Haberler

Haluk Köksoy, Atakum Belediye Başkanlığı için aday adayı olduğunu açıkladı

Güncelleme:

Eski AK Parti Atakum İlçe Başkanı Av. Haluk Köksoy, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde Atakum Belediye Başkanlığı için aday adayı olduğunu açıkladı. Köksoy, 'Yıllardır her mahallesini ve sokağını arşınladığım ilçemize hizmet etmek için adaylık başvurumu yaptım' dedi.

Eski AK Parti Atakum İlçe Başkanı Av. Haluk Köksoy, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde Atakum Belediye Başkanlığı için aday adayı olduğunu açıkladı. Köksoy, "Yıllardır her mahallesini ve sokağını arşınladığım ilçemize hizmet etmek için adaylık başvurumu yaptım" dedi.

AK Parti Atakum İlçe Başkanlığı binasında basın toplantısı düzenleyen Av Haluk Köksoy, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde Atakum Belediye Başkanlığı için aday adayı olduğunu açıklayarak, "Atakum'un gelecek vizyonunu planlamak elbette ki bizim tek başımıza yapacak olduğumuz bir şey değildir. Şehrimizin en güzide ve bütün Türkiye'nin adından yavaş yavaş söz etmeye başladığı bir ilçeden bahsetmekteyiz. Bu sebeple, ilimizin tüm yöneticilerinin ve bu ilçede yaşayan geleceğini bu ilçede planlayan ilçe sakinlerimizin de bu sürecin içinde olması gerektiğinin de farkındayız. Bu aşamada proje anlatımı ve tanıtımı yapılmaz, yapılamaz. Takdir edersiniz ki bu hususlar ilerleyen aşamalarda olacak ve detaylandırılacak konulardır. Sayın Cumhurbaşkanımızın ortaya koyduğu Türkiye Yüzyılı vizyonuna uygun, Atakum'un gelecek onlarca yıla sari vizyonunu yakalamak için AK Parti belediyecilik vizyonunun belediye yönetimine hakim kılınması gerektiğine inananlardan birisiyim. Tüm bu sebeplerle, yıllardır her mahallesini ve sokağını arşınladığım ilçemize ve milletimize hizmet etmek için Atakum Belediye Başkanlığı aday adaylığı başvurusunu yaptım. Partimizin uygun görmesi, Atakum sakinlerinin de seçmesi halinde bu görevi layıkıyla yapacağıma inanıyorum" diye konuştu.

Toplantı, toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Belediye Başkanlığı Atakum Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title