Haberler

İstanbul'da İçişleri Bakanı'nın otobüsüne kalp işareti yapan genç şikayetçi oldu

Güncelleme:

Seçim kampanyası döneminde İstanbul Üsküdar'da İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun otobüsüne kalp işareti yaptığı gerekçesiyle gözaltına alınan ve darp edildiğini iddia eden genç, polislerden şikayetçi oldu.

Seçim kampanyası döneminde İstanbul'un Üsküdar İlçesinde, dönemin İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun bulunduğu otobüse karşı kalp işareti yaptığı gerekçesiyle gözaltına alınan ve darp edildiğini iddia eden 23 yaşındaki İsmail İshak Arslan, bugün İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'na başvuruda bulunarak kendisini gözaltına alan polislerden şikayetçi oldu.

Cumhurbaşkanlığı seçim sürecinde dönemin İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 26 Mayıs'ta İstanbul'un Üsküdar ilçesine ziyarette bulunmuştu. Soylu'nun içinde bulunduğu otobüsün geçişi sırasında karşısına geçip eliyle Millet İttifakı'nın sembolü haline gelen 'kalp işaretini' yapan İsmail İshak Arslan'ın bu hareketi nedeniyle gözaltına alındığı iddia edilmişti. Arslan'ın gözaltına alınıp, siyah bir araca bindirilerek darp edildiği görüntüler sosyal medyada büyük tepki toplamıştı. İsmail İshak Arslan, bugün kendisini gözaltına alan ve darp eden polislerden şikayetçi oldu. Arslan, polisler hakkında İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu. Başvurusunun ardından polise ifade veren Arslan, araçtaki polislerin tespit edilmesini istedi. Arslan ifadesinde, araçtaki bir polisin uzun namlulu silahla dizine vurduğunu iddia ederek polise verdiği ifadede şunları söyledi:

"Araçta bulunan 6 kişinin üzerindeki kıyafetlerde JÖH yazıyordu. Kıyafetleri yeşil renkli askeri üniforma şeklinde idi. Hepsinde silah olup olmadığını fark etmedim ancak ön tarafta oturan bir şahıs beni aracın içine almak için elinde bulunan uzun namlulu silahının arka tarafı ile dizime vurdu. Daha sonra araca bindirildim araç hareket etti. Yaklaşık olarak 100-150 metre Kuzguncuk istikameti, Paşa Limanı mevkine doğru giderken yukarıda belirttiğim bana ilk müdahale edenlerden ve üzerinde C.A.T yazılı giysisi bulunan şahıs dışardan aracı durdurup aracın içerisine bindi. Araca bindikten sonra aracın yan kapısının kapanıp kapanmadığını fark etmedim. Bu şahıs direk araca biner binmez başımı hedef alarak başıma defalarca, yaklaşık on kere yumruk attı ve bu esnada da bana hitaben küfrettiğini hatırlıyorum."

Kaynak: ANKA / Politika

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu İstanbul Üsküdar Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu? Samsunspor Trabzonspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Samsunspor TS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester City Wolverhampton maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.City Wolverhampton maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title