına sabotaj düzenlenmesi gibi sansasyonel nitelikte eylem gerçekleştirme amacıyla görevlendirildiği belirlendi. Bu şüphelilere eylem için gerekli parayı finanse etme faaliyeti yürüttükleri ve buna yönelik oluşumlar içerisinde yer alarak örgütün amaçları doğrultusunda eylem ve faaliyetlere katıldıkları tespit edilen 43 şüpheliye yönelik operasyon düzenlendi.

38 şüpheli yakalandı

Düzenlenen operasyon sonucu 38 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Diğer şüphelilere yönelik yakalama çalışmaları ise sürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Cumhuriyet Başsavcılığı Operasyon İstanbul Gençlik Kck PKK Terör İstanbul Gözaltı Suç Operasyon Politika Haberler

Bakmadan Geçme

5 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title