Haberler

Genel merkezde Meral Akşener'i ağırlayan Hüseyin Baş'tan dikkat çeken karşılama: Sayın Başbakanım hoş geldiniz

Güncelleme:

Geçtiğimiz günlerde Millet İttifakı'na katılmak istediklerini açıklayan BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş'a ilk yeşil ışık İYİ Parti'den gelmişti. Dün de İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Baş'ı makamında ziyaret etti. Akşener'i kapıda karşılayan Baş'ın "Sayın Başbakanım, genel başkanım hoş geldiniz." ifadelerini kullanması dikkat çekti.

Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Hüseyin Baş, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir canlı yayında, "Parti kadroları olarak Millet İttifakı'na destek veririz, içinde oluruz. Beni Millet İttifakı'na alsınlar. Daha açık bir çağrı da olamaz" diyerek Millet İttifakı'na katılmak istediklerini dile getirdi.

İYİ PARTİ YEŞİL IŞIK YAKTI

BTP lideri Hüseyin Baş'ın bu çağrısına İyi Parti'den olumlu yanıt geldi. İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Sayın Hüseyin Baş görülmektedir ki kaygılarımızın ve hassasiyetimizin ortaklığı milletimizin geleceği için yegane buluşma noktamızdır. Büyük Türkiye idealine inanmış Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener ve İYİ Partimiz sizleri Millet İttifakı'nda görmekten mutluluk duyacaktır'' ifadelerini kullandı.

"BAŞBAKANIM" DİYEREK KARŞILADI

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, bu gelişmelerin ardından dün BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş'ı partisinin genel merkezinde ziyaret etti. Akşener'i kapıda karşılayan Baş'ın "Sayın Başbakanım, genel başkanım hoş geldiniz" ifadelerini kullanması dikkat çekti. Akşener, daha önceki açıklamalarında cumhurbaşkanlığı seçimlerinde aday olmayacağını, başbakan olmak istediğini dile getirmişti.

Genel merkezde Meral Akşener'i ağırlayan Hüseyin Baş'tan dikkat çeken karşılama: Sayın Başbakanım hoş geldiniz

AKŞENER: BAŞ'IN ÇAĞRISINI 6'LI MASAYA GÖTÜRECEĞİM

Akşener ile BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş görüşmesinin ardından basın toplantısı düzenlendi. Toplantı sonrası İYİ Parti Lideri Akşener yaptığı ortak basın toplantısında şu ifadeleri kullandı: "Kendisi televizyon programında çağrıda bulundu. Bir yanda Millet İttifakı var masada. Aynı zamanda Saadet Partisi, Demokrat Parti, İYİ Parti CHP arasında ilk Millet İttifak ar. Daha sonra da 6'lı Masa var. Bu 6'lı masa güçlendirilmiş parlamenter sisteme çalıştı. Seçimi aldıktan sonra güçlendirilmiş parlamenter sisteme geçmekle ilgili milletimize söz verdik. Şimdi 6'lı masada oturan genel başkanı olarak ayın 14'ünde yapacağımız toplantıya sayın Baş'ın yaptığı çağrının arka planını, gerekçelerini öğrendim ve o teklifi 6'lı masaya götüreceğim. Onun için bu ziyaret gerçekleşti. Harika ağırladılar bizi. Tekrar teşekkür ederim. İnşallah her şey hayırlı olur."

Genel merkezde Meral Akşener'i ağırlayan Hüseyin Baş'tan dikkat çeken karşılama: Sayın Başbakanım hoş geldiniz

BAŞ: VİZYON OLUŞTURMAK ADINA KIYMETLİ

Hüseyin Baş ise şu açıklamalarda bulundu: "Ben de sayın genel başkanımız Meral Akşener ablama diyeyim, bize o konfor alanını açmış oldu. Biz zaten iade-i ziyareti bekliyorduk. Ara ara iletişim kanalları üzerinden görüşüyorduk. Bize ilk refleksi gösteren parti lideri olmuş oldu. Bu konuda müteşekkiriz. Türkiye'nin demokrasisinin gelişmesi, parlamenter sisteme dönüşü. Malumunuz AK Parti ve Cumhur İttifakı Türkiye Yüzyılı vizyonunu açıklarken biz burada Türkiye Cumhuriyeti'nin yeni yüzyıl için 6'lı masaya çağrıda bulunduk. Atatürk'ün milli mücadeleyi başlattığı dönemdeki mantığı hattı müdafaa yoktur, sathı müdafaa vardır. Türkiye'nin bütün düşünceleri bu masanın etrafında katkı sunsun. Çok mutlu olduk, memnun olduk. Türkiye'nin yarınlarına dönük güzel vizyon oluşturmak adına kıymetlidir."

Gözde Nur Bayar
Haberler.com - Politika

Meral Akşener Hüseyin Baş 6'lı Masa İYİ Parti Haberler

Erdoğan ve Özel'in 'görev onayı' anketinde çarpıcı sonuç! Son 2 ay içinde büyük değişim

Erdoğan ve Özel'in "görev onayı" anketinde çarpıcı sonuç! Son 2 ay içinde büyük değişim

ABD Başkanı Biden: İsrail, Hamas'a yeni bir kapsamlı ateşkes önerisi sundu

ABD Başkanı Biden: İsrail, Hamas'a yeni bir kapsamlı ateşkes önerisi sundu

İsrail Başbakanı Netanyahu, harita krizi sonrası Fas'tan özür diledi

İsrail Başbakanı Netanyahu, harita krizi sonrası Fas'tan özür diledi

Bakmadan Geçme

Yalı Çapkını final mi yapıyor? Yalı Çapkını bitiyor mu 2024? Survivor bireysel dokunulmazlık oyununu kim kazandı 31 Mayıs Cuma 2024? Limon FC-Kunisports maçı ne zaman ve saat kaçta başlayacak? Limon FC maçı başladı mı? Arda Güler Şampiyonlar Ligi final maçında oynayacak mı (Dortmund - Real Madrid)? Mulan filmi oyuncuları kim, konusu ne? Mulan filmi ne zaman, nerede çekildi? Survivor kim kazandı? 31 Mayıs Cuma Survivor'da kim kazandı? #129300 Jose Mourinho'nun çalıştırdığı takımlar! Mourinho hangi takımlarda teknik direktörlük yaptı? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 31 Mayıs Cuma İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? 31 Mayıs Salı yarın okullar tatil mi, okul yok mu? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? Gaddar 20. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? #128250 Kızılcık Şerbeti 66. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Mayıs Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? #128250 Yalı Çapkını 73. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Mayıs Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İsmail Kartal Fenerbahçe'den ayrıldı mı? Fenerbahçe'den açıklama geldi Arka Sokaklar 678. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? #128250 Kara Ağaç Destanı 15. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Mayıs Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? #128250
Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

500

Yorumlar (11)

ismail akkaya:

Bunlar ülkemizi batırmaya kararvermişler

100
71
yanıtYanıtla
Zafer yılmaz :

Sen uzayda yaşıyorsun herhalde. ülkenin durumu ortada. Göremiyorsun anladık da, hiç mi sağında solundan bilgi alamıyorsun Türkiyedeki durumdan.

yanıt9
yanıt29
Muhammed Nazif Dusunceli:

Zafer ülkenin neyi var sen cikta az sağına soluna bak şimdi kalkıp ekonomi sikinti diyeceksin ama bu sıkıntı tüm dünya genelinde var:)

yanıt24
yanıt17
Zafer yılmaz :

ismail akkaya: ezberlemiş dünyanın her yerinde sıkıntı var diye. saysana hangi ulkelerde bizim gibi ekonomisi kötu, fiyat fırsatcıları var.Allah akıl vermiş düşünüp doğruyu görelim diye.Ülkenin dış borcundan haberiniz yok sizin.Bütün borcu bu milletin üzerine yıkılmış.

yanıt3
yanıt4
Muhammed Nazif Dusunceli:

Zafer eger sen hala dünyadaki ekonomi cokuntusunu göremiyorsan sana tek tavsiyem çıkar şu at gozluklerini de iyi analiz et sirf iktidarı eleştireyim diye boş konusma

yanıt4
yanıt1
Muhammed Nazif Dusunceli:

Cok övdüğü nuz avrupada millet açız diye hergun sokaklarda :))

yanıt4
yanıt2
Zafer yılmaz :

Muhammed Nazif Dusunceli: senin gibi kara bir cahile cevap verilmez artık.Allahın verdiği nefesi senin için boşa harcanmaz.

yanıt1
yanıt5
Muhammed Nazif Dusunceli:

Cok bos biri yaranmak için her yolu deniyor suan acınacak durumda:)

50
31
yanıtYanıtla
Ahmet Karadeniz:

Bu kadar düşük karektere sahipsen başarılı ola mas sın yakındır hepinizi alt eder RTE Allah başımızdan eksik etmesin inşallah

8
8
yanıtYanıtla
Ihsn Ünal:

Çok iyi bir karar

0
1
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title