Haberler

İmamoğlu, Ahmet Kaya'yı andı! Yazdıklarını okuyup kızan da helal olsun diyen de var

Güncelleme:

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ahmet Kaya'nın 23'üncü ölüm yıldönümü nedeniyle dikkat çeken bir paylaşıma imza attı. İmamoğlu paylaşımında usta sanatçının "Ben bu ülkeyi çok sevdim" sözlerine yer vererek "Kimimizin gizli gizli, kimimizin açık açık dinlediği Ahmet Kaya'yı vefat yıl dönümünde rahmetle anıyorum" ifadelerini kullandı. Gönderinin altına yapılan yorumlarda paylaşımından dolayı İmamoğlu'nu eleştiren de destek veren de oldu.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ahmet Kaya'nın ölümünün 23. yılında bir mesaj yayımladı. İmamoğlu, sosyal medya hesabından Ahmet Kaya'nın henüz yaşarken sarf ettiği ettiği "Ölürsem istediğim bir tek şey var. Asla 'Bu ülkeyi sevmiyor' demesinler. Ben Edirne'den Ardahan'a kadar bu ülkeyi çok sevdim" sözlerine ve mezarı başında çektirdiği bir fotoğrafa yer verdi.

"KİMİMİZ GİZLİ GİZLİ, KİMİMİZ AÇIK AÇIK DİNLEDİK"

İmamoğlu, paylaşımında, "Kimimizin gizli gizli, kimimizin açık açık dinlediği Ahmet Kaya'yı vefat yıl dönümünde rahmetle anıyorum" ifadelerine yer verdi.

İşte İmamoğlu'nun o paylaşımı;

İmamoğlu, Ahmet Kaya'yı mezarı başında dua ettiği fotoğrafla andı! Kullandığı ifadeler dikkat çekiyor

Paylaşımından dolayı İmamoğlu'nu destekleyenler kadar eleştirenler de oldu.

İşte gönderinin altına yapılan yorumlardan bazıları;

İmamoğlu Ahmet Kaya'yı andı: Kimimiz gizli gizli, kimimiz açık açık dinledik

İmamoğlu Ahmet Kaya'yı andı: Kimimiz gizli gizli, kimimiz açık açık dinledik

İmamoğlu Ahmet Kaya'yı andı: Kimimiz gizli gizli, kimimiz açık açık dinledik

İmamoğlu Ahmet Kaya'yı andı: Kimimiz gizli gizli, kimimiz açık açık dinledik

İmamoğlu Ahmet Kaya'yı andı: Kimimiz gizli gizli, kimimiz açık açık dinledik

Kaynak: Haberler.com / Politika

Ekrem İmamoğlu Ahmet Kaya Ahmet Kaya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title