Haberler

CHP, Lütfü Savaş'ı Hatay'da yeniden aday gösterdi

Güncelleme:

CHP, Kahramanmaraş depremleri sonrası büyük yıkımın yaşandığı Hatay'da, mevcut Belediye Başkanı Lütfü Savaş'la yola devam etme kararı aldı. Savaş'ın yeniden aday gösterilmesi ise akıllara CHP lideri Özgür Özel'in bir TV programındaki, "Hatay'da vereceğimiz karar çok tarihi bir karar olacak. Bir şehirde yıkım yaşanıyorsa o şehirde herkesin sorumluluğu vardır." sözlerini getirdi.

CHP, Kahramanmaraş merkezli depremlerde büyük yıkımın yaşandığı Hatay'da, mevcut Belediye Başkanı Lütfü Savaş'ı yeniden aday gösterdi. Deprem sonrası yaşanan yıkımda eleştiri oklarının çevrildiği Savaş'ın yeniden aday gösterilmesi dikkat çekti. Savaş'ın yeniden aday gösterilmesi, geçtiğimiz aylarda bir televizyona katılan CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in " Hatay'da vereceğimiz karar çok tarihi bir karar olacak. Bir şehirde yıkım yaşanıyorsa o şehirde herkesin sorumluluğu vardır." sözlerini getirdi." sözlerini akıllara getirdi.

CHP Parti Meclisi (PM) bugün yaptığı toplantıda 3'ü büyükşehir 4 ilde belediye başkan adaylarını belirledi. CHP PM, Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak mevcut Belediye Başkanı Lütfü Savaş'ı yeniden aday gösterdi.

'Hatay'da vereceğimiz karar çok tarihi olacak' diyen CHP lideri Özel, Lütfü Savaş'ı yeniden aday gösterdi

Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremin vurduğu Hatay'da yaşanan yıkım nedeniyle Belediye Başkanı Lütfü Savaş da eleştirilerin hedefi haline gelmişti.

'Hatay'da vereceğimiz karar çok tarihi olacak' diyen CHP lideri Özel, Lütfü Savaş'ı yeniden aday gösterdiHatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş

ÖZGÜR ÖZEL, "ÇOK TARİHİ BİR KARAR OLACAK" DEMİŞTİ

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, geçtiğimiz aylarda katıldığı bir televizyon programında, sunucunun "Hatay Belediye Başkanı'nı bir sonraki dönem tekrar aday yapacak mısınız?" sorusuna "Hatay'da vereceğimiz karar çok tarihi bir karar olacak. Bir şehirde yıkım yaşanıyorsa o şehirde herkesin sorumluluğu vardır." yanıtını vermişti.

'Hatay'da vereceğimiz karar çok tarihi olacak' diyen CHP lideri Özel, Lütfü Savaş'ı yeniden aday gösterdiCHP Genel Başkanı Özgür Özel

Bugün açıklanan CHP PM'nin kararında ise Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı için mevcut Belediye Başkanı Lütfü Savaş'ın yeninden aday gösterilmesi dikkat çekti.

'Hatay'da vereceğimiz karar çok tarihi olacak' diyen CHP lideri Özel, Lütfü Savaş'ı yeniden aday gösterdiLütfü Savaş ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel

KAHRAMANMARAŞ MERKEZLİ DEPREMLER

6 Şubat 2023'te Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerde 11 ilde büyük yıkım yaşanmıştı. Yıkımların en çok etkilediği il ise Hatay olmuştu. Hatay'ın merkez ilçesi Antakya ise en fazla yıkımın yaşandığı yer olarak kayıtlara geçmişti.

'Hatay'da vereceğimiz karar çok tarihi olacak' diyen CHP lideri Özel, Lütfü Savaş'ı yeniden aday gösterdiHatay/Antakya

Kaynak: Haberler.com / Politika

Kahramanmaraş Lütfü Savaş Hatay Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (3)

Serkan Özcan:

Yanlış tercih bu adamı yeniden aday göstermemeleri gerekirdi. CHP Hatay'ı kaybeder...

7
1
yanıtYanıtla
Halit:

sonra niye akp kazanıyor derler afferim size buna devam edin

4
0
yanıtYanıtla
Hsn:

Vay be miting miting dolaşıp kentsel dönüşümü engellemeye çalışan adam yine aday yapılmış,chp hataydan sıkıldı akpartiye bırakalım burasını demek istiyor heralde

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title