Haberler

Hatay'da Lütfü Savaş için anket yapıldı! Sonuç pek hoşuna gitmeyecek

Güncelleme:

Yeniden aday olması büyük tartışma yaratan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş için kentte bir anket yapıldı. Ankette vatandaşlara "Bugün yerel seçim olsa Lütfü Savaş'a oy verir misiniz?" sorusu yöneltildi. Ankete katılanların yüzde 30'u "Evet" yanıtını verirken, yüzde 45'lik kısım da oy vermeyeceğini ifade etti.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş'ın yeniden aday olması sonrası patlak veren tartışmalar sürüyor. Kahramanmaraş merkezli deprem felaketinin yıldönümündeki anma töreninde de protesto edilen Savaş'la ilgili kentte yapılan anket çalışması CHP yönetimini kara kara düşündürecek.

Hatay'da Lütfü Savaş için anket yapıldı! Sonuç pek hoşuna gitmeyecek

ASAL Araştırma Şirketi tarafından 7-9 Şubat 2024 tarihleri arasında Hatay'ın 11 ilçesinde 18 yaş ve üzeri 1500 kişiyle CATI (Bilgisayar destekli telefonla anket) yöntemiyle yapılan ankette seçmenlere, "Bugün bir yerel seçim olsa, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş'a oy verir misiniz?" sorusu yöneltildi.

Anketten çıkan sonuç şöyle;

  • Oy veririm: %30,2
  • Oy vermem: %45,6
  • Belki veririm, belki vermem: %10,4
  • Cevap yok: %13,8
Haberler.com / İsmail Elal - Politika

Lütfü Savaş Hatay Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Beşiktaş Rizespor maçı CANLI izle! 3 Mayıs BJK Rizespor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Gaddar 15. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Kara Ağaç Destanı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 3 Mayıs Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 3 Mayıs Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Güneşten korunmak neden önemli? Güneş kremi kullanmazsak ne olur? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! En sevilmeyen burç hangi burç? En kötü burçlar hangileri? Kızılcık Şerbeti 61. bölüm canlı izle! Show TV Kızılcık Şerbeti yeni bölüm neler oldu? Yalı Çapkını CANLI İZLE! 3 Mayıs Yalı Çapkını 68. bölüm CANLI YAYIN! Yalı Çapkını FULL İZLE!
500

Yorumlar (16)

Yücel AtaBir:

Chp zaten hatayı istemiyor gözden çıkartmış hatay ı kazanmamak için bu adayı gösteriyor ama hatay tekrar güzelce inşaa edilse chp hazıra konmaya gelr imamogluda öyle yaptı bitmek üzere olan inşaat ve projeleri ben yaptım demişti kısacası chp hatayda elini taşın altına koymak istemiyor ben bunu anladım

126
41
yanıtYanıtla
Mark Kolçak:

Acaba Lütfü Savaş soy ismini değiştirirse.. düşüncelerimiz daha OLUMLU olarak ona bakarmı ? Acaba aklımıza "Savaş" kelimesimi takılıyor ? Acaba bu sebependen dolayımıdır Lütfü bey'e iyi göz ile bakamıyoruz ?

7
82
yanıtYanıtla
Mehmet Gazanfer:

MAL NEDİR KİME DENİR

yanıt97
yanıt5
Hakan:

Gazi olayını unutturmak için gündem değiştiriyorlar miting yapmaktan başka ne yapıldı neden Gazze'ye yardım edilmiyor

yanıt16
yanıt13
Mark Kolçak:

Sayın Mehmet Gazanfer, "MAL".. "MAL" dır. Kendin ile götüremiyorsun Hiçliğe. Çünkü "HİÇLİK".. "HİÇLİK" dir. Yani demekki "MAL" ın gerçek manası "MADDE" dir olabilir.

yanıt5
yanıt21
Mehmet Gazanfer:

aynaya bakarsan malın ne olduğunu görürsün hiçlik hiçtir biz şimdi buraya çıkıp hiç mi dedik hiç dediysek dedik ne var ne yani hiçsek hiç hiçtir gerisi içtir

yanıt15
yanıt3
İbrahim Coşkun:

CHP hiç bir zaman çalışmamış partidir akpartiyi sevmem ama. CHP ye de hizmet için oy vermem

53
21
yanıtYanıtla
muhammet demirkapı:

Bir mimar olarak belirtmek isterim ki, bir ülkedeki imar uygulayıcısı, denetleyicisi ve şehir bölge planlayıcısı BELEDİYELERDİR… Zekanızla dalga geçen siyasetçileri hala savunma aşkınız beni korkutuyor!

53
6
yanıtYanıtla
hüseyin akgül:

hatay halkı anladığım kadarı ile adaydan memnun değil chp neden inatlaşıyor demekki halkı dinlemiyor , buda seçimi başlamadan kaybetmek demek

47
3
yanıtYanıtla
Sefer Aydın:

CHP DAİMA AKP NİN DEĞİRMENİNE SU TAŞIMIŞTIR, BU BÖYLE BİLİNE

yanıt0
yanıt1
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title