Haberler

Fethiye'de AK Parti'nin aday adayı MHP adayı olarak gösterilince tansiyon yükseldi

Güncelleme:

MHP bugün, 2'si büyükşehir ilçesi, 53 ilçe belediye başkan adayı olmak üzere 55 adayını daha açıkladı. MHP, Muğla'nın Fethiye ilçesinde Muhammet Kökten'i aday gösterdi. AK Parti'nin aday adayı Muhammet Kökten'in MHP'den aday gösterilmesine bazı MHP'liler tepki gösterdi. Basın açıklaması yapan kalabalık, Kökten'in aday gösterilmesine dahli olanları istifaya çağırdı.

Milliyetçi Hareket Partisi ( Mhp ), yaklaşan yerel seçimler öncesi 55 belediye başkan adayını daha açıkladı. Yapılan açıklamaya göre Muğla'nın Fethiye ilçesinde Muhammet Kökten aday gösterildi. Kökten'in AK Parti'den de aday adayı olması ise bazı Mhp'lilerin tepkisine neden oldu. Toplanan kalabalık Muhammet Kökten'in Mhp'den aday gösterilmesine tepki gösterdi.

Daha önce AK Parti'nin aday adayı olarak tanıtılan Muhammet Kökten, bugün Mhp'nin Fethiye Belediye Başkan adayı olarak ilan edildi. Kökten'in Mhp'den aday gösterilmesi ise ortalığı karıştırdı.

Fethiye'de AK Parti'nin aday adayı MHP adayı olarak gösterilince tansiyon yükseldi

"BU ADAY BİZİM ADAYIMIZ DEĞİLDİR"

İlçe merkezinde toplanan bazı Mhp'liler duruma tepki göstererek, "Ülkü Ocakları olarak partimizin gösterdiği adaya tepki gösteriyoruz. Bu aday bizim adayımız değildir. Partimiz bir tane ülkücü aday bulamamış gibi bize AK Parti'nin adayını aday olarak dayattılar." ifadelerini kullandı.

Basın açıklaması yapan kalabalık, Muhammet Kökten'in aday gösterilmesine dahli olanları istifaya çağırdı. Öte yandan MHP ilçe binasında da güvenlik önlemleri alındı.

CUMHUR İTTİFAKI'NIN FETHİYE ADAYI MUHAMMET KÖKTEN KİMDİR?

Fethiye'de tanınmış bir turizmci olan Muhammet Kökten daha önce AK Parti'den Fethiye Belediye Başkan aday adayı olmuştu. Kökten son olarak MHP'nin Fethiye adayı oldu. Cumhur İttifakı'nın adayı olan Muhammet Kökten uzun süre AK Parti'de siyaset yapmıştır.

Fethiye'de AK Parti'nin aday adayı MHP adayı olarak gösterilince tansiyon yükseldiMuhammet Kökten

Bir dönem Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası'nda başkan yardımcılığı görevinde bulunan Muhammet Kökten, adaylık açıklaması sonrası bu görevinden istifa etmiştir. Kökten, daha önceleri AK Parti Fethiye Belediye Meclis üyeliği de yapmıştır.

Kaynak: Haberler.com / Politika

Tansiyon Fethiye Muğla MHP Politika Güncel Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza geçirdi! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza geçirdi! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

Başrolde yine aynı isim var! Galatasaray ve Fenerbahçe oyuncuları arasında kavga çıktı

Başrolde yine aynı isim var! Galatasaray ve Fenerbahçe oyuncuları arasında kavga çıktı

Polis olmasa kim bilir neler olurdu! Derbi öncesi Galatasaraylı taraftarlardan Fenerbahçeli kadına tepki

Polis olmasa kim bilir neler olurdu! Derbi öncesi Galatasaraylı taraftarlardan Fenerbahçeli kadına tepki

Bakmadan Geçme

İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri! Galatasaray Fenerbahçe seyirci sayısı kaç? Galatasaray Fenerbahçe tribünlerinde kaç kişi var, kaç bilet satıldı? Bein Sports CANLI izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Galatasaray Fenerbahçe maçını şifresiz veren kanallar! Galatasaray Fenerbahçe maçı nereden izlenir? Cengiz Ünder neden yok, sakat mı? Galatasaray maçında Cengiz Ünder yok mu, yedeklerde mi, niye yok? İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri düştü mü? İran Cumhurbaşkanı öldü mü, sağlık durumu nasıl? Kongo'da darbe mi oluyor? SON DURUM! Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nde neler oluyor, darbe mi oldu? Galatasaray Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! Galatasaray Fenerbahçe ilk 11'leri belli oldu mu, açıklandı mı? Galatasaray Fenerbahçe maçı saat kaçta? Derbi saat 19.00'da mı 20.00'de mi? CANLI maç izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 19 Mayıs günün maçları nereden izlenir? 19-20 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 19-20 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Mourinho Beşiktaş'a mı geliyor? Jose Mourinho Beşiktaş ile anlaştı mı, teknik direktör olacak mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi!
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

500

Yorumlar (2)

commer neres:

Durun siz kardeşsiniz !

1
2
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

tansiyonu yükselene limon sarmısak falan yemesini öneririm hemen tansiyonu düşürür ama sarmısak yiyen ortalıkta bir süre dolaşmasın kokusu etrafa rahatsızlık verir kardeş sayılırlar bunun için kavga etmeye tartışmaya hiç gerek yok

1
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title