Haberler

İmamoğlu'ndan seçim sonuçlarına ilişkin dikkat çeken yorum: Kısmen başarılı oldu, bizi 3-4 puan aşağıya çekti

Güncelleme:

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, katıldığı canlı yayında seçim sonuçlarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. İlk turda Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Millet İttifakı'nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu arasındaki 5 puanlık farka değinen İmamoğlu, "Rakip ne yaptı? Kılıçdaroğlu'na, İmamoğlu'na vatan haini dedi. Terör örgütleriyle ilişkiyle suçladı. Bunu itiraf ediyorum, yaptı ve kısmen başarılı oldu. Bence oy farkının sebebi buydu" ifadelerini kullandı.

28 Mayıs'ta yapılacak olan cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimi için geri sayım devam ederken İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, konuk olduğu FOX TV ekranlarında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

"KURGUYU BOZDUK 49,5'TE KALDILAR"

"Biz oyunu sayın Mansur Yavaş ile bozduk. Çıktık veri verdik, verilerin elimizde olduğunu gösterdik. İkinci turda daha donanımlıyız. Kurguyu bozduk 49,5'te kaldılar" diyen İmamoğlu dikkat çeken bir itirafta bulundu.

"KISMEN BAŞLARILI OLDU, BİZİ AŞAĞI ÇEKTİ"

Seçim süresince Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından uygulanan stratejinin başarılı olduğunu ifade eden İmamoğlu, "Karşı tarafın çıkıp 'kardeşim ben 21 yılda neler yaptım neler' demesi gerekir değil mi? Tam tersini yaptı. Kılıçdaroğlu'na, İmamoğlu'na 'vatan haini' dedi. Terör örgütleriyle ilişkiyle suçladı. Bunu itiraf ediyorum, bunu yaptı ve kısmen başarılı oldu. Bence oy farkının sebebi buydu. Biz yalan konuşmayı bilmiyoruz, önemsemedik. Bu insanları birbirine düşüren kötü aklı, çocuklarınıza izlettirmeyin ve dinlettirmeyin. Gıybet var, iftira var, her şey var. Kötü dil süreci etkili oldu. Bizi olmamız gerekenden 3-4 puan aşağıya çekti" şeklinde konuştu.

Kaynak: Haberler.com / Politika

Kemal Kılıçdaroğlu Millet İttifakı Ekrem İmamoğlu Politika Güncel Haberler

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

İran'da Cumhurbaşkanı Reisi'nin düşen helikopteriyle ilk temas

İran'da Cumhurbaşkanı Reisi'nin düşen helikopteriyle ilk temas

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Ali Koç, takımı toplayıp Rams Park'ta kutlama yaptı! Ortalık bir anda karıştı

Ali Koç, takımı toplayıp Rams Park'ta kutlama yaptı! Ortalık bir anda karıştı

500

Yorumlar (31)

Isi Kara:

Yalanda söylememişler, aldığınız oylara bakarsak, çıkıp açık açık hdpye ne vaat ettiniz söyleyinki size inanalım... Bide seçim gecesi, milyonların yüzüne bakarak yalan söylediniz, öndeyiz diye..utanmadan, allanmadan söylediniz ve bir özür dahi dilemediniz

312
45
yanıtYanıtla
İbrahim Demirel:

Kılıçtaroglu, "Demirtasi çıkaracağım" dedi. Demirtas, "Daha aponun heykelini dikeceğiz " Dedi. Pervin Buldan, " biz sırtımızı pkk ya dayıyoruz " Dedi. Sen çıkıp pkk ile işbirliği yaparsan, bu millet de seni sandığa gömer hocam.

251
28
yanıtYanıtla
ZLYH:

Şu adamdan nefret ediyorum ya naptı istanbul için. Erdoğan istanbul için büyük şeyler büyük işler yaptıktan sonra parladı ve siyaset yapmaya başladı bu ise hizmet yok iş yok direkt siyasete giriyor siyaset yapıyor meziyetsiz birisi. Medya oyuncağı olacak. Hizmet adamı değil boş siyaset yapıyor.

251
27
yanıtYanıtla
OsmanlıMuhafızı1453:

Tarihe gömüleceksin eko son bir yıl

240
28
yanıtYanıtla
MIHTAR:

Deprem bölgesindeki babasını kaybetmiş çocuklarımıza bursların kesildiğini bildiren mesajlar gelmiş. ??Verdikleri zaten göstermelik bir miktardı. Onu da keserek çocuklardan bile öç alıyorlar Rabbim, bizleri bu karanlık, barbar, tefeci zihniyetin eline düşürmesin.

236
21
yanıtYanıtla
Yiğit:

Senin ve Mansurun seçim gecesi yaptığınız fırıldaklıkları görünce hak verdim size oy moy yok Erdoğan'la devam inşallah

217
30
yanıtYanıtla
Halit:

hayatımda bunun kadar yanar döner laf cambazı görmedim çok pişkin

221
23
yanıtYanıtla
Bay Metin:

E YALANMI PKK SIYASI PARTISIYLE ILE ORTAKLIK YAPTINIZ. BU AZİZ ŞEHİTLERİMİZE GAZİLERE İHANET ETİNİZ. CHP ATATÜRK VE TÜRK MİLLETİ İLE İLGİSİ KALMAMIŞTIR NOKTA.......

216
27
yanıtYanıtla
Mustafa Kesap:

Bunu sen mi? Söylüyorsun, İmamoğlu... Bunu en iyi sizler yaparsınız... İstanbul, açık örneği değil mi? Onu yaptık, bunu yaptık diyorsun... Ortada bir şey yok... Lakin, bahane çok...

205
27
yanıtYanıtla
Fatihan:

"Yalan konusmayi bilmiyoruz " Nasıl bir kişilik inanamıyorum yaaa..algi yalan dolan iftira benliginizin kuluckasi olmuş...nasıl bir kişiliktir.. 21 sene ne yaptigini anlatması lazım değil mi diyor..yahu adamlar mitinglerinde yaptıklarının sinevizyonunu bile yaptılar.. pes yaaa

215
14
yanıtYanıtla
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title