Haberler

Gazeteci Ayşenur Arslan Soruşturmanın Ardından Serbest Bırakıldı

Güncelleme:

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan gazeteci Ayşenur Arslan, savcılık ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Arslan, adliye önünde yaptığı açıklamada sağlık sorunlarına rağmen yorucu bir süreç geçirdiğini belirtti.

İSTANBUL Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan gazeteci Ayşenur Arslan savcılık ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Adliye çıkışında açıklama yapan Arslan, "Biraz, hatta birazdan da öte yorucu bir süreç. Zaten şunu da söyleyeyim tam da sağlığımın bozuk olduğu döneme denk geldi bu. O nedenle bir parça konuşma orucu içinde olacağım" dedi. Ayşenur Arslan yaklaşık 1 saat süren savcılık ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Ayşenur Arslan savcılık ifadesinin ardından adliye önündeki Çağlayan Meydanında basın açıklaması yaptı. Arslan, "Bu bir gözaltı değil. Gözaltı prosedürü uygulanmadı. Mesela hastaneye götürülmedim, herhangi bir emniyet müdürlüğüne götürülüp oradan gelmedim. Nasıl bir prosedür olduğunu çok anlamadığım için izah edemeyebilirim ama neredeyse bir terörle mücadele ekibi bana savcılığa kadar eşlik etti diye özetlesem yeridir herhalde. Savcı sosyal medyada iyice köpürtülmüş olan meselenin deyim yerindeyse köpüğünü alarak bana sorular yöneltti. O sorular karşısında ben gerçekten ne anlattığımı, neyi kastettiğimi terörü övmek bir yana dursun bu konudaki kaygıları bir vesileyle paylaştığımı anlattım. Neticede serbest kaldım. Bunun sonucu takipsizlik yada bir davaya dönüşmesi mi bilmiyorum bunu zaman gösterecek herhalde. Biraz, hatta birazdan da öte yorucu bir süreç. Zaten şunu da söyleyeyim tam da sağlığımın bozuk olduğu döneme denk geldi bu. O nedenle bir parça konuşma orucu içinde olacağım. Bu ne kadar sürecek, hatta bitecek mi henüz bilmiyorum" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Politika

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Cumhuriyet Başsavcılığı Ayşenur Arslan İstanbul Hukuk Medya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title