Haberler

Selahattin Demirtaş, gelen haber üzerine gece yarısı apar topar Diyarbakır'a götürüldü

Güncelleme:

Eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın annesi ve babasının hastalığı nedeniyle dün gece Diyarbakır'a götürüldüğü, ailesi ile görüştürüldüğü ve ardından tekrar Edirne Cezaevi'ne sevk edildiği ortaya çıktı.

Edirne F Tipi Kapalı Cezaevi'nde bulunan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, anne ve babasının ani sağlık sorunları nedeniyle dün kaldığı cezaevinden Diyarbakır'a getirildi.

"Demirtaş'ın avukatları" grubunun yaptığı yazılı açıklamada "Müvekkilimiz Sayın Selahattin Demirtaş'ın anne ve babası, peş peşe geçirdikleri ani rahatsızlıklar nedeniyle Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alınmışlardır. Sayın Demirtaş'ın annesi Sadiye Hanım, yoğun bakımdaki tedavisinin ardından taburcu edilmiş; babası Tahir Bey ise halen kardiyoloji yoğun bakım servisinde tedavi altındadır" ifadelerine yer verildi.

Gelen haber üzerine Selahattin Demirtaş gece yarısı Diyarbakır'a götürüldü

DEMİRTAŞ, DİYARBAKIR'A GÖTÜRÜLDÜ

Açıklamanın devamında ise Demirtaş'ın dün gece yarısı anne ve babasını ziyaret etmesi için Diyarbakır'a götürüldüğüne yer verildi. Bu ziyaretin yasal bir hak olduğuna dikkat çekilen açıklamada "Yakınlarının hayati tehlike taşıyan hastalıkları nedeniyle müvekkilimiz Sayın Demirtaş, yasaların kendisine verdiği hak çerçevesinde alınan izinle, 12 Kasım gecesi Edirne Cezaevinden Diyarbakır'a götürülmüş, babasını kısa bir ziyaret sonrasında tekrar Edirne Cezaevi'ne götürülmüştür. Emeği geçenlere, tüm sağlık ekibine müvekkilimizin ve ailesinin teşekkürlerini iletiyor, kamuoyunun bilgisine saygı ile sunuyoruz" denildi.

Kaynak: Haberler.com / Politika

Selahattin Demirtaş Haberler

500

Yorumlar (41)

Sadık:

Böyle bir Hak Almanyada bile yok,Arkadaşın Babası çok hastaydı birgün izin vermediler,Adam öldü gene vermediler üstelik babası yakınlarda ikamet ediyordu, Selo beye Edirne -Diyarbakır git gel baya bir yol ve masraf.

676
579
yanıtYanıtla
Mehmet Demirtaş:

O bir başkan bir halkı temsil ediyor bu ayrıcalık değildir.

yanıt59
yanıt56
süleyman ulu:

Yol ücretini mahkumlar kendi cebinden karşılıyor böyle durumlarda

yanıt18
yanıt11
Gagshhs Bshshhs:

Almanya da insan hakları diye bir şey var mı?

yanıt29
yanıt13
arif KABAÇALI:

Ne ayrıcalığı vardi bunun özelliği ne..

557
464
yanıtYanıtla
Murat Özger:

Kaç kişi bunu sormus belli cevaplarını alamamış ki halla soruyorlar bre ml! bilmediğiniz bir konu hakkında yorum yapmayın once bir araştırın sonra yorum yapın

yanıt22
yanıt7
Dogukann:

Demirtaşın öğretmen eşi sahte rapor düzenleyerek 774 gün boyunca okula gitmeden maaş almıştı. Bunlar gece gündüz hak hukuktan bahsederler ama biz bunların ciğerini biliriz. Ne diye ikide bir haber oluyor bu şahıs, anlamıyorum.

426
379
yanıtYanıtla
Furkan Daşdemir:

Her kedi uzanamadığı ciğere pis dermiş şimdi ben sana soruyorum şahıs adaletten bahsediyorsun ya senin adaletin ne dışarıda kalan onca evsizlermi yoksa ac kalan ailelermi ha sen onu anlamadın bununda anlamasın bu beyin sende olduğu sürece hiç bir şey anlamasın önce e tart sonra sat ŞAHIS

yanıt150
yanıt267
Hasan Yandik:

Keşke halktan olup, içerde ailesini görmek isteyen son kezde olsa fırsat verilse haketmedi bu şahıs ama yinede olsun ailedir

282
490
yanıtYanıtla
Sevda Gül :

Nedense kopyaladiniz batinin kanunlari hep suçlularin haklarini koruyor! Ben sadece Allahin Adaletine güvenirim! Er ya geç er ya geç er ya geç mutlaka hak ettikleri cezayi bulacaklar! ELHAMDÜLILLAH!!!!!!

281
227
yanıtYanıtla
Tüm 41 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title