Haberler

Gökhan Zan: Adaylıktan çekilmem için rüşvet teklif edildi

Güncelleme:

Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Gökhan Zan, adaylıktan çekilmesi için rüşvet teklif edildiğini ve mafya tarafından tehdit edildiğini söyledi. Zan ayrıca CHP'nin adaylığında ısrar ettiği Lütfü Savaş'ın çekilmesi için YSK'ya başvurusunu son ana kadar beklettiğini belirtti.

31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere sayılı günler kala Hatay'da mevcut belediye başkanı Lütfü Savaş'ın CHP tarafından tekrar aday gösterilmesi tartışmalara neden olurken kentte TİP'ten aday gösterilen Gökhan Zan, yarıştan çekilmesi için kendisine rüşvet teklif edildiğini ve mafya tarafından tehdit edildiğini iddia etti.

"DOĞRU ADAYDA BİRLEŞMEK İÇİN SAATLERCE BEKLEDİM"

Medyascope'dan Ruşen Çakır'a konuşan Zan, 6 Şubat 2023'teki Kahramanmaraş merkezli depremlerde en büyük yıkımların görüldüğü kentteki adaylık süreciyle ilgili ayrıntıları paylaştı. Zan, adaylığıyla ilgili Yüksek Seçim Kurulu'na başvurusunda son ana kadar beklemesinin nedenini CHP'nin Lütfü Savaş'ın adaylığını geri çekmesi için olduğunu belirterek şu ifadeleri kullandı:

"Bana çekilmem adına rüşvet teklif edildi. Ben bunu kabul etmedim. Hatta ve hatta aracılarla mafya adına tehdit edildim. Ben bu insanlara boyun eğecek biri değilim. Hatay halkını bu yüzden yalnız bırakmadım. 16:55'e kadar bekledim, adaylığımı açıklamadım, belgeleri vermedim. Doğru adayda birleşmek için saatlerce bekledim. Siz hem benim çekilmemi isteyeceksiniz ve mafya ile tehdit edeceksiniz. Ben halkımın arkasında sonuna kadar varım. Sonuna kadar buradayım."

HATAY'DAKİ PROTESTOLAR: İKTİDAR DİLİYLE KONUŞMASI ÜZDÜ

Hatay'da kendisine yönelik protestolar için "provokasyon" ifadesini kullanan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş hakkında da konuşan Zan, "20 yıldır bu dili, bu konuşmaları duyuyoruz. Değişim iddiasıyla bir yola çıkıyorsunuz. Bir ana muhalefet liderinin ve bir belediye başkanının kullandığı bu söz, iktidar diliyle konuşması, hem beni, hem de Hatay halkını son derece üzdü." dedi.

Haberler.com / Selahattin Demirel - Politika

İşçi Partisi Lütfü Savaş Gökhan Zan Türkiye Hatay 3.Sayfa Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Bedelli askerlik ne kadar olacak 2024? Dilber hangi kanalda? Dilber dizi nasıl izlenir? LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Roma Bayer Leverkusen maçı CANLI izle! 2 Mayıs Roma B.Leverkusen maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? YENİŞEHİR EVLERİ Emlak Konut THY ARNAVUTKÖY konut kura çekilişi ne zaman? CANLI izleme linki var mı? Chelsea Tottenham maçı CANLI izle! 2 Mayıs Chelsea Tottenham maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne konuştu? Erdoğan-Özel görüşmesinin sonuçları! Hudutsuz Sevda 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sakla Beni 27. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Sakla Beni yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 2 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Aldatmak 69. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 2-3 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Kül Masalı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (7)

Halil Cokbilir:

Helal olsun sana sonuna kadar GÖKHAN ZAN...

3
42
yanıtYanıtla
Export 86:

Yakında bunu komedi filmlerinde görürüz

40
0
yanıtYanıtla
Kralçıplak:

Gereksiz biri

11
1
yanıtYanıtla
M Key:

cam adamdan cam belediye başkanı çıkar hataylılarda feraset varsa bu şahıstan kimseye hayır gelmeyeceğini görürler

7
1
yanıtYanıtla
Beyaz:

İnsanda az omurga olur..!dün iyi parti bugün chp yarın kim? Sahada top mu kovalıyorsun az onurlu ol.

4
0
yanıtYanıtla
Vatansever:

Burnuma pis kokular geliyor

2
0
yanıtYanıtla
Ali Şenol:

ULAN YALAN SÖYLEMEK BU SOLCULARIN DOĞUŞUNDA MI VAR SEN KİMSİNKİ İŞCİ PARTİSİ KİMKİ KAÇ OY ALACAKSINKI SENİ KAALE ALIP TEHTİT ETSİNLER ALACAĞIN OY BİNİ GEÇMEZ KOMİK OLUYORSUN

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title