Haberler

Hatay'da Lütfü Savaş'a saldırı! Sahneden aşağı atıldı

Güncelleme:

CHP'nin Hatay adayı Lütfü Savaş'a Samandağ ilçesinde konuşması sırasında saldırı gerçekleştirildi. O sırada kalabalığa konuşma yapan Savaş'ı bir kişi sahneden aşağı itti. O anlar kameralara yansıdı.

31 Mart'ta gerçekleşecek yerel seçimlere artık günler kalırken başkan adaylarının seçim çalışmaları da devam ediyor. CHP'nin Hatay Belediye Başkan Adayı Lütfü Savaş, Samandağ ilçesinde vatandaşlar buluştu. Burada konuşma yaptığı sırada Savaş saldırıya uğradı.

ÜSTÜNE GİTME Y E ÇALIŞTI

Lütfü Savaş konuşma yaptığı esnada sahneye fırlayan bir kişi, Savaş'ı iterek sahneden aşağı düşürdü. Daha sonra yere düşen Savaş'ın üstüne gitmeye çalışan saldırganı diğer partililer engelledi. O anlar anbean kameralar tarafından kaydedildi. Görüntüler, Savaş'ın Facebook üzerinden yaptığı canlı yayına da yansıdı.

DURUMU İYİ

Saldırıya uğrayan Savaş'ın durumunun iyi olduğu öğrenildi. Ayrıca Lütfü Savaş'a saldırıyı gerçekleştiren kişinin psikolojik sorunlarının olduğu iddia edildi.

İşte saldırının gerçekleştiği o anlar:

Hatay'da Lütfü Savaş'a saldırı! Sahneden aşağı attılar

Hatay'da Lütfü Savaş'a saldırı! Sahneden aşağı attılar

Hatay'da Lütfü Savaş'a saldırı! Sahneden aşağı attılar

Hatay'da Lütfü Savaş'a saldırı! Sahneden aşağı attılar

Haberler.com / Emre İliksiz - Politika

Lütfü Savaş Samandağ Hatay Hukuk Gündem 3.Sayfa Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Galatasaray maçı ne zaman? Bu hafta Galatasaray kiminle oynuyor, GS maçı ne zaman, saat kaçta? Fenerbahçe maçı ne zaman? Bu hafta Fenerbahçe kiminle oynuyor, FB maçı ne zaman, saat kaçta? İstanbul hafta sonu yağmurlu mu? 4-5 Mayıs Cumartesi Pazar İstanbul yağmurlu mu? Beşiktaş Rizespor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Beşiktaş Rizespor maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Beşiktaş Rizespor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Beşiktaş Rizespor maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Halim Okta kimdir? Halim Okta hangi takımları çalıştırdı? Alex de Souza hangi takıma geliyor, Fenerbahçe'ye mi geliyor? Beşiktaş Rizespor maçı CANLI izle! 3 Mayıs BJK Rizespor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Gaddar 15. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Kara Ağaç Destanı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 3 Mayıs Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 3 Mayıs Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı?
500

Yorumlar (38)

Sessiz ciglik:

Insanda biraz onur olur. O kadar olanlara ragmen halen aday oluyor. Yazik nedir bu koltuk sevdasi!

327
187
yanıtYanıtla
Ali Tokgönül:

O kadar olanlar ne imiş babuş ?

yanıt53
yanıt153
Ayhan Kökemli:

Depremde enkaz altında kalanları kurtarmak yerine, itfaiyeyi kendi parasını kurtarmaya göndermek.

yanıt141
yanıt20
Hüseyin Kacar:

Hatay Büyükşehir belediye başkanı sayın Lütfü savaşa yapılan saldırıyı kınıyorum. Demokratik toplumlarda olmaması gereken bir hareket desteklemediğin adaya en fazla oy vermezsin.

267
111
yanıtYanıtla
DİYARBEKİR:

binlerce insanın katiline çiçekmi versimler züğürt

yanıt6
yanıt11
Seyfullah Demir:

Mesele demokrasi değil iş kirli bir aday olması abimin eline sağlık keşke daha beter olsaydı utanmaz

yanıt0
yanıt0
Mutlu Can:

Zihniyet kimin bariz belli.

168
35
yanıtYanıtla
barış çetin:

helal olsun vatandaşa dayatılan aday değil vatandaşın isteği aday olacak

119
49
yanıtYanıtla
Slappingnoob:

Super hahah

82
48
yanıtYanıtla
Snn Aksu:

Zaten sahnelere yakışmıyor su

yanıt30
yanıt14
Tüm 38 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title