Haberler

AK Parti'nin itirazı üzerine oyların yeniden sayıldığı Gaziosmanpaşa'da seçimi CHP kazandı

Güncelleme:

Yerel seçimde AK Partili aday Hasan Tahsin Usta'nın itirazı üzerine oyların tekrardan sayıldığı İstanbul Gaziosmanpaşa'da, CHP 848 oy farkla zaferini pekiştirdi. Sandıktan zaferle çıkan CHP'li Belediye Başkanı Hakan Bahçetepe, sosyal medyadan paylaştığı videoya "Gaziosmanpaşa'ya hizmette tam yol ileri!" notunu düştü.

31 Mart yerel seçimlerinde CHP'nin kıl payı kazandığı İstanbul Gaziosmanpaşa'da, AK Partili aday Hasan Tahsin Usta oyların yeniden sayılmasını talep etti. İlçede ikinci defa sayım sonucu CHP'nin adayı Hakan Bahçetepe 848 oy farkla seçimdeki zaferini kesinleştirmiş oldu.

OYLAR YENİDEN SAYILDI, CHP'Lİ BAŞKAN ZAFERİNİ PEKİŞTİRDİ

AK Partili aday Hasan Tahsin Usta'nın itirazı üzerine yeniden sayım kararı verilen İstanbul Gaziosmanpaşa'da, CHP'nin adayı Hakan Bahçetepe zaferini teyit etti.

AK Parti'nin itirazı üzerine oyların yeniden sayıldığı Gaziosmanpaşa'da CHP'li Hakan Bahçetepe, seçimi yeniden kazandıHakan Bahçetepe

"GAZİOSMANPAŞA'YA HİZMETTE TAM YOL İLERİ"

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Bahçetepe, "Kadınlar kazandı, gençler kazandı, demokrasiye inananlar kazandı, kentsel dönüşüm mağdurları kazandı, öğrenciler kazandı, Gaziosmanpaşa kazandı! Teşekkürler Gaziosmanpaşa! Gaziosmanpaşa'ya hizmette tam yol ileri!" dedi.

"BAŞKANIMIZ 848 OY FARKLA YENİDEN KAZANDI"

CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik de sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Bir kez daha hayırlı olsun Gaziosmanpaşa! Tekrar sayılan 1030 sandıkta Hakan Bahçetepe Başkanımız 848 oy farkla Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı! Sandıktan çıkaran iradenin masa başında değiştirilmemesi için tarihi mücadele veren tüm yol arkadaşlarıma yürekten teşekkürler. Tam yol ileri…" ifadelerini kullandı.

AK Parti'nin itirazı üzerine oyların yeniden sayıldığı Gaziosmanpaşa'da CHP'li Hakan Bahçetepe, seçimi yeniden kazandı

GAZİOSMANPAŞA SEÇİM SONUÇLARI

31 Mart'taki yerel seçimlerde Gaziosmanpaşa'da CHP'nin adayı Hakan Bahçetepe, oyların yüzde 40,45'ini alarak sandıktan zaferle çıkmıştı. Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı ve AK Parti'nin yeninden aday gösterdiği Hasan Tahsin Usta ise yüzde 40,12'de kalmıştı. Aradaki yaklaşık 1000 oy fark nedeniyle Usta, oyların yeniden sayılması talebinde bulunmuştu.

Kaynak: Haberler.com / Politika

Hasan Tahsin Usta Hakan Bahçetepe Gaziosmanpaşa Hasan Tahsin İstanbul AK Parti Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (43)

sade vatandaş:

chp ye oy veren bir gaziosmanpaşalı olarak bu sonucu çok olumlu buldum ama sadece beş yıllığına onay verdim başarısız olurlarsa başkasını deneyeceğim partizanlık yandaş yalakalar hariç karın doyurmuyor çünki biz 22 yıl önce oy verip zaferini büyük bir coşku içinde kutladıklarımız kibir abidesi haline geldiler kim birilerine değil halka hizmet ederse oyumu ona vereceğim

624
25
yanıtYanıtla
Nuri Aga:

Brav sana beeee

yanıt190
yanıt7
Adem:

Harika bir yorum.Gerçek sağduyu

yanıt64
yanıt1
Cenk Güner:

Keşke ülkenin başındakinide bi 5 yıl değiştirip deneseydik olmasa geri seçerdik. O olmazsa yanar bitermişiz bakalım vefat edince ne olcak. Yapıştılar kaldılar ömrümüz geçti.

yanıt28
yanıt3
Salih Kandıralı:

Akp nin sonu aynı ANAP gibi olacak. Sistem değilde insan üzerine kurulan bu gibi sistemler yıkılmaya mahkumdur. Adalet ve Eğitim Sıfırın altına indi. Ne kadar yavşakyalama tip bu dönemde türedi. Haklının değil de güçlünün, yalancının, düzenbazın eline geçti devlet. Herkesin kendini dilenci gibi hissetmesi sağlandı. Velhasıl yolun sonuna gelindi.

392
40
yanıtYanıtla
Tc:

Bu gazla yine kaybedeceksiniz genel seçimde chp seçmeni koyun olduğu için hiç değişmiyor oy oranı oy oranında artış yok bunu kabul edin ak parti seçmeni sadece ders verdi

yanıt79
yanıt202
Salih Kandıralı:

Chp yle değil Refahla yıkılacaksınız.

yanıt22
yanıt9
Can null:

Daha beter olacak akape

yanıt17
yanıt4
Mutlu Can:

Tc adlı kişiye yanıt olarak : bu dersi senin seçmenin sana verdi. Kendi secmenin bile tekmeyi vurmuş hala konuşuyorsunuz.

yanıt18
yanıt2
Ata_Mete:

Sinekten yağ çıkarma stratejisi,oysa şaibe kokan bölgelerde itiraz eden mağdur adayların başvurusu kale bile alınmıyor,hep bilindik senaryolar,lakin millet uyandı-geç olmasına rağmen!

235
28
yanıtYanıtla
Tüm 43 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title