Haberler

HÜDA PAR'lılar İsrail başkonsolosluğu önünde kefen giyerek eylem yaptı

Güncelleme:

Hür Dava Partisi üyeleri, İsrail'in Filistin'e gerçekleştirdiği saldırıları protesto etmek için İstanbul'daki İsrail Başkonsolosluğu önünde toplandı. Protestocular, Hamas'ın operasyonlarına karşı İsrail ordusunun Filistin'e düzenlediği saldırıları kefen giyerek protesto etti.

HÜDA PAR üyesi bir grup Filistin'e destek vermek için İsrail Başkonsolosluğu önünde eylem yaptı. Kefen giyen eylemciler Filistin bayrağı sallayarak İsrail'i protesto etti.

Filistin'e destek vermek için dün akşam saatlerinde İsrail'in İstanbul Başkonsolosluğu önüne gelen eylemciler açtıkları dövizlerle İsrail'i protesto etti. Kuran-ı kerim okunmasının ardından başlayan eylemde 'İstanbul'dan Gazze'ye Direnişe Bin Selam şeklinde sloganlar atıldı.

HÜDA PAR'lılar İsrail Başkonsolosluğu önünde kefen giyerek eylem yaptı

"İSRAİL KINAMADAN ANLAMAZ"

HÜDA Par Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Eşin "Yıllardan beri şuraya gelip gece, gündüz, yağmur, kış demeden Siyonist işgal rejimini Filistin'de, Gazze'de, Kudüs'te kardeşlerimize yapmış olduğu zulmü, katliamı telkin etmek için geldik. Hep şunu söyledik. Siyonist işgal rejimi bir işgalcidir. Bir terörist yapıdır. Sözden, laftan, protestodan, kınamadan anlamaz. Anladığı tek dil güçtür, kuvvettir. Dün sabahtan itibaren gözümüzde çok büyütülen, yenilemez, alt edilemez, ulaşılamaz istihbaratıyla, ordusuyla, ekonomik siyasi gücüyle alt edilemez denilen işgal rejiminin nasıl zayıf olduğu inanan müminler karşısında nasıl tavşan gibi kaçtığına şahit olduk" dedi.

HÜDA PAR'lılar İsrail Başkonsolosluğu önünde kefen giyerek eylem yaptı

"FİLİSTİN HALKINA DUALARIMIZI GÖNDERİYORUZ"

HÜDA Par İstanbul İl Başkan Yardımcısı Şerafettin Güler ise, 'Bir asırdan uzun bir süredir Siyonist işgalci çetenin Filistin halkına ve topraklarına yönelik uyguladığı sistematik işgal ve katliam devam etmektedir. Topyekün bir soykırım hedefiyle hareket eden işgalci Siyonistler, her geçen gün işgali genişletmekte, ilk kıblemiz Mescid-i Aksa'yı necis postallarıyla kirletmekte, bu kutsal beldenin kutsiyetini hiçe saymakta ve adeta bütün bir İslam alemine meydan okumaktadır. Filistin halkı, soykırım ve işgal karşısında meşru müdafaa hakkını kullanarak kendi topraklarını, vatandaşlarının canını ve İslam ümmetinin izzetini korumaktadır. Her gün şehit vermesine rağmen, direnişi cephe cephe büyüten Filistin ve şerefini halkının şanlı direnişini selamlıyoruz. Biliyor ve inanıyoruz ki mazlumiyet değil direniş erdemdir! Erdemli Filistin halkının haklı mücadelesinde muvaffak olması için dualarımızı gönderiyoruz. Yüce Allah yardımcıları olsun, onları muzaffer kılsın diye konuştu.

Polis, İsrail Başkonsolosluğu önünde geniş güvenlik önlemi aldı. Grup üyeleri yapılan basın açıklamasının ardından dağıldı.

Kaynak: Haberler.com / Politika

Filistin İstanbul İsrail 3.Sayfa Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Buca Belediyesi hangi parti? Buca Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Benzin ve Motorine indirim var mı? Benzin ve Motorine indirim gelecek mi, yapılacak mı? 5 Mayıs akaryakıt fiyatları! 5 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek?
title