Haberler

Gönül Elçileri Projesine 307 Bin Kişi Dahil

Güncelleme:

Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı Aşkın Asan, 'Gönül Elçileri' projesine 307 bin kişinin dahil olduğunu söyledi.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı Aşkın Asan, Emine Erdoğan himayesinde başlatılan 'Gönül Elçileri' projesine 307 bin kişinin dahil olduğunu söyledi.

Denizli Valiliği tarafından Pamukkale Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen 'Toplumsal Kalkınmada Gönül Elçileri- Denizli Buluşması' toplantısına Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı Aşkın Asan, Denizli Valisi Abdülkadir Demir, Denizli Belediyesi Başkan Yardımcısı Nilgün Ök, gönül elçileri ve çok sayıda davetli katıldı.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı Aşkın Asan toplantıda yaptığı konuşmada, toplumun her kesimiyle ilgili projeler geliştirdiklerini söyledi. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı çalışanı sayısının 35 bin civarında olduğunu ifade eden Asan, şöyle konuştu: "Bizim gönüllülerin desteğine ihtiyacımız var. Bunun için Gönül Elçisi Projesi'ni Başbakanımızın eşi Emine Erdoğan'ın himayesinde başlattık. Şu an Türkiye genelinde 307 bin 600 gönül elçisine ulaştık. Denizli'de de bu projeye 8 binden fazla kişi destek veriyor. Gönüllü olarak yardım etmek, sadece o kişinin değil gönüllülerin de dünyaya bakış açısını değiştiriyor. Gönül Elçileri Projesi, bakanlığın en üst projesi oldu."

Koruyucu Aile Projesinin de önemli bir proje olduğunu kaydeden Asan, şunları söyledi: "Geleceğimiz çocuklar olduğu için sistemimizde çocuklara yönelik problem olan alanları inceledik. Bizim insanımız kendisine emanet edilen çocukları koruma konusunda çok istekli. Türkiye geneline 2 bin 170 kişi koruyucu aile olmak için başvuru yaptı. Bu sayı sadece üç ay içerisinde tüm zamanların iki katı oldu. Bu kampanyada 549 çocuk, aile yanına yerleştirildi" Yapılan konuşmaların ardından Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, bakan yardımcısı Asan'a bir çeyiz sandığı hediye etti. - DENİZLİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Pamukkale Üniversitesi Emine Erdoğan Aşkın Asan Denizli Politika Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sigaraya karşı yeni kanun sinyali! Gündemde 'İngiliz modeli' var

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sigaraya karşı yeni kanun sinyali! Gündemde "İngiliz modeli" var

Ali Koç'un kongredeki ceket hassasiyeti akıllara Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı getirdi

Ali Koç'un kongredeki ceket hassasiyeti akıllara Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı getirdi

Avrupa Parlamentosu seçiminden lider çıkan Le Pen: Mültecilerin tamamını evlerine göndereceğiz

Avrupa Parlamentosu seçiminden lider çıkan Le Pen: Mültecilerin tamamını evlerine göndereceğiz

Bakmadan Geçme

CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 10 Haziran altın fiyatları yükseldi mi? Öğretmen ataması sözlü sınav yerleri açıklandı mı? Öğretmen ataması sözlü sınav yerleri nasıl öğrenilir? Murat Övüç gelini kim? Murat Övüç gelinine kaç kilo altın taktı? Emeklilere bayram ikramiyesi ödemeleri ne zaman başlayacak? Emekli bayram ikramiyesi ne kadar? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 10 HAZİRAN | Baraj doluluk oranı yüzde kaç? İstanbul barajlarında son durum nedir? ''Mültecilerin tamamını evlerine göndereceğiz!'' Marine Le Pen kimdir? Marine Le Pen açıklamasında ne dedi? Okullar ne zaman kapanıyor, MEB 2024 yaz tatili ne zaman başlıyor? Karneler ne zaman verilecek, yaz tatili kaç gün sürecek? Polonya - Türkiye hazırlık maçı ne zaman, saat kaçta? Polonya - Türkiye maçı hangi kanalda? #9917 Üniversite tercihleri ne zaman, kaç gün sürecek? 2024 ÖSYM YKS tercih kılavuzu! Üniversite taban puanı, sıralama ve kontenjanlar açıklandı mı? YKS 2024 soruları yayınlandı mı? YKS 2024 çıkmış sorular! TYT-AYT-YDT soruları yayınlandı mı? Bahar 16. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BAHAR FRAGMAN İZLE #128250 EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYESİ BUGÜN MÜ YATACAK? Emekli Kurban Bayramı ikramiyesi ne zaman verilecek? GELİNİM MUTFAKTA 10 HAZİRAN 2024 CANLI İZLE #128105 Gelinim Mutfakta yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? CNBC-e Türkiye ne zaman açılacak? CNBC-e neden kapanmıştı? Fransa'da aşırı sağcılar seçim zaferine tepki gösterdi! Fransa'da ne oldu?
Öldürdüğü babasının cenazesinde gözyaşı döküp taziyeleri kabul etmiş

Öldürdüğü babasının cenazesinde gözyaşı döküp taziyeleri kabul etmiş

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title