Haberler

Eskişehir'de Kasik Araçlarla 'Demokrasi Konvoyu'

ESKİŞEHİR (İHA) – Eskişehir’de klasik araçlarla gerçekleşen demokrasi konvoyuna AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Nabi Avcı da kendisine ait VosVos ile katıldı.

ESKİŞEHİR (İHA) – Eskişehir'de klasik araçlarla gerçekleşen demokrasi konvoyuna AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Nabi Avcı da kendisine ait VosVos ile katıldı.

TÜLOMSAŞ Devrim Arabası önünden başlayan demokrasi konvoyuna, Nabi Avcı ile birlikte Eskişehir'de bulunan klasik araba grupları da katıldı. Türk bayraklar ile gelen klasik araba tutkunları, buradan çıkarak dolaşmaya başladı. Yol boyunca vatandaşların ilgisini çeken konvoy, Odunpazari ilçesinde bulunan Hicri Sezen parkında sona erdi. Burada gerçekeleşen Odunpazarı Demokrasi Mitingine katılan Prof. Dr. Nabi Avcı, halkı selamlayarak gelen vatandaşlara teşekkür etti.

Demokrasi Konvuyu'na katılan Hatice Demir, "Volkan başkanımız, Tayyip Erdoğan reisimizin, demokrasi güçlenmemizin arkasındayız. Rabia hedefinden hiçbir zaman kaçmıyoruz, kaçmayacağız. MHP ile beraber olarak CHP'yi, Meral Akşener'i devireceğiz. Sandıklarda da oylarımızı çıkartıp, hiçbir zaman, hiçbir yerde yüzümüz kara çıkmayacak. Biz bundan ak çıkarak, her şekilde kazanacağız. Nabi Avcı hocamız bize her zman destek oldu. Biz de onların arkasında olduğumuz için ona destek olmak amacıyla burada bu şekilde ona destek oluyoruz" ifadelerini kullandı. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Milletvekili Nabi Avcı Eskişehir Ak Parti Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Aston Villa Olympiakos maçı CANLI izle! 2 Mayıs A.Villa Olympiakos maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Bedelli askerlik ne kadar olacak 2024? Dilber hangi kanalda? Dilber dizi nasıl izlenir? LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Roma Bayer Leverkusen maçı CANLI izle! 2 Mayıs Roma B.Leverkusen maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? YENİŞEHİR EVLERİ Emlak Konut THY ARNAVUTKÖY konut kura çekilişi ne zaman? CANLI izleme linki var mı? Chelsea Tottenham maçı CANLI izle! 2 Mayıs Chelsea Tottenham maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne konuştu? Erdoğan-Özel görüşmesinin sonuçları! Hudutsuz Sevda 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sakla Beni 27. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Sakla Beni yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 2 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Aldatmak 69. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 2-3 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title