Haberler

Fendoğlu: "2023 hedefleri için var gücümüzle çalışıyoruz"

Güncelleme:

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili ve partinin MYK üyesi Mehmet Fendoğlu, kırsal mahalle ziyaretlerinde, " 2023 hedeflerinin gerçekleşmesi için var gücümüzle çalışmaya ve sahada olmaya devam edeceğiz" dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili ve partinin MYK üyesi Mehmet Fendoğlu, kırsal mahalle ziyaretlerinde, " 2023 hedeflerinin gerçekleşmesi için var gücümüzle çalışmaya ve sahada olmaya devam edeceğiz" dedi.

MHP Malatya Milletvekili ve partinin MYK üyesi Mehmet Fendoğlu, Battalgazi ilçesine bağlı kırsal mahalle ziyaretlerinin 4. programında 7 kırsal mahalleyi daha ziyaret ederek, vatandaşlara ve muhtarlarla bir araya geldi. Fendoğlu, Battalgazi bölgesinde 4 gezi programında 29 kırsal mahalleye ulaştı.

Beraberinde MHP Battalgazi İlçe Başkanı İlhan İlhan, Belediye Meclis Üyesi Tarkan Bayram ve parti yöneticileri ile birlikte MHP İl Başkanlığı ve MHP Battalgazi İlçe Başkanlığının koordinesinde Karatepe, Karakaş, Karaköy, Göller, Selvidağ, Bağtepe ve Hacıyusuflar köylerini ziyaret eden Fendoğlu, vatandaşlarla istişare yapmayı da ihmal etmedi.

Fendoğlu, kırsal mahalle ziyaretlerinde vatandaşlarla ve muhtarlarla bir araya gelerek, sorun, talep ve önerilerini dinleyerek sohbet etti.

Fendoğlu ziyaretlerde yaptığı konuşmada, "Sorunları yerinde ve birinci ağızdan dinlemek ve sizlerle bir araya gelmek için köy köy dolaşıyoruz. Bize iletilen sorunların yerelde çözülmesi gerekenleri Valilik, Büyükşehir ya da İlçe Belediyeleri nezdinde çözmeye çalışıyoruz ve takibini yapıyorum. Genel sorunları da bakanlıklar veya genel müdürlükler nezdinde bizzat kendim birebir köy köy takip ediyorum. Önerilerinizi her zaman dikkate aldım ve ilgili tüm kurumlara anında iletiyorum. Ziyaret ettiğimiz köylerimizde vatandaşlarımızın göstermiş olduğu ilgi ve destekler için teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Fendoğlu, genel siyasi konularına da temas ederek, 2023 hedeflerinin gerçekleşmesi için çalıştıklarını vurguladı. Fendoğlu, "MHP Genel Başkanımız, bilge liderimiz Devlet Bahçeli'nin bizlere göstermiş olduğu 2023 hedeflerinin gerçekleşmesi için var gücümüzle çalışmaya ve sahada olmaya devam edeceğiz. Bilge Liderimiz Devlet Bahçeli'nin Sivas Mitinginde ifade ettiği gibi, gizleyecek saklayacak hiçbir şeyimiz yok. Utanacak sıkılacak hiçbir ilişki ağımız da yok. Çünkü biz haktan yana, halktan, hakikatten yanayız" dedi. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Milliyetçi Hareket Partisi Merkez Yürütme Kurulu Milletvekili Malatya Haberler

Bakmadan Geçme

Samsunspor Trabzonspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Samsunspor TS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester City Wolverhampton maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.City Wolverhampton maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Samsunspor Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Samsunspor TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Benzine ve motorine indirim gelecek! SON DAKİKA! Akaryakıta indirim var mı, ne zaman? Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title