Haberler

Gözler Ankara'daki kritik zirvede! Cumhurbaşkanı Erdoğan ile CHP lideri Özel, bugün görüşecek

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel, bugün AK Parti genel merkezinde görüşecek. Görüşmenin ana gündem maddesi yeni anayasa çalışmaları olacak. Görüşmede Erdoğan ve Özel'e kurmayları da eşlik edecek.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a bayram tebriği telefonu ile başlayan görüşme süreci bugün ikilinin bir araya gelmesiyle sonuçlanacak. Özgür Özel'in gündeminde yerel yönetimlerin gelir kaynaklarının artırılması, hayat pahalılığı, emekli aylıkları, ve atama bekleyen öğretmenler olacak. Bu görüşme, 2016'dan sonra AK Parti ve CHP genel başkanlarının ilk kez bir araya geleceği bir görüşme olacak.

Siyasette gözler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel'in görüşmesine çevrildi. Erdoğan ve Özel, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin 104'ncü açılış yıl dönümü nedeniyle düzenlenen 23 Nisan resepsiyonunda kısa bir görüşme gerçekleştirmişti. O görüşmede taraflar bir araya gelme kararı aldı.

Gözler Ankara'daki kritik zirvede! Cumhurbaşkanı Erdoğan ile CHP lideri Özel, bugün görüşecek

MASADA YENİ ANAYASA ÇALIŞMASI VAR

AK Parti Genel Merkezi'nde saat 16.00'da gerçekleşecek görüşmede öncelikli gündem maddesi yeni anayasa olacak. Erdoğan, Irak dönüşü gazetecilere yaptığı açıklamada, "CHP'nin de değişime destek verebileceği inancındayım" ifadelerini kullanarak bunun sinyalini vermişti.

Özgür Özel'in diğer gündem maddeleri arasında ise borçları nedeniyle sıkıntı yaşayan yerel yönetimlerin gelir kaynaklarının artırılması olacak. Belediyelerin merkezi yönetimden onay bekleyen projeleri, hayat pahalılığı, emekli aylıkları, ve atama bekleyen öğretmenler de öne çıkan başlıklar arasında yer alacak.

ÖZGÜR ÖZEL'İN FİLİSTİN'E YAPACACAĞI ZİYARET

Görüşmede, İsrail'in Gazze'ye yönelik katliamları ile kalıcı barışın sağlanabilmesi için atılan adımların da değerlendirilmesi öngörülüyor. Özgür Özel'in görüşmede, Filistin için liderlere yazdığı mektup ile önümüzdeki günlerde Filistin'e yapacağı ziyareti de anlatması bekleniyor.

ÖZEL'DEN GÖRÜŞME ÖNCESİ ESKİ GENEL BAŞKANLARA TELEFON

Kritik görüşme öncesi eski CHP genel başkanları Kemal Kılıçdaroğlu, Altan Öymen, Hikmet Çetin ve Murat Karayalçın ile telefonda görüşen Özel, Erdoğan'la yapacağı görüşmeye ilişkin görüş ve önerilerini aldı. Görüşme 8 yıl sonra bir ilk niteliği taşıyor. AK Parti ve CHP genel başkanları 2016'dan sonra ilk kez bir araya gelmiş olacak.

Haberler.com / Eymen Dursun - Politika

Recep Tayyip Erdoğan Özgür Özel AK Parti Ankara Yaşam Politika Haberler

'Evet-Hayır' yarışması ile hafızalara kazınan ünlü sunucu Erkan Yolaç hayatını kaybetti

"Evet-Hayır" yarışması ile hafızalara kazınan ünlü sunucu Erkan Yolaç hayatını kaybetti

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'e açıkça soruldu: Cemaatçi misiniz?

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'e açıkça soruldu: Cemaatçi misiniz?

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Bakmadan Geçme

Low Carb Diyeti Nedir? Nasıl Uygulanır? Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne kadar? Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne zaman banka hesaplarına yatacak? #128004 #128226 19 Mayıs resmi tatil mi? 20 Mayıs Pazartesi günü tatil olacak mı? Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuru tarihleri açıklandı mı? #129658 Sağlık Bakanlığı 35 bin personel alımı başvuruları hangi gün alınacak? ERKAN YOLAÇ KİMDİR? Erkan Yolaç neden öldü, kaç yaşındaydı, eşi kim? TÜM DETAYLAR! Yeni Kaledonya hangi ülkeye bağlı? Yeni Kaledonya hakkında bilinmesi gerekenler ERKAN YOLAÇ ÖLDÜ MÜ? "Evet-Hayır" yarışması ile hafızalara kazınan ünlü sunucu Erkan Yolaç neden öldü? YALI ÇAPKINI FRAGMAN! #128253 Yalı Çapkını 70. bölüm son fragman TEK PARÇA izle! Halis Ağa her şeyi öğreniyor! #127916 GTA 6 ne zaman piyasaya çıkacak? GTA 6'nın çıkış tarihi belli oldu mu? FENERBAHÇE KONGRE NE ZAMAN 2024? #9917 Fenerbahçe Başkanlık seçimi ne zaman? Ali Koç, Aziz Yıldırım aday mı? #129349 KIZILCIK ŞERBETİ SON FRAGMAN İZLE! Kızılcık Şerbeti 63. bölüm TEK PARÇA fragman! Doğa ile Fatih barışacak mı? #128250 DİYABET ve KARDİYOLOJİ ilaçlarını aile hekimleri yazıyor mu? #128138 Bakanlıktan yeni haber: Milyonları ilgilendiriyor! #129658 Tuğba Ekinci'nin sahne kıyafeti tepki topladı! Tuğba Ekinci sahnede ne giydi? SON DAKİKA! İLAÇ RAPORLARI ile ilgili yeni karar ne? Vedat Işıkhan ne dedi? Tüm zamanların en çok satan müzik albümleri hangileri?
Burdur Belediye Başkanı, belediyeye akrabalarını doldurdu! Savunması da bir o kadar skandal

Burdur Belediye Başkanı, belediyeye akrabalarını doldurdu! Savunması da bir o kadar skandal

500

Yorumlar (11)

Malatyam44:

reisin gizli hayranları oluyorsunuz onun icin

24
58
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

buradan olumlu hiç bir sonuç çıkmaz her şeye bir kişinin karar verdiği yerde nasrettin hocanın dostlar alışverişte görsün misali yapılan bir toplantı bundan önce ülkeye gerçek anlamda demokrasinin olduğu bütün halkına, insana saygılı ekonomi, adalet, temel özgürlükler konusunda kusursuz,düzgün işleyen itibarlı bir devlet yapılanması lazım

yanıt1
yanıt0
Engin Genç:

Bırakın bu gerginliğini yeter.olan bizlere oluyor

58
3
yanıtYanıtla
ADANALI :

kademeli emeklilik masada olması gerekiyor

39
14
yanıtYanıtla
GERÇEKÇİ...!!!!!:

BENCE ÖNCELİKLİ KONU, osman kavala, selahattin demirtaş olur, BUNLARA NEKİ SENİN KADEMELİ EMEKLİLİĞİNDEN

yanıt7
yanıt7
Hakan Acar:

Ülkeyi bu hale getiren etkenlerden birisidir EYT. Erken emekliliğe hayır.

yanıt31
yanıt25
Can null:

O iş bitti

yanıt1
yanıt0
mardinli yiğit:

Ülkenin 1. partisinin lideri Özgür Bey ve 2. partisinin buluşuyor..

18
17
yanıtYanıtla
JokerAllame:

Bırakın şu filistini falanda bizim derdimiz bize yeter arkadaş bana ne türkler mi ? değiller bizi bağlayan bir şey yok ülkenin bir ton derdi var

10
12
yanıtYanıtla
Ayhan erdem:

Goruşseler ne olacak makam araçlarına Burokrasideki israfmı bitecek dolamıinecek faizmi halk sefat içınse siyaset saltanat işde bu dunya duzeni

9
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title