Haberler

Fonda Ahmet Kaya'nın meşhur şarkısı var! Akşener için hazırlanan video sosyal medyada viral oldu

Güncelleme:

İYİ Parti lideri Meral Akşener'in Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanı adaylığına karşı çıkarak 6'lı Masa'dan kalkması siyaset gündemine bomba gibi düştü. Akşener'in çıkışının yankıları sürerken Ahmet Kaya'nın "Yorgun demokrat" isimli şarkısıyla hazırlanan bir video kısa sürede sosyal medyada en çok paylaşılanlar arasına girdi.

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener dün yaptığı açıklamalarda CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanlığı adaylığını kabul etmediğini açıklayarak 6'lı Masa'dan kalkmasının yankıları sürüyor.

Yaptığı açıklamada "Milletin ortak iyiliği için iyi niyetlerle oturduğumuz 6'lı masa, artık potansiyel adayların tartışıldığı bir ortak akıl platformu olmaktan çıkmıştır. Tek bir adayın tasdiki için çalışan, bir noter masasına dönüşmüştür" ifadelerine yer veren Akşener'in bu hamlesi sosyal medyada da büyük yankı uyandırdı.

İMAMOĞLU VE YAVAŞ DETAYI DİKKAT ÇEKTİ

Tartışmalar devam ederken Ahmet Kaya'nın "Yorgun demokrat" şarkısıyla hazırlanan bir video kısa sürede en çok paylaşılanlar arasına girdi. Bahsi geçen video Akşener'in "Aday olun" çağrısı yaptığı Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş görsellerinin "Yar göğsüne baş komadan vurulup düşenler oldu" kısmına denk gelmesi dikkat çekti.

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Politika

Meral Akşener Ahmet Kaya İYİ Parti Siyaset Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500

Yorumlar (5)

ceren_alara 1235:

insan dostunu yolda tanirmis,yari yolda sattin,birde basbakan olacakmis bu günlere sata sata geldin sen

280
54
yanıtYanıtla
Hakan:

Akp düşmanı gibi görünüp, seçime 10 hafta kala akp ye kazandırdın. Adına da Kıskaç dedin. Asıl kıskaç kimmiş herkes gördü.

154
82
yanıtYanıtla
Metin Karol:

Meral Akşenerde kendini bi şey sanıyor. Altılı masa da kazanacak adam yok. Ülkenin Kötü durumunu fırsat bilerek hepsi pısırık pısırık hava atarak kazanacaklarını sanıyorlar. Yada kazanmak istemiyorlar!

142
38
yanıtYanıtla
osman kara kara:

şimdi hangi yüzle karşımıza çıkacaksın !

112
48
yanıtYanıtla
Reis şeker:

Apla senden iyi kaynana olur heryeri karıştırıp duruyorsun teşekkürler:))

134
21
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title