Haberler

İmamoğlu'ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yanıt gecikmedi: Bugün açılışı yapılan metro hattının maliyeti İBB tarafından karşılanmaktadır

Güncelleme:

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Pendik - Sabiha Gökçen Metro Hattı Açılış Töreni'nde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kendisine yönelik "Birileri bizim yaptığımız bu raylı sistemleri sahiplenmek istiyor." sözlerine yanıt verdi. Sosyal medya üzerinden açıklama yapan İmamoğlu, "Bugün açılışı yapılan metro hattının maliyeti İBB tarafından karşılanmaktadır. Yani, aslında tüm ülkede olduğu gibi yatırımların tek sahibi kıymetli vatandaşlarımızdır." dedi.

Pendik - Sabiha Gökçen Metro Hattı Açılış Töreni'nde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, İBB Başkanı İmamoğlu'nu hedef aldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, isim vermeden İmamoğlu'nu kendi yaptıkları metroları sahiplendiğini söyledi.

"ELİNİ TAŞIN ALTINA KOYMUYOR"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Eskiden biz İstanbul'da hastane inşa ettik mi, belediye başkanlarım Kadir Topbaş, Mevlüt Uysal hemen yol yapımına girişirlerdi. Şimdi öyle mi, şimdiki başkan geldiğinden beri elini taşın altına koymuyor. Birileri bizim yaptığımız bu raylı sistemleri sahiplenmek istiyor. Bunların kimler olduğunu anlıyorsunuz değil mi? Bunlara en güzel dersi Haziran'da vermeye var mıyız?" dedi.

İMAMOĞLU'NDAN YANIT GECİKMEDİ

Erdoğan'ın sözlerine İmamoğlu'ndan yanıt ise gecikmedi. Sosyal medya üzerinden açıklama yapan İmamoğlu, Pendik - Sabiha Gökçen Metro Hattı'nın maliyetini İBB'nin karşıladığını söyledi.

İmamoğlu'ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yanıt gecikmedi: Bugün açılışı yapılan metro hattının maliyeti İBB tarafından karşılanmaktadır

"YATIRIMLARIN TEK SAHİBİ VATANDAŞLARIMIZDIR"

İmamoğlu paylaşımında, "Bugün açılışı yapılan metro hattının maliyeti İBB tarafından karşılanmaktadır. Yani, aslında tüm ülkede olduğu gibi yatırımların tek sahibi kıymetli vatandaşlarımızdır. Pendik Sabiha Gökçen Havalimanı Metrosu İstanbul'umuza hayırlı olsun." ifadelerini kullandı.

Mesut Şahin
Haberler.com - Politika

İmamoğlu Haberler

500

Yorumlar (27)

halit kaktüs:

İnsanlarımız bu İmamoğlu'na nasıl inanıyor anlamıyorum. Bu proje belediyenin bütçesinden olsa Erdoğanın ne işi var orada, 6'lı masa hepsi orada dikilirdi. Biraz mantık lütfen. Adam yapmadığı yapamadığı bütün şeyleri sahipleniyor, el insaf..

396
303
yanıtYanıtla
Arda Yıldız:

Aklı olan imama sorsun evet doğru para vatandaşın vergileri ile yapılıyor. Peki bu güne kadar gelenler neden yapmadı? bugüne kadar vatandaşın verdiği vergileri ne yaptınız? ak partiye gelince mi verginizi sorguluyorsunuz!

356
224
yanıtYanıtla
SÜMBÜLZADE VEHBİ EFENDİ:

yapılmayan şey ne? arz talep meselesi kulaktan duyduklarınızla yol almayın kurbanlık gibi yaşamayı seviyorsunuz az beynini kullanda sorgula .

yanıt2
yanıt4
Sadık:

Babayın cebindenmi ödüyon imamoglu, Akpnin projeleri ve parasını devlet veriyor,kendi Prozent yok ve verdigin sözleride tutmuyorsun ,tutmadında.

183
216
yanıtYanıtla
Hamit Gündoğdu:

Sadık hakiketen boşsun. AKP'de cebinden para harcamadi.hazmedin burayı yapmak tüm zorluklara ve engellere rağmen bitirmek imamogluna nasip oldu.

yanıt78
yanıt112
Nazlı Muhip:

Sende anlama sorunu mu var. Nerenle okuyon?

yanıt59
yanıt15
Berjeri aşireti:

Anlamamışsınız!imamoğlu projeyi ötelemeye çalışırken bakanlık bu proje zaruridir diyip işi hızlıca yaptırmıştır ve tabiki ibb nin alacağı paradan kesmiştir imamoğlu adam olsaydıda kendisi yapsaydı hem yapmam hemde yaptırmam diyememiş

yanıt5
yanıt2
halit kaktüs:

Hamit Gündoğdu, gerçekten İmamoğlu tarafından yapıldığına inanıyorsan boşuna haber filan takip etme. Yarın bin ve git bakalım hangi kurumun logoları var.

yanıt2
yanıt2
Alp_86 Tuana:

"Yani, aslında tüm ülkede olduğu gibi yatırımların tek sahibi kıymetli vatandaşlarımızdır."

313
30
yanıtYanıtla
Mustafa ESMER:

Mahmutbey-mecidiyekoy metrosunun da secimden hemen önce son rotusleri yapiliyordu, bu beyfendi bitmis metroyu ödenek yok vs derken neredeyse 1 sene bekletti, kendi icraatiymis gibi gidip açılış yapmıştı. Çünkü hemen açsa ekmek cikmayacakti ona. Parasını İBB veriyor demis simdi. Çok komik...

43
19
yanıtYanıtla
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title